Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking! Ik test graag make-up, verzorgingsproducten en andere beautyproducten. Ik vind het ontzettend leuk om met merken en PR-bureaus samen te werken. Ik besteed veel tijd aan het uitgebreid testen van producten en het opschrijven van mijn ervaringen en mening. Ik probeer het altijd een beetje luchtig te houden, maar weet dat ik er niet voor terugdeins om mijn mening te geven, lezers hebben er meer aan als je eerlijk bent over producten!

Deze blog bestaat sinds 31 augustus 2021, ik ben dus nog een relatief jonge blogger. Desalniettemin vind ik het belangrijk om het product goed weer te geven. Ik probeer dus goede foto’s en/of video’s van het product te maken, hoe het eruit ziet en hoe je het gebruikt. Wanneer ik een blog publiceer post ik hierover op mijn instagram account. Als je wilt dat ik een product test wordt hier dus zowel op mijn blog als op mijn instagram account aandacht aan gespendeerd.

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen! Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met mij op via: info@josbeautycorner.nl.

Blog statistieken

In het dagelijks leven ben ik data analist. Ik vind het ontzettend leuk om met data aan de slag te gaan en meer inzichten te verkrijgen in fenomenen. WordPress (de site waar ik deze blog op gebouwd heb) houdt het aantal bezoekers en weergaven bij van je website. Te leuk om daar niks mee te doen, dus hieronder zal ik een aantal statistieken aan je laten zien (mocht je net zo’n data nerd zijn als ik).

Statistieken (per week)WeergavenBezoekers
Gemiddeld60,5627,54
Mediaan59,0028,50
Autocorrelatie (lag 1)0,4770,656
Over mij

Ik ben Jolanda en schrijf graag over beautyproducten. Daarnaast probeer ik bewust om te gaan met hetgeen wat ik heb, door middel van een “project pan”.

Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s