Samenwerken

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking! Ik test graag make-up, verzorgingsproducten en andere beautyproducten. Samenwerken met merken en PR-bureaus vind ik ontzettend leuk. Ik besteed veel tijd aan het uitgebreid testen van producten en het opschrijven van mijn ervaringen en mening. Ik probeer het altijd een beetje luchtig te houden, maar weet dat ik er niet voor terugdeins om mijn mening te geven, lezers hebben er meer aan als je eerlijk bent over producten!

Deze blog bestaat sinds 31 augustus 2021, ik ben dus nog een relatief jonge blogger. In deze korte periode heb ik een stabiele basis opgebouwd op zowel mijn blog als op mijn sociale media kanalen. Ik groei bijna dagelijks en ben ook regelmatig bezig om mijn website en blogs te verbeteren zodat meer mensen de weg naar Jo’s Beauty Corner weten te vinden.

Bij een samenwerking zorg ik altijd voor minimaal één blog waarin ik de producten review. Er is altijd de mogelijkheid om een publiceer datum af te stemmen, ik probeer daar zo flexibel mogelijk in te zijn. Gepubliceerde blogs promoot ik op mijn Instagram, TikTok en Facebook pagina. Daarnaast publiceer ik in de weken rondom de publicatie van de blog foto’s of video’s op sociale media waarin de producten draag in een look, of de producten gebruik. Van mij kun je altijd een eerlijk beeld van producten verwachten. Ik geloof dat lezers/kijkers eerlijkheid waarderen en graag zien hoe een product werkt op een echte huid. Daarom publiceer ik altijd foto’s van producten in actie zonder filters die over de foto liggen.

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen! Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem dan gerust contact met mij op via: . Hieronder vind je wat blog statistieken en mijn media kit mocht je meer informatie willen.

Download hier mijn media kit.

Blog statistieken

  • Domain authority: 2
  • Page authority: 18

Statistieken (per week)WeergavenBezoekers
Gemiddeld87,2255,17
Mediaan72,5040,00
Autocorrelatie (lag-1)0,7050,868

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.