Over mij


Welkom op mijn blog! Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn site te bezoeken en blogs te lezen, dat waardeer ik enorm!

Mijn naam is Jolanda, ik ben 34 jaar oud en woon met mijn man en kat in de Randstad. Sinds mijn bruiloft in 2019, waar ik mijn make-up door een visagiste liet doen, is voor mij het spreekwoordelijke licht aan gegaan. Ik vond het zo bijzonder en mooi wat voor een effect make-up kan hebben! Sindsdien is make-up en beauty in het algemeen een leuke hobby van mij!

Vroeger schreef ik ook al graag, en door recensies op het platform WeAreEves te plaatsen kreeg ik gaandeweg steeds meer plezier in het schrijven. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik besloot om een eigen blog te starten, waar ik schrijf over producten die ik test en wat ik doe met de producten die ik al heb. Ik probeer bewust om te gaan met de producten die ik heb, en heb dus een zogenaamd ‘Project Pan’, waar ik maandelijkse updates over schrijf.

Het is je waarschijnlijk wel opgevallen, maar zo lang bestaat deze blog nog niet (sinds 31 augustus 2021). Daarom ben ik altijd op zoek naar tips, opmerkingen en feedback waarmee ik mijn blog kan verbeteren. Laat het mij dus vooral weten als je iets kwijt wilt, of als je denkt dat er verbeteringen mogelijk zijn!