Over mij

Jolanda, de oprichter van Jo’s Beauty Corner


Welkom op mijn blog! Wat leuk dat je de tijd neemt om mijn site te bezoeken en blogs te lezen, dat waardeer ik enorm! Hier vind je wat meer informatie over mij en mijn blog.

Over Mij

Mijn naam is Jolanda, ik ben 34 jaar oud en woon met mijn man in de Randstad. Sinds mijn bruiloft in 2019, waar ik mijn make-up door een visagiste liet doen, is voor mij het spreekwoordelijke licht aan gegaan. Ik vond het zo bijzonder en mooi wat voor een effect make-up kan hebben! Sindsdien is make-up en beauty in het algemeen een leuke hobby van mij!

Ik werk fulltime als Data-Analist, bloggen is daarmee echt een hobby (die ietsje uit de hand is gelopen). Als ik tijd over heb sport ik graag (ik crossfit en hardloop), haak ik dekens en lees ik (fantasy of historische romans).

Over Jo’s Beauty Corner

Vroeger schreef ik ook al graag, door recensies op het platform WeAreEves te plaatsen kreeg ik gaandeweg steeds meer plezier (terug) in het schrijven. Ik vond het zo leuk om te doen dat ik besloot om een eigen blog te starten, waar ik schrijf over producten die ik test en wat ik doe met de producten die ik al heb.

Hier op Jo’s Beauty Corner vind je allerlei reviews, variërend van lipsticks tot oogschaduw paletten, reinigers en zelfs beautytools! Zo heb ik een Kylie lip kit gereviewed, de Benefit Fluff Up Brow Wax en twee CC creams vergeleken, maar ook de BHA exfolianten van Paula’s Choice, een crème van Floor Cosmetics en het Witlof Regenerating Oil Serum. Mijn blogs en reviews zijn altijd eerlijk en opbouwend, voorzien van een vleugje humor en zelfspot waar dat kan (en past).

Op Jo’s Beauty Corner vind je onder andere blogs over:

Ik probeer bewust om te gaan met de producten die ik heb. Maandelijks plaats ik updates over mijn ‘Project Pan‘ en laat ik zien hoeveel ik een product heb gebruikt. Daarnaast laat ik ook maandelijks zien wat ik opmaak in empties updates om niet alleen mijzelf te motiveren dat producten echt op kunnen. Hiermee probeer ik ook om bewustzijn te creëren dat we geen honderden lipsticks nodig hebben. Make-up en andere beautyproducten horen gebruikt te worden, hoe mooi het er ook uit ziet!

Mijn blog bestaat sinds 31 augustus 2021. Ik ben betrekkelijk nieuw in het bloggen, ik ben dus altijd op zoek naar tips, opmerkingen en feedback waarmee ik mijn blog kan verbeteren. Laat het mij dus vooral weten als je iets kwijt wilt, of als je denkt dat er verbeteringen mogelijk zijn!

Je kan hier met mij contact opnemen. Verder ben ik op Instagram, Facebook en TikTok te vinden!