Kortingscodes en links

In de periode dat mijn blog en sociale media pagina’s bestaan heb ik een aantal kortingscodes en affiliate links gekregen van bedrijven die ik mag delen. Met de kortingscodes krijg je een bepaald percentage korting op je bestelling. Als je een affiliate link gebruikt levert dat jou niet altijd een korting op, maar ontvang ik een kleine commissie. Het kost je niks, maar het helpt mij om mijn blog te financieren.

Hieronder heb ik per merk/bedrijf de kortingscodes en links voor je genoteerd samen met een link naar een review als je meer over een merk wilt lezen. Voel je niet verplicht om deze te gebruiken, maar weet dat ik het altijd enorm waardeer wanneer je ervoor kiest om dit wel te doen!

Stylevana

Bij Stylevana krijg je met de code INF10JOBEAUTY 10% korting, en bij een besteding vanaf €45 15% korting. Je kunt hier onder andere deze Kose cleansing olie aanschaffen, maar ook een hoop andere Koreaanse verzorgingsproducten.

Glossme Cosmetics

Bij Glossme Cosmetics krijg je met de code JBEAUTY10 10% korting op je bestelling. Glossme heeft ontzettend fijne lipglosses.

By Dash Beauty

By Dash Beauty verkoopt hele mooie cosmetics, waaronder dit oogschaduw palette. Met de code JOLANDA15 krijg je 15% korting.

Paula’s Choice

Paula’s Choice is het eerste merk waar ik affiliate partner van ben geworden. Paula’s Choice heeft voor elk huidtype geschikte gezichtsverzorging. Er komen regelmatig reviews online te staan, de meest recente is van het Power Berry Serum. Als je deze affiliate link gebruikt ontvang ik een kleine commissie.

Floor Cosmetics

Het Nederlandse merk Floor Cosmetics verkoopt gezichtsverzorging voor verschillende huidtypen zoals dit serum. Met de code JOLANDA15 krijg je 15% korting op je bestelling.

Beeby Beauty

Beeby Beauty is een Brits merk dat vooralsnog lipproducten verkoopt. De code JOLANDA15 geeft je 15% korting op je bestelling. Let erop dat je wellicht inklaringskosten moet betalen.

Meroda Cosmetics

Bij Meroda Cosmetics kan ik steeds een nieuwe kortingscode aanmaken die je 20% korting geeft. Op dit moment is de code 78EIEJ. Als je deze affiliate link gebruikt ontvang ik een kleine commissie. Meroda Cosmetics staat bekend om hun kleur veranderende foundation.

Yesstyle

Yesstyle is net als Stylevana een website waar je Koreaanse verzorgingsproducten en make-up kan kopen. Met deze affiliate link ontvang je niet alleen wat extra korting, maar ontvang ik tegelijkertijd een kleine commissie. Je kan hier onder andere deze SPF van Cosrx kopen die erg fijn is.

Lookfantastic

Lookfantastic is een britse webshop die ongelofelijk veel verzorging en make-up verkoopt. Ook kan je er een abonnement op een beauty box aanschaffen, erg leuk als je verschillende merken en producten wilt uitproberen. Met de code ‘LFNLJOLANDAJ’ krijg je 20% korting en 5% extra korting op afgeprijsde items. Wanneer je deze affiliate link gebruikt ontvang ik een kleine commissie. De code geldt niet voor alle merken/producten.