Disclaimer

Privacyverklaring

Privacy is belangrijker dan ooit. Hier op Jo’s Beauty Corner vind ik het belangrijk dat er met respect omgegaan wordt met privacy aspecten. In deze privacyverklaring leg ik je uit wat er gebeurt met jouw gegevens op het moment dat je Jo’s Beauty Corner bezoekt*

Verwerking van persoonsgegevens

Jo’s Beauty Corner kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Jo’s Beauty Corner, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website van Jo’s Beauty Corner verstrekt. Jo’s Beauty Corner kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • IP-adres

Jo’s Beauty Corner gebruikt uw gegevens om contact met u op te noemen wanneer u dat verzoekt. Wanneer u een reactie achterlaat op een artikel kunt u ervoor kiezen om uw voor- en achternaam, website en e-mailadres in te vullen en daarmee te tonen aan alle lezers. U kunt er altijd voor kiezen om anoniem te reageren.

Bewaartermijn van persoonsgegevens

Jo’s Beauty Corner bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Jo’s Beauty Corner verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Jo’s Beauty Corner worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Jo’s Beauty Corner gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Jo’s Beauty Corner maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Jo’s Beauty Corner bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Jo’s Beauty Corner te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Jo’s Beauty Corner heeft hier geen invloed op.

Jo’s Beauty Corner heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar. Jo’s Beauty Corner zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Jo’s Beauty Corner neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Jo’s Beauty Corner maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Jo’s Beauty Corner verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Jo’s Beauty Corner op via . www.josbeautycorner.nl is een website van Jo’s Beauty Corner.

* Deze privacyverklaring is gebaseerd op de privacyverklaring van Hosting2go.

Algemene voorwaarden

Ik organiseer op mijn blog en op mijn instagram meerdere keren per jaar een winactie. Ik vind het leuk om wat terug te geven aan mijn volgers en laat mensen graag kennis maken met een aantal van mijn favoriete producten en merken. Hieronder staan de algemene voorwaarden die voor elke winactie gelden.

Omwille van de verzendkosten kun je alleen meedoen met winacties als je in de Benelux, Duitsland of Frankrijk woont. Verzending vindt plaats met track and trace en is verder op eigen risico. Jo’s Beauty Corner is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen in winacties, beschadigingen of een verloren pakket.

De opgegeven naam van de winnaar wordt gedeeld op sociale media. Indien je dit niet wilt kun je dit middels een privébericht aangeven. De winnaar dient binnen 48 uur te reageren en indien nodig een geldig adres door te geven. Wanneer de winnaar niet binnen de gestelde periode reageert zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Jo’s Beauty Corner controleert per inzending of er voldaan wordt aan de voorwaarden. Indien je niet voldoet aan de gestelde voorwaarden ben je automatisch uitgesloten van de winactie. Deelnemers worden uitgesloten van deze en toekomstige winacties als er alleen gevolgd wordt voor de winactie en na afloop van de winactie ontvolgd wordt.

* Voorwaarden zijn gebaseerd op de disclaimer van Verdraaidmooi.