Blogposts

Recensies

Banila Co. Clean it Zero Cleansing Balm Original Miniature Set

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent! Huidtype: gecombineerd Hoe heerlijk ik het vind om make-up te gebruiken en te dragen, soms vind ik het nog wel fijner om het eraf te halen. Sinds een aantal jaar gebruik ik reinigingsbalsems om mijn gezicht schoon te maken. Banila Co. is een merkMeer lezen over “Banila Co. Clean it Zero Cleansing Balm Original Miniature Set”

Paula’s Choice Shine Stopper Instant Matte Finish

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent! Huidtype: gecombineerd Een huid die niet glimt, maar mat oogt. Een doel wat velen met een gecombineerde/vette huid nastreven; ik in ieder geval! Door primers te gebruiken onder make-up (of zonder make-up, dat kan natuurlijk ook) kun je de huid wat matter laten lijken.Meer lezen over “Paula’s Choice Shine Stopper Instant Matte Finish”

Project Pan

Collectie

Zomerstop

Deze week is officieel de zomer aangebroken! In Nederland (waar ik woon) hebben we nu al tropische temperaturen, soms iets te tropisch als je het mij vraagt. Na al die donkere en natte dagen hoor je mij ook niet (te hard) klagen over het weer. Ik heb besloten om deze zomer een soort van zomerpauzeMeer lezen over “Zomerstop”

Unboxings

The Big Reveal: Goodiebox Adventskalender

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat de adventskalenders er weer zijn! Het idee van een adventskalender is vrij simpel: de kalender bestaat uit een aantal vakjes/deurtjes/doosjes/laadjes (vaak 12, 24 of 25), en elke dag in de maand december mag je er eentje openmaken. In de vakjes/deurtjes/doosjes/laadjes zit een (hopelijk) leuk cadeautje;Meer lezen over “The Big Reveal: Goodiebox Adventskalender”