Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan 2024: Startschot

Bij het afsluiten van een project pan hoort voor mij ook weer de start van een volgend project pan. 2024 is alweer het 3e jaar dat ik een project pan heb, ik blijf het leuk vinden om bepaalde producten meer aandacht te geven en zo wat meer bewust te worden van de levensduur van producten.

Dit jaar heb ik niet in elke categorie een product gekozen. Zo heb ik dit jaar geen bronzer of wenkbrauwpotlood in mijn project pan omdat ik daar er niet te veel van heb en ik het toch wel gebruik. Ik heb dit jaar een mix genomen van oude producten waar ik echt een slag mee wil slaan en producten die wat nieuwer in mijn collectie zijn (als je dat zo mag noemen) die ik graag wil gebruiken. In deze blog laat ik je zien met welke producten ik aan de slag ga!

Becca Shimmering Skin Perfector – Moonstone Travel

Het merk Becca bestaat al een tijdje niet meer, het merk sloot in 2021 de deuren voorgoed. Toentertijd heb ik nog snel een aantal highlighters gekocht omdat ik daar zulke goede verhalen over hoorde, waaronder de kleur ‘Moonstone’ (verrassing: ik heb hem ook in een grote maat). Dit is een reisformaat en heeft in 2022 in mijn project pan gezeten. Ik hoop deze highlighter dit jaar op te maken, dat zou wel erg leuk zijn!

By Dash Beauty Lipliner – Rouge

By Dash Beauty Lipliner in Rouge
By Dash Beauty Lipliner in Rouge

Het is geen verrassing dat ik een groot fan ben van By Dash Beauty. Vooral de lipliners gebruik ik erg veel, dat zie je ook wel aan de foto denk ik. Ik heb ervoor gekozen om deze lipliner in mijn project pan op te nemen omdat ik hier al een back-up van heb en omdat hij al vrij ver heen is, waardoor ik hem naar verwachting redelijk snel kan opmaken. Vaak neem ik een dergelijk product op in mijn project pan om mijzelf gemotiveerd te houden.

Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick – Pillow Talk

Charlotte Tilbury lipstick in Pillow Talk
Charlotte Tilbury lipstick in Pillow Talk

Ook deze lipstick van Charlotte Tilbury heb ik al veel gebruikt zoals je kunt zien. Ik heb nog niet eerder een lipstick echt opgemaakt, maar daar hoop ik in 2024 verandering in aan te brengen. Deze kleur draag ik vaak omdat hij voor mij de ideale kleur is voor werk. Wat ook handig is, is dat hij goed past bij de lipliner van By Dash Beauty.

Colourpop Super Shock Blush – Birthday Suit

Colourpop Super Shock Blush – Birthday Suit

In 2023 heb ik de creamproducten ontdekt! Ik gebruik steeds meer cream bronzer en blush en vind het effect ook erg mooi. Om mijzelf een beetje uit te dagen en te proberen nog vaker cream producten te gebruiken heb ik deze cream blush van Colourpop opgenomen in mijn project pan. Het is een prachtige kleur en ik draag hem dan ook regelmatig. Ik ben benieuwd hoe het mij bevalt om wat vaker cream producten te dragen.

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation – 150

Fenty foundation in de kleur 150
Fenty foundation in de kleur 150

Deze foundation heb ik al een aantal jaar in mijn collectie. Het is een fijne foundation, maar is wel enorm dekkend, iets wat ik eigenlijk niet zo vaak draag. Juist daarom wil ik nog veel gebruik maken van deze foundation voordat hij eigenlijk over de datum is (wat hij volgens mij nu al is…). Wel hoop ik dat het een beetje aan de buitenkant te zien is dat hij gebruikt wordt, dat was met de skin tint wel anders.

Glossme Cosmetics Cherry Heart Lipglaze

Glossme Cosmetics lipglaze
Glossme Cosmetics lipglaze

Glossme Cosmetics is een Nederlands merk dat zich richt op lipproducten. Deze lipgloss is een limited edition die rondom valentijnsdag 2023 is uitgebracht. De kleur is echt supermooi voor in het voorjaar, dus ik ga deze zeker met veel plezier gebruiken.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick – Christmas Cookie

Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipstick in Christmas Cookie
Jeffree Star Cosmetics Liquid Lipstick in Christmas Cookie

In 2023 zat deze vloeibare lipstick ook al in mijn project pan. Dit product is het enige product wat ik meeneem naar mijn 2024 project pan, vooral omdat ik de formule niet erg fijn meer vind en ik hem graag opmaak. Voor mijn gevoel is hij al een aardig eind op weg, maar het is lastig te zien vanaf de buitenkant hoeveel lipstick er nog in zit.

Laura Lee Los Angeles Single Shadow – Tan Tan

Laura Lee Los Angeles losse oogschaduw in Tan Tan
Laura Lee Los Angeles losse oogschaduw in Tan Tan

Ook deze losse oogschaduw valt in de categorie ‘project pan uitdagingen’. Eigenlijk gebruik ik nauwelijks losse oogschaduwen, mijn voorkeur gaat uit naar paletten waar alle kleuren in zitten die ik gebruik. Juist daarom heb ik ervoor gekozen om een gangbare kleur (bruin) op te nemen in mijn project pan om eens te zien hoe het gaat.

Mesauda Milano Diamond Blush – 105 Christina

Mesauda Blush in de kleur Christina
Mesauda Blush in de kleur Christina

Deze blush is een van de weinige producten die ik nog heb die uit een beauty box abonnement komt (ik dacht de Styletone box). Het duurde even, maar uiteindelijk ben ik deze blush zeer gaan waarderen en staat hij ook mooi met mijn huidskleur. Vorig jaar is het mij niet gelukt om een pan te raken in een blush, hopelijk lukt dat dit jaar wel!

Natasha Denona Mini Glam Palette

Natasha Denona mini glam palette

Ik hoor altijd zulke goede verhalen over Natasha Denona dat ik van de zomer mijn eerste palet(je) heb gekocht. Zo vaak heb ik hem nog niet gebruikt, wat best zonde is want Natasha Denona is geen goedkoop merk. Stiekem hoop ik natuurlijk dat ik bij ten minste 1 kleur de pan raak, maar ik ga het dit jaar anders doen met mijn oogschaduw paletten en het op maximaal 25 gebruiken houden. Zo voorkom ik dat ik mijn andere paletten negeer (en dat is zo zielig).

SLA Paris Base Hyaluronic Blur Skin Primer

SLA Paris primer

Het merk SLA paris heb ik echt door sociale media leren kennen. Het merk is zo lief geweest om mij een aantal producten toe te sturen, waaronder deze primer. Hij is fijn in gebruik zoals je hier kunt lezen, dus het gebruiken ervan is zeker geen straf. Voordeel van deze primer is ook dat hij in een tube zit waardoor je mooie streepjes kan zetten om zo de progressie inzichtelijk te maken.

SLA Paris Perfect Glow Corrective Concealer – 10 Light Beige

SLA Paris concealer in de kleur 10

Als laatste heb ik ook de concealer van SLA Paris opgenomen in mijn project pan 2024. Hoewel ik wel bijna elke dag concealer gebruik, gebruik ik niet super veel per keer. Vorig jaar heb ik het hele jaar met de Nars concealer gedaan (die is nu bijna op), dit jaar is het tijd om deze concealer wat meer aandacht te geven. De kleur past redelijk goed (hij neigt wat naar gelig maar dat valt niet op) en de dekking is ook prettig! Ik hoop dat ik deze ook wel wat beter kan markeren dan de Nars concealer.

Mijn 2024 project pan start ik met 12 producten. Naarmate het jaar vordert zal ik denk ik wel wat wisselingen maken, hopelijk vooral omdat ik mijn doel voor de producten heb gehaald. Ik durf nog niet te zeggen dat ik een maandelijkse update hier kan geven, maar ik ga zeker mijn best doen! Op mijn IG account (@josbeautycornernl) zul je sowieso updates te zien krijgen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.