Beauty,  Make-up

By Dash Beauty’s nieuwste wimpers

By Dash Beauty is een Nederlands beautymerk dat producten zoals oogschaduw, vloeibare lipsticks, lipgloss en nepwimpers verkoopt. Hier op Jo’s beauty corner heb ik al meerdere blogs over hun producten geschreven, ik ben dan ook inmiddels een groot fan van dit merk. De producten zijn van hoge kwaliteit en voor veel mensen geschikt qua vorm of kleur! Op 5 november hebben ze maar liefst 6 nieuwe wimperstijlen gelanceerd, waaronder drie stijlen halve wimpers. In deze blog vertel ik je meer over deze nieuwe producten en laat ik je zien hoe de wimperstijlen eruit zien!

De wimpers van By Dash Beauty zijn van faux mink gemaakt (en dus vegan en dierproefvrij), hebben een transparante band en kunnen tot wel 20 keer gebruikt worden. Het leuke is dat By Dash Beauty een schaal heeft ontworpen om de stijl van de wimper te classificeren. Deze schaal loopt van 1 (natuurlijk) tot 5 (extreem glamorous). Super handig als je twijfelt tussen wimpers kun je altijd naar de glamour schaal kijken om een indicatie te krijgen van de grootte van de wimpers. De wimpers variëren tussen de €16,95 en de €18,95 per paar wimpers.

Hele wimpers

Hieronder zie je de drie nieuwe stijlen hele wimpers, wat maakt dat By Dash Beauty nu wel 11 verschillende stijlen hele wimpers aanbiedt. Van links naar rechts zie je Princess (3 uit 5 op de glamour schaal), Glamorous (5 uit 5 op de glamour schaal) en Luxurious (5 uit 5 op de glamour schaal). Je kan op de foto klikken om hem uitvergroot te zien (ik zal het je niet aandoen om de foto’s al direct uitvergroot te tonen). Ikzelf knip altijd een klein beetje van de buitenkant van de wimper omdat ze ietswat te breed zijn om ze passend te krijgen.

Je ziet het verschil tussen de stijlen best wel goed. Dat verschil in stijlen is iets wat ik zo leuk vind aan By Dash Beauty: voor iedere smaak is er wel een set wimpers te vinden. Mijn persoonlijke favoriet van deze drie is de stijl Princess, de andere twee zijn voor mij net wat te extreem, hoewel ze denk ik heel mooi staan bij een extreme oogschaduw look!

Halve wimpers

Met deze nieuwste collectie heeft By Dash Beauty voor het eerst ook halve wimpers in het assortiment. Het voordeel van halve wimpers is dat ze wat makkelijker op de juiste plek te plakken zijn in vergelijking met hele wimpers (een klusje waar ik vaak nog wel moeite mee heb). Afhankelijk van de grootte van je ogen en je smaak biedt By Dash Beauty halve wimpers in twee verschillende breedtes aan: 2 en 2.5 cm. In totaal zijn er nu drie verschillende stijlen, waarvan je bij één stijl kan kiezen in breedte. Alle halve wimpers kosten €15,95.

Het verschil in stijl en lengte zie je aardig goed op de foto. Ook hier kun je op de foto klikken om ze uitvergroot te zien. Op de eerste rij zie je de stijlen Elegance (3 uit 5 op de glamour schaal), Charming (4 uit 5 op de glamour schaal), Seduction 2 cm (4 uit 5 op de glamour schaal) en Seduction 2.5 cm (4 uit 5 op de glamour schaal).

Ondanks dat halve wimpers makkelijker aan te brengen zijn, vind ik het nog lastig om ze zodanig goed te plakken dat je niet ziet waar de nepwimper begint. Om die reden vind ik de 2.5 cm halve wimpers het mooist bij mijn ogen staan. Ik ben vooral fan van de stijl Charming, die staat onwijs charmant al zeg ik het zelf. Als ik wat meer oefen met deze halve wimpers denk ik dat ik de stijl Elegance ook wel ga waarderen.

Mijn mening over deze collectie

Als je mij een beetje kent weet je dat ik een groot fan van van By Dash Beauty, om meerdere redenen. Op de eerste plaats ben ik met name fan omdat hun producten van zulke goede kwaliteit zijn. Het is niet voor niets dat ik al meerdere blogs heb geschreven over dit Nederlandse merk; zo heb ik onder andere hun oogschaduw palette mogen testen, maar ook hun wimperlijm en vloeibare lipsticks zijn hier de revue gepasseerd, allemaal stuk voor stuk topproducten!

Met hun wimpers en uitleg heb ik bijna 2 jaar geleden voor het eerst een set nepwimpers opgeplakt. Ze zitten niet altijd even succesvol, maar ik word er wel steeds beter in. De steun van By Dash Beauty helpt hier enorm in. Als klant en als samenwerkingspartner voel ik mij gewaardeerd en gesteund en dat maakt dat ik graag hun producten koop en laat zien op mijn blog en sociale media. Ook deze nieuwe wimperstijlen zijn prachtig om te zien. Niet elke stijl vind ik even mooi bij mij staan, maar dat hoeft ook niet! Belangrijk is dat de wimpers prettig aanvoelen en dat jij ze mooi vind. Wat ik zelf wel prettig vind is om ze zo naast elkaar te zien om te kunnen vergelijken welke stijl het mooist staat.

Mocht je nu zelf deze wimpers (of andere producten) van By Dash Beauty willen proberen, dan krijg je met de code JOLANDA15 15% korting op je aankoop!

* De producten in deze blog heb ik zelf gekocht

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.