Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Juni

Welkom bij weer een nieuwe empties update. Afgelopen maand heb ik best wel veel producten weer op weten te krijgen, zowel make-up als skincare producten! In deze blog laat ik je zien welke producten ik precies heb opgemaakt en wat ik ervan vond!

Essence Lash Princess Liner – Brown

Deze viltstift eyeliners zijn echt superfijn in gebruik! Dit soort eyeliners zijn eigenlijk de enige waar ik goed mee om kan gaan en ik draag ze dan ook met enige regelmaat. Deze maand merkte ik dat de bruine eyeliner uitgedroogd raakte, tijd dus om hem weg te doen. Ik heb nu een bruine eyeliner van Divage in gebruik die ook fijn is, maar ik denk dat ik deze zeker opnieuw zal kopen!

Shiseido Synchroshield SPF50+

Deze zonnebrand stick heb ik in mei gekocht omdat het mij handig leek voor als je een dagje op pad bent. Het doel was nog om er een review over te schrijven, maar hij bleek sneller op dan ik had gedacht. Erg jammer want deze stick was best wel duur in de aanschaf (€35). Vanwege de prijs en de lage hoeveelheid product ga ik deze zonnebrandstick niet opnieuw kopen. Wel heb ik andere zonnebrand sticks gekocht om te testen, hopelijk gaan die langer mee!

Witlof Skincare Balancing Toner

Deze toner heb ik recentelijk gereviewed. Ik vond het op zich een fijne toner, maar door de spray (die super fijn is) kreeg ik niet echt het gevoel dat de toner mijn huid hydrateerde. Wel is de spray super verfrissend! Omdat ik de spray vind echt bij mij vind passen zal ik deze toner niet snel opnieuw kopen helaas.

Nivea Japan UV Super Water Gel SPF50

Ook van deze zonnebrand heb ik vrij recent een blog online gezet. Ik vond het op zich een fijne SPF, zeker in de zomer. In de winter droogt hij mijn huid iets te veel uit door de alcohol die in de SPF zit. Ik weet niet zo goed of ik deze SPF opnieuw zou kopen. Voor de zomer denk ik wel, maar voor nu heb ik nog een hoop SPF’s liggen dus ik ga er nog even over nadenken.

Batiste Droogshampoo – Original

Dit is inmiddels de tweede bus van deze droogshampoo die ik op heb gemaakt. Op dagen dat ik mijn haar niet was gebruik ik droogshampoo om ervoor te zorgen dat mijn haar er niet al te vettig uitziet en dat is precies wat deze droogshampoo goed doet. Ik heb inmiddels weer een nieuwe bus aangeschaft, ik ga mijn best doen om er een review over te schrijven!

Paula’s Choice Calm Mineral Moisturizer

Veel producten van Paula’s Choice vind onwijs fijn om te gebruiken (dat mag geen verrassing zijn). Deze dagcrème met SPF vond ik helaas ietsje minder. Je moet de dagcrème goed uitsmeren en een beetje geduld hebben voordat de witte waas verdwijnt. Op dagen dat ik geen make-up draag is dit niet zo erg, maar ik vond hem niet goed samenwerken met make-up. Omdat de calm lijn vernieuwd is heb ik er geen blog over geschreven (binnenkort kun je hem niet meer kopen), ik zal hem zelf ook niet opnieuw kopen. Paula’s Choice heeft vele SPF’s die ik een stuk fijner vind!

Q+A Peppermint Daily Cleanser

Deze reiniger van Q+A bevat pepermunt en is heerlijk verkoelend op warme dagen. Het nadeel van diezelfde pepermunt is wel dat het voor irritaties kan zorgen bij sommigen (bij mij niet gelukkig). Als reiniger vond ik hem wel oké, niet super bijzonder. Ik heb nog echt onwijs veel reinigers liggen, dus voorlopig hoef ik geen nieuwe te kopen.

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Deze peeling van The Ordinary is beroemd en berucht. Je moet hem echt opbouwen, maar hij werkt echt als een tierelier. Ik gebruikte deze peeling 1 keer per week en dit deed echt wonderen voor mijn huid! Ik ga nu een peeling van Witlof testen, maar daarna ga ik hem zeker weer opnieuw kopen!

Al met al ben ik heel tevreden over de producten die ik heb opgemaakt. Met dit warme weer smeer ik meer SPF en dat is terug te zien met maar liefst 2 SPF’s die op zijn, en een 3e die bijna op is. Het blijft leuk om producten op te maken, dat maakt weer ruimte voor nieuwe producten om te proberen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.