Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Juni

We zijn officieel op de helft van mijn project pan genaamd ‘pan your darlings and enemies’. Met het warme weer van de afgelopen tijd draag ik beduidend een stuk minder make-up (het smelt alleen maar van mijn gezicht), maar toch is het mij gelukt om een pan te raken! Benieuwd in welk product dit is? Lees dan vooral verder!

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder – Translucent

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder – Translucent

Aantal keer gebruikt vorige maand: 8
Aantal keer gebruikt deze maand: 9

Je ziet nu heel duidelijk dat ik over het breedste punt van deze setting poeder ben: er zit nu veel meer ruimte tussen het nieuwe streepje en het oude streepje. Met deze warmte ‘moet’ ik meer poederen en gebruik ik hem dus ook meer. Niet dat het lang helpt, binnen no-time glim ik weer als een discobal, maar ik ga daardoor wel lekker snel door de poeder heen (wat ik ook niet zo erg vind).

Benefit Porefessional Setting Spray

Benefit Porefessional Setting Spray

Aantal keer gebruikt vorige maand: 8
Aantal keer gebruikt deze maand: 7

Een setting spray is lekker verfrissend, zeker met dit weer. Hoewel mijn lijntjes-trek kunsten niet super zijn is de vooruitgang wel goed te zijn: er zit nog maar een beetje in de fles. Niet heel gek, ik gebruik dagelijks wel een setting spray (ik wissel wel zo nu en dan af). Ik ben benieuwd of hij komende maand al op is, of dat dit pas volgende maand komt.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick – Christmas Cookie

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick - Christmas Cookie

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Je ziet niet echt vooruitgang aan de buitenkant van deze vloeibare lipstick, maar gebruiken doe ik hem zeker. Het is een mooie neutrale kleur die overal bij past en hij blijft nog eens goed zitten. Met name op kantoordagen draag ik deze vloeibare lipstick. Het verbaast mij toch weer steeds hoe lang je kan doen met een vloeibare lipstick!

By Dash Beauty Gloss – Pure Love (mini)

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 1

Ondanks dat ik op deze verpakking geen streepjes heb gezet, zie je wel dat er steeds minder lipgloss in het flesje zit. Ik merk ook wel bij het gebruik dat het steeds lastiger is om de lipgloss uit de verpakking te krijgen. Het is een prachtige kleur die bij veel looks staat, misschien moet ik hem nu wel echt wat vaker gebruiken. Dat blijf ik toch lastig vinden bij mijn lipproducten, ik heb er zoveel..

Colourpop That’s Taupe

Aantal keer gebruikt vorige maand: 4
Aantal keer gebruikt deze maand: 4

Mocht je gokken op een pan in dit oogschaduwpalette, dan heb je goed gegokt! Het was zeker te verwachten, maar begin deze maand heb ik de pan in de matte bruine oogschaduw bovenin geraakt, en goed ook! Blijft een heerlijk gevoel geven om de pan te raken. Voor nu gaat dit oogschaduw palette weer terug in mijn reguliere collectie (als je dat zo mag noemen) en wil ik mijn andere paletten ook wat meer rouleren.

Colourpop Going Coconuts

Aantal keer gebruikt vorige maand: 2
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Ondanks dat ik dit oogschaduw palette niet heel vaak heb gebruikt zie je wel dat er vooruitgang zit in de pans. Met name bij de roze shimmer kleur (midden boven) en de matte bruine kleur (midden onder) zie je dat de pan zichtbaar groter is geworden. Vooral bij de shimmer merk ik dat het steeds lastiger is om de oogschaduw op mijn kwast te krijgen. Ik weet alleen niet of je een shimmer net zo kan herdrukken als een matte kleur. Misschien moet ik dit komende maand maar eens proberen!

Doucce Lip Definer Pencil – Estella

Doucce Lip Definer Pencil - Estella

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 7

Afgelopen maand heb ik echt een flink stuk van deze lipliner opgemaakt, dat had ik niet verwacht toen ik het streepje aan het trekken was. Ik ga binnenkort eens kijken of ik een alternatief kan vinden voor deze kleur, hij is zo mooi en past zo goed bij verschillende kleuren, echt ideaal! Op dit tempo zal de lipliner komende maand wel op zijn.

Elf Poreless Putty Primer

Aantal keer gebruikt vorige maand: 7
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Ik heb het gat wat in deze primer zit flink uitgebreid deze maand. Het is ook wel een hele fijne primer om te gebruiken, zelfs met dit weer. Desondanks zit er echt nog wel veel primer in de verpakking en zal het nog wel eventjes duren voordat hij echt op is! Ik vraag mij af of dit dit jaar nog gaat gebeuren eigenlijk.

Elf Cosmetics Ultra Precise Brow Pencil – Neutral Brown

Aantal keer gebruikt vorige maand: 4
Aantal keer gebruikt deze maand: 10

Dit wenkbrauwpotlood heb ik sinds vorige maand in mijn project pan zitten, ik denk dat ik redelijk voortvarend van start ben gegaan. Een dergelijk dun potlood gaat wat sneller op dan een driehoekspotlood bijvoorbeeld, maar dat is ook prima, op dit moment heb ik er ook veel. Ik heb dit potlood niet elke dag gebruikt, ik heb ook veel mijn gekleurde wenkbrauwgel gebruikt. Het is niet mijn favoriete potlood, maar voor de prijs is hij prima.

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint – 3

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint - 3

Aantal keer gebruikt vorige maand: 5
Aantal keer gebruikt deze maand: 1

Dat ik weinig foundation heb gedragen deze maand merk je heel goed aan deze foundation van Fenty Beauty. Ik heb hem welgeteld 1 keer gebruikt. Nu moet ik wel erbij zeggen: ik deze maand slechts 6 keer een foundation gedragen (en 3 daarvan was een andere skin tint). In dat perspectief valt het wel weer mee moet ik zeggen. Als het weer wat koeler wordt pak ik deze foundation er weer bij, maar met de warmte van de afgelopen tijd laat ik hem zeker even staan.

Estate Baked Highlighter – Dew Me

Aantal keer gebruikt vorige maand: 9
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Ik denk dat het niet heel goed op de foto te zien is (daarom heb ik ook met een andere hoek een foto gemaakt), maar ik denk dat het heuveltje op de highlighter wat minder is geworden. Deze highlighter gebruik ik niet alleen als highlighter op mijn jukbeenderen, maar ook op mijn binnenste ooghoek om mijn ogen wat meer op te lichten. Voorlopig kan ik nog veel genieten van deze highlighter!

Mac Cosmetics Sheertone Blush – Pinch Me

Aantal keer gebruikt vorige maand: 8
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Nou, als jij een verschil ziet tussen vorige maand en deze maand, wil je het dan laten weten? Want ik zie echt geen verschil, terwijl ik hem regelmatig gebruik. Ik weet niet wat het is, de blush blijft goed gepigmenteerd en ik kan hem goed vervagen op mijn wangen, maar een deukje maken in de blush is blijkbaar nu nog te veel gevraagd. Werkt wel wat demotiverend moet ik zeggen. Ik hoop wel dat ik aan het einde van het jaar de pan zie.

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Powder – 120 Classic Ivory

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Hoe meer ik deze poeder gebruik, hoe minder mooi ik hem vind staan op mijn huid. Hij ziet er best poederig uit (en dus niet natuurlijk), een look die ik niet zo mooi meer vind. Desondanks is de pan wel weer wat groter geworden en wordt het lastiger om de poeder op de kwast te krijgen. Ik denk dat ik hem deze maand ga herdrukken zodat hem weer wat makkelijker kan gebruiken.

Nars Radiant Creamy Concealer – Creme Brulee

Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Je moet er wel je best voor doen, maar je kan hopelijk zien dat de tube steeds transparanter wordt, een teken dat de concealer echt wel op begint te raken! De kleur past perfect (ik heb hem ook in de winkel uitgezocht samen met een medewerker) en hij geeft een goede dekking. Nadeel van deze (en elke andere) concealer dat hij snel in mijn fijne lijntjes gaat zitten, ik weet nog steeds niet wat ik kan doen om dat te verhelpen.

Too Faced Shadow insurance

Too Faced Shadow insurance

Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 9

Yes ik kan weer een nieuw streepje zetten op deze eindeloze oogschaduw primer! Ik merk echt dat er steeds minder in zit, de verpakking wordt ook steeds platter, maar alsnog blijft er maar product uitkomen. Niet te filmen hoeveel primer er in zo’n kleine tube kan zitten! Ik denk wel dat hij opkomt in 2023, maar wanneer, dat durf ik nog niet zo goed te zeggen.

Halverwege mijn project pan ben ik goed op weg: ik 4 producten opgemaakt en in 2 producten de pan geraakt. Ik heb nog 10 producten over waarmee ik in januari ben begonnen en heb 3 producten nieuw ingerold waarvan er nog 2 over zijn. Er is nog een hoop te doen en te smeren, maar voor de meeste producten heb ik er vertrouwen in dat ze voor het einde van 2023 op zijn!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.