Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Mei

Update nummer vijf alweer van mijn project pan 2023! In mei heb ik wat minder make-up gedragen, ik had er niet echt de ruimte mentaal voor om mij elke dag op te maken. Ik hoop dat dit wat beter lukt in juni. Toch wordt dit denk ik wel een leuke update aangezien er toch twee producten zijn opgegaan. Welke dat zijn lees je hieronder!

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder – Translucent

Aantal keer gebruikt vorige maand: 7
Aantal keer gebruikt deze maand: 6

Ik kan eindelijk weer een streepje zetten op de verpakking van deze poeder. De laatste tijd merk ik dat ik met het warme weer wel weer wat meer poeder gebruik om het glimmen een beetje tegen te gaan, wat dus resulteert in het nieuwe streepje. Ik zie dat ik over het breedste punt ben dus ik vermoed dat ik nu wat sneller streepjes kan zetten elke maand.

Benefit Hoola Bronzer (travel size)

Aantal keer gebruikt vorige maand: 10
Aantal keer gebruikt deze maand: 7

Ik heb deze bronzer eindelijk opgemaakt! Er zat nog maar zo weinig in dat ik echt elke dag de bronzerpoeder minder en minder zag worden. Ondanks dat dit een reisformaat was heb ik echt best wel lang met deze bronzer gedaan, dat belooft dus wel wat voor de grote variant die ik van deze bronzer heb. Voor nu ga ik geen nieuwe bronzer opnemen in mijn project pan omdat ik het aantal bronzers wel prima vind. Ik wil proberen wat vaker mijn cream bronzers te gebruiken!

Benefit Porefessional Setting Spray

Aantal keer gebruikt vorige maand: 12
Aantal keer gebruikt deze maand: 7

Het blijft een beetje een eentonig verhaal wat ik over deze setting spray ophang, maar ik gebruik hem regelmatig (ik heb ook maar 3 setting sprays uberhaupt), waardoor de streepjes redelijk consistent geplaatst kunnen worden. Is alleen maar leuk om te zien vind ik!

By Dash Beauty Gloss – Pure Love (mini)

Aantal keer gebruikt vorige maand: 2
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Ik had vorige maand even een streepje moeten zetten, dan had ik nu beter kunnen laten zien hoeveel meer op deze gloss is gegaan. Je ziet wel dat de tube wat transparanter wordt en dat er dus dat geeft ook wel aan dat er zeker ook met deze gloss progressie gemaakt wordt. Ik had van tevoren niet verwacht dat ik zo lang met een mini gloss zou doen, je krijgt dus zeker waar voor je geld!

Colourpop That’s Taupe

Aantal keer gebruikt vorige maand: 5
Aantal keer gebruikt deze maand: 4

Volgens mij ben ik echt bijna bij de pan in de kleur ‘pebble beach’. Ook de andere kleuren gebruik ik regelmatig en dat is ook wel een beetje te zien denk ik. Ik verwacht stiekem wel dat ik komende maand de pan wel raak in die ene kleur, maar we zullen het zien!

Colourpop Going Coconuts

Aantal keer gebruikt vorige maand: 4
Aantal keer gebruikt deze maand: 1

Kijk als je een palette maar één keer gebruikt kun je ook niet heel veel verschillen verwachten. Je ziet dus ook niet echt verschil tussen de twee foto’s. Komende maand ga ik er wat beter op letten om dit palette ook weer wat vaker te gebruiken.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick – Christmas Cookie

Aantal keer gebruikt vorige maand: 4
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Deze vloeibare lipstick is qua kleur echt perfect. Hij past bij vrijwel elke look en is daarmee ook ideaal om naar kantoor te dragen. Ik draag hem dan ook vaak als ik een kantoordag heb. Deze maand heb ik wat vaker gevarieerd met mijn (vloeibare) lipsticks, eens zien of ik deze lipstick wat vaker kan dragen komende maand.

Doucce Lip Definer Pencil – Estella

Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Het is lastig te zien op de foto, maar dit lippotlood wordt elke maand een stukje kleiner! Doordat de kleur goed te combineren is met verschillende kleuren lipsticks kan ik hem ook veel gebruiken. Binnenkort moet ik wel eens op zoek naar een vergelijkbare kleur, want dit merk is volgens mij niet in Nederland te koop helaas.

Elf Poreless Putty Primer

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

De ‘side-pan’ zoals dat zo mooi heet (de pan aan de zijkant van de verpakking) heb ik deze maand weer ietsje groter gemaakt. Ik richt mij ook voornamelijk op dat gedeelte, mede om mijn gebruik wat zichtbaarder in kaar te brengen. Het blijft een hele fijne primer om te gebruiken!

Benefit Precisely My Brow Pencil

Aantal keer gebruikt vorige maand: 14
Aantal keer gebruikt deze maand: 1

Dit wenkbrauwpotlood is lekker snel opgegaan. Had ik ook wel verwacht, in mijn vorige project pan update was hij ook al bijna op dus het moest gek lopen als hij niet op zou gaan. Onderaan deze update staat de vervanger die ik de komende tijd ga gebruiken. Ik zal dit potlood zeker weer opnieuw kopen, hij werkt echt super fijn!

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint – 3

Aantal keer gebruikt vorige maand: 5
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Nee ik heb nog steeds niet de tube open geknipt. Vooralsnog komt de foundation nog prima uit het flesje dus heb ik de noodzaak nog niet gehad. Het blijft een van mijn favoriete foundations: de dekking is licht maar niet te licht en de kleur past ook heel goed bij mij. Ik draag deze foundation vooral naar werk omdat de afwerking heel natuurlijk oogt. Ik ben wel benieuwd hoeveel er nog in dit flesje zit, zo jammer dat je aan de buitenkant niks kan zien!

Estate Baked Highlighter – Dew Me

Aantal keer gebruikt vorige maand: 9
Aantal keer gebruikt deze maand: 8

Het is wat lastig te zien, maar volgens mij is het heuveltje van deze gebakken highlighter wel wat stomper geworden. Ik gebruik deze highlighter graag, het is een mooie kleur! Ik probeer wel zo nu en dan wat af te wisselen zodat de rest zich niet genegeerd voelt.

Mac Cosmetics Sheertone Blush – Pinch Me

Aantal keer gebruikt vorige maand: 9
Aantal keer gebruikt deze maand: 7

Ondanks dat ik deze blush regelmatig gebruik zie ik maar weinig verschil helaas. Het gaat echt zo ongelofelijk langzaam met deze blush, dat had ik echt niet verwacht van te voren. Het is gelukkig een mooie kleur, maar ik merk ook dat ik bijna alleen maar deze blush gebruik en de andere bijna niet, en dat is natuurlijk ook niet echt de bedoeling.

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Powder – 120 Classic Ivory

Aantal keer gebruikt vorige maand: 4
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Naast mijn setting poeder heb ik ook deze poeder van Maybelline vrij weinig gebruikt. Desondanks zie je wel een beetje verschil in de pangrootte wat dan wel weer hoopvol is dat deze poeder binnenkort op is. Ik gebruik hem als finishing poeder, maar dat is het eigenlijk niet en dat zie je ook wel, hij ligt vrij zwaar op de huid.

Nars Radiant Creamy Concealer – Creme Brulee

Aantal keer gebruikt vorige maand: 10
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Deze maand zie je niet echt meer tube dat zichtbaar is geworden. Wel jammer stiekem, want dat is juist het leuke aan een project pan, dat je ook je progressie ziet aan een product. Ik weet niet wat het is, maar concealer staat steeds minder mooi vind ik. Ik heb het afgelopen jaar veel lijntjes onder mijn ogen ontwikkelt waar de concealer in gaat zitten, zo jammer! Het ligt niet aan deze concealer (want ik heb het ook bij mijn andere concealers) maar toch.

Too Faced Shadow insurance

Aantal keer gebruikt vorige maand: 12
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Ook deze keer kan ik geen nieuw streepje zetten op de tube. Wel heb ik het idee dat er steeds minder product in zit (nogal wiedes als ik hem vaak gebruik). Ik hoop dat ik volgende maand wel weer zoveel heb gebruikt dat ik een streepje kan zetten!

Elf Cosmetics Ultra Precise Brow Pencil – Neutral Brown

Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Dit dunne wenkbrauwpotlood van Elf Cosmetics heb ik als vervanger van mijn Benefit wenkbrauwpotlood opgenomen in mijn project pan. Ik heb hem al een aantal keer gebruikt waardoor je dus al een 2e streepje ziet. Het potlood is wel wat harder dan die van Benefit, maar goed deze is wel een stuk goedkoper. Ik ben benieuwd hoe lang ik met dit potlood kan doen!

Al met al heb ik dus wel 2 producten op weten te krijgen, ondanks dat dit een wat mindere maand was qua productgebruik en progressie. Dat gebeurt soms en is ook helemaal niet erg. Zolang er maar een beetje vooruitgang in zit ben ik (meestal) wel tevreden!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.