Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update April

Daar ben ik weer met een project pan update! Ik moet je zeggen, de maanden vliegen echt voorbij! In deze blog laat ik je weer zien hoe het gaat met de producten in mijn project pan en welke progressie ik heb gemaakt in april. Veel leesplezier!

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder – Translucent

Aantal keer gebruikt vorige maand: 11
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Ik merk dat ik de afgelopen tijd minder poeder gebruik en dat zie je ook door het gebrek aan vooruitgang. Mijn foundation ziet er eigenlijk een stuk mooier uit zonder poeder, ondanks dat ik dan aan het einde van de dag meer ga glimmen. Wellicht dat ik, met het warmere weer op komst, weer wat meer poeder ga gebruiken om het glimmen wat meer tegen te gaan.

Benefit Hoola Bronzer (travel size)

Aantal keer gebruikt vorige maand: 10
Aantal keer gebruikt deze maand: 6

Er blijft steeds minder van deze bronzer over (dat is natuurlijk ook de bedoeling). Ik gebruik hem vrij consistent, het is dan ook een fijne bronzer om te gebruiken! Ik weet nog niet of de bronzer komende maand al op gaat komen, maar ik weet wel dat dat moment er snel aankomt!

Benefit Porefessional Setting Spray

Aantal keer gebruikt vorige maand: 15
Aantal keer gebruikt deze maand: 10

Deze setting spray is onwijs fijn om te gebruiken. Dat ik hem graag gebruik zie je ook wel aan de progressie die ik elke maand maak met deze spray. Ja ik moet nog steeds een review schrijven (ik kom er maar niet aan toe), ik durf niet meer te beloven dat die er komt voordat de spray op is. Als dat niet lukt koop ik deze vast wel weer opnieuw!

By Dash Beauty Gloss – Pure Love (mini)

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Voor het eerst wordt langzaam zichtbaar dat deze mini lipgloss opgaat! Ik gebruik hem niet super vaak, maar vind het wel een hele prettige gloss met vooral ook veel pigmentatie. Het zal mij benieuwen of deze gloss komende maand opkomt, zou wel erg leuk zijn!

Colourpop That’s Taupe

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 4

Ik heb dit palette ietsje vaker gebruikt ten opzichte van maart. Zelf zie ik met name in de bovenste rij de meeste verandering, en dan vooral in de matte bruine kleur. Het is een fijn palette in gebruik en vooral ook perfect voor werkdagen. Het leuke aan oogschaduwpaletten is dat de pan vaak onverwacht komt doordat ik niet goed kan zien hoe ver ik al ben. Ik ben benieuwd wanneer ik de pan in dit palette raak!

Colourpop Going Coconuts

Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Als eenmaal die pan in een oogschaduw zit gaat het vaak ook een stuk harder met de progressie. Dat zie je heel mooi bij dit palette van Colourpop. De roze shimmer is echt wel bijna op, en ik denk dat ik ook dichtbij de pan ben bij de kleur linksonderin. Mijn doel is om minimaal de pan in alle kleuren te raken en ook wat kleuren op te maken. Ik zal hem denk ik niet geheel opkrijgen (ik draag ook nog wel eens andere paletten), maar ik kom vast dicht in de buurt.

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick – Christmas Cookie

Aantal keer gebruikt vorige maand: 2
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

In mijn project pan van dit jaar merk ik dat ik worstel met de lipsticks (zowel vast als vloeibaar). Ik heb een aardige collectie inmiddels opgebouwd en ik wil graag alles gebruiken (want ze zijn allemaal mooi). Dit gaat natuurlijk dwars tegen het concept van een project pan in. Voor nu laat ik deze vloeibare lipstick in mijn project pan zitten. Het is een mooie kleur en draag hem ‘regelmatig’. Aan de buitenkant zie je nog niet veel verandering maar dat komt vast snel!

Doucce Lip Definer Pencil – Estella

Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 4

Ik denk dat ik langzaam eens moet gaan zoeken naar een vervanger voor dit lippotlood. Ik vind vooral de kleur echt prachtig; hij kan zo goed samen met verschillende lipsticks. Daardoor gebruik ik hem ook met enige regelmaat. Het is lastig op de foto te zien maar het potlood is al best klein. Het zal wel nog even duren voordat ik hem niet meer kan slijpen.

Elf Poreless Putty Primer

Aantal keer gebruikt vorige maand: 8
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Ik dacht eigenlijk dat ik deze primer vaker heb gebruikt dan dat ik daadwerkelijk heb gedaan. Ondanks dat heb ik de pan een beetje kunnen vergroten. Dit is een geweldige primer als je je poriën minder zichtbaar wilt maken. Je hebt niet superveel nodig maar hij werkt dus wel goed. Komende maand zal ik hem eens wat vaker dragen. Ondanks het weinige gebruik vordert deze primer goed, hoewel ik niet verwacht dat hij voor het einde van het jaar op is.

Benefit Precisely My Brow Pencil

Aantal keer gebruikt vorige maand: 17
Aantal keer gebruikt deze maand: 12

Eigenlijk gebruik ik alleen maar dit wenkbrauwpotlood en dat is ook te zien! Ik heb dit potlood net niet op weten te krijgen deze maand maar dat gaat zeker komende maand gebeuren. Ik kan het potlood echt aanraden (in deze blog vind je meer informatie). Ik heb nog aardig wat wenkbrauwproducten liggen dus ik kan ook eens gaan uitzoeken met elk product ik verder wil voor mijn project pan.

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint – 3

Aantal keer gebruikt vorige maand: 7
Aantal keer gebruikt deze maand: 4

Nee ik heb nog steeds niet de tube open geknipt. Vooralsnog komt de foundation nog prima uit het flesje dus heb ik de noodzaak nog niet gehad. Het blijft een van mijn favoriete foundations: de dekking is licht maar niet te licht en de kleur past ook heel goed bij mij. Ik draag deze foundation vooral naar werk omdat de afwerking heel natuurlijk oogt. Stiekem ben ik wel nieuwsgierig hoeveel foundation er nog in het flesje zit, aan de buitenkant kun je helaas nog niets zien.

Estate Baked Highlighter – Dew Me

Aantal keer gebruikt vorige maand: 12
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Dit is de tweede highlighter die in mijn project pan zit (in de eerste heb ik al een pan geraakt). Ik vind het wat lastig om de vooruitgang met deze highlighter te zien; ik gebruik hem regelmatig. Je hebt niet veel nodig van deze highlighter om een mooi effect op je jukbeenderen te creëren. Het is wel leuk als de progressie wat meer zichtbaar wordt, maar dat zullen we komende maand zien.

Mac Cosmetics Sheertone Blush – Pinch Me

Aantal keer gebruikt vorige maand: 10
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Ik heb het idee dat het deukje wat meer zichtbaar is geworden op de foto’s, maar dat kan ook aan mij liggen en dat ik graag een deukje wil zien. Ik gebruik de blush met veel plezier, maar probeer tegelijkertijd ook wat met mijn blushes af te wisselen. Ik zag bij iemand anders op instagram dat iemand de pan had geraakt, dus het is zowaar mogelijk!

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Powder – 120 Classic Ivory

Aantal keer gebruikt vorige maand: 8
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Deze poeder heb ik een stuk minder vaak gebruikt deze maand omdat ik een aantal keer heb meegemaakt dat de poeder droge plekken accentueert (wat ik dan weer niet mooi vind). Desondanks is de pan wat groter geworden. Ik neem deze poeder wat vaker mee naar werk om mijn gezicht wat meer bij te werken als ik gedurende de dag begin te glimmen. Ik houd dit niet altijd bij maar hij wordt dus wel gebruikt. Voorlopig hoef ik hem ook nog niet te repressen.

Nars Radiant Creamy Concealer – Creme Brulee

Aantal keer gebruikt vorige maand: 9
Aantal keer gebruikt deze maand: 8

Aan de buitenkant is steeds beter te te zien dat deze concealer langzaam opgaat. Doordat hij ietsje roze is werkt hij heel goed tegen wallen (roze/rood gaat blauw tegen). Ik laat hem tegenwoordig een even zitten voordat ik hem vervaag en dat werkt goed. Deze concealer wordt er niet mooier van als er poeder overheen gaat, dus dat doe ik ook niet meer.

Shiseido Lipstick – RD501 Ruby Copper

Aantal keer gebruikt vorige maand: 1
Aantal keer gebruikt deze maand: 0

Deze lipstick heb ik dus totaal niet gebruikt afgelopen maand. Eerder had ik het er al over dat dit jaar wat meer worstel met het consistent gebruiken van lipsticks en dat is hier ook goed te zien. Om die reden heb ik er ook voor gekozen om deze lipstick voor nu uit mijn project pan te halen. Het wordt er niet leuker van als je je gedwongen voelt om een product te gebruiken. Wellicht dat ik later in het weer een lipstick opneem, maar voor nu wil ik vrij zijn in welke lipstick wil dragen.

Too Faced Shadow insurance

Aantal keer gebruikt vorige maand: 16
Aantal keer gebruikt deze maand: 10

Waar ik vorige maand geen streepje kon zetten kan dat deze maand wel weer. Ik snap dan weer niet hoe er nog zoveel oogprimer zit in deze tube. Ik gebruik hem zo vaak, je zou toch denken dat hij een keertje op gaat. Hopelijk komt hij dit jaar wel op, maar op dit tempo weet ik het nog zo net niet.

Goed deze maand heb ik geen producten opgemaakt of ergens een pan in geraakt, maar met de meeste producten vordert het wel zoals verwacht denk ik. Bij een aantal producten verwacht ik deze of komende maand wel dat ze op zijn en dat is altijd een leuk moment om naar uit te kijken. Elk doel binnen mijn project pan is toch weer een soort mini mijlpaal.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.