Lifestyle

Verjaardag winactie [gesloten]

Er is weer een jaar verstreken. Sinds 21 april mag ik mijzelf een 35’er noemen (of ik het doe is een tweede). Ik vier mijn verjaardag graag samen en om die reden heb ik een leuk verjaardagspakket samengesteld. In deze blog lees je hoe je dit leuke pakket kan winnen!

Ik heb hieronder een overzicht van alle producten die dit jaar in mijn verjaardagswinactie zitten:

 • By Dash Beauty Magical Glam Eyeshadow Palette
 • By Dash Beauty Liquid Lipstick – Velvet Touch *
 • By Dash Beauty Lipgloss – Pure Love *
 • Divage It’s My Nude Eyeshadow Palette
 • Divage Waterproof Lastig 8H Lip Liner – True Nude
 • Glossme Cosmetics Shine Silk Lipgloss – See Thru
 • Holo Taco Nail Polish – Oat Couture
 • Mac Cosmetics Graphblack Technakohl Liner
 • Meroda Cosmetics Changing Foundation
 • Meroda Gilded Lashes Waterproof Mascara
 • Meroda Velvet Dream Lipstick – Perfect Nude *
 • Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant
 • Paula’s Choice Hyaluronic Acid Booster Mini *
Op de foto zie je alle producten uit het winactie pakket
Een overzicht van alle producten die je kunt winnen!

Het merendeel van het dit beautypakket heb ik zelf gekocht, maar een aantal producten heb ik ook toegestuurd gekregen (die heb ik met een * gearceerd). Ik wil hier ook de ruimte pakken om By Dash Beauty te bedanken voor de lipproducten die zij speciaal voor deze winactie hebben toegestuurd!

Wat moet je doen om dit leuke pakket te winnen? De winactie loopt via mijn website en mijn Instagram, je kan dus op twee plekken meedoen (en dus twee keer zoveel kans maken!):

 • Laat in een reactie weten dat je meedoet. Ik lees graag waarom je mijn blog leest en welke artikelen je leuk vindt/vond om te lezen.

Op Instagram staan de regels om via die route mee te doen, neem daar dus vooral een kijkje als je mee wilt doen via Instagram (link)

De winactie loopt tot en met 29 april 2023 23.59. Daarna kies ik willekeurig een winnaar uit die een bericht van mij krijgt.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

3 reacties

 • Liss

  Nogmaals gefeliciteerd meis! Ik lees vooral graag je mening over oogschaduws, daar ben ik echt verslaafd aan! Super leuk om je swatches en je mening te zien en lezen. Ik doe heel graag mee met de winactie

 • Tessa

  Gefelciteerd met je verjaardag! En je weet het: je bent zo oud als je jezelf voelt! Ik doe graag mee om dit prachtige pakket met jouw favorierte merken te winnen. Wat ik altijd zo leuk van jouw artikelen vind, is dat je uitgebreid stil staat bij ingredienten van prodcuten waar je over schrijft

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.