Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Maart

Het is weer tijd voor een nieuwe project pan update! Elke dag houd ik bij welke make-up ik die dag gebruikt heb zodat ik een beetje inzicht krijg in hoe vaak ik producten gebruik. Over het algemeen zag ik dat in maart uberhaupt wat minder make-up heb gedragen, dus ik verwacht eigenlijk niet dat ik hele grote stappen hebt gemaakt deze maand. Ik laat je weer per product zien hoe het de afgelopen maand gegaan is.

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder – Translucent

Aantal keer gebruikt vorige maand: 9
Aantal keer gebruikt deze maand: 7

Ik kon niet echt ruimte vinden om een nieuw streepje te zetten. Ik heb ook deze maand gemerkt dat ik wat minder poeder gebruik. Mijn huid is wat droger en deze poeder accentueert die droge plekken wel aardig waardoor ik hem wat minder gebruik. Ik verwacht dat ik, met de zomer in aantocht, de poeder wat meer ga gebruiken om mijn vette huid wat te maskeren.

Benefit Hoola Bronzer (travel size)

Aantal keer gebruikt vorige maand: 9
Aantal keer gebruikt deze maand: 6

Ondanks dat ik deze bronzer wat minder vaak gebruikt heb, is er toch weer wat progressie te zien. Het laagje bronzer wat nog in deze bronzer zit wordt elke maand minder, wat erg leuk is om te zien. Ik denk dat ik deze bronzer voor de zomer wel op ga krijgen.

Benefit Porefessional Setting Spray

Aantal keer gebruikt vorige maand: 13
Aantal keer gebruikt deze maand: 11

Ook in een maand waarin ik wat minder vaak make-up draag kan ik er (blijkbaar) van op aan dat deze setting spray elke maand een beetje op gaat. De consistentie tussen de streepjes vind ik best wel bewonderingswaardig als ik dat over mijzelf mag zeggen. Het is een fijne setting spray (waar ik nog steeds een review over moet schrijven), dus het gebruik ervan is zeker geen straf!

By Dash Beauty Liquid Lipstick – Velvet Touch (mini)

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Deze mini vloeibare lipstick heb ik deze maand opgekregen! Ondanks dat je aan de buitenkant er niks van kan zien krijg ik geen lipstick uit de tube. Ik heb gelukkig een groot formaat van deze lipstick waar ik een stuk langer van kan genieten (de kleur is echt perfect voor elke dag).

By Dash Beauty Liquid Lipstick – Role Model (mini)

Aantal keer gebruikt vorige maand: –
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Toen ik mijn mini vloeibare lipstick in Velvet Touch op had gemaakt had ik deze erbij gepakt om aan te beginnen, maar ik heb hem afgelopen maand ook al opgekregen. Vergelijkbaar met die andere vloeibare lipstick krijg ik geen product meer uit het flesje, en heb ik een groot formaat die ik kan gebruiken. Onderaan deze blog laat ik je zien met welke vloeibare lipstick ik de komende tijd aan de slag ga.

By Dash Beauty Gloss – Pure Love (mini)

Aantal keer gebruikt vorige maand: 2
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Het positieve is dat ik deze gloss vaker heb gebruikt deze maand in vergelijking met de maand ervoor. Ik zie dat er niet al te veel gloss meer in zit, maar ik denk dat ik nog wel eventjes bezig ben met het opmaken ervan. Het is wel een mooi kleurtje, dat scheelt weer. Mijn ervaringen met onder andere deze gloss lees je in deze blog terug.

Colourpop That’s Taupe

Aantal keer gebruikt vorige maand: 5
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Deze maand heb ik wat vaker met paletten afgewisseld waardoor ik dit palette niet heel vaak gebruikt heb. Wat wel weer mooi is om te zien is dat er in die middelste kleur in de bovenste wel een duidelijke deuk begint te krijgen. Bij de andere kleuren zie ik nog niet zo heel veel verandering. Met name de onderste rij gebruik ik nauwelijks (behalve de donkerbruine kleur).

Colourpop Going Coconuts

Aantal keer gebruikt vorige maand: 2
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Ik zie toch wel elke maand weer wat vooruitgang in dit palette. Je moet goed kijken, maar de middelste kleur in de onderste rij heeft een super kleine pan! Ik ga komende maand proberen om die wat meer uit te breiden. Het doel is om deze kleuren zo veel mogelijk op te maken dit jaar, ik denk dat ik aardig op weg ben!

Doucce Lip Definer Pencil – Estella

Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Ook dit lippotlood vordert heel consistent. Ik kan de kleur bij heel veel verschillende lipsticks gebruiken, wat maakt dat ik hem er regelmatig bij pak. Het lippotlood is nog goed te slijpen, maar ik heb goede hoop dat het potlood rond de zomer ongeveer wel op zal komen.

Elf Poreless Putty Primer

Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Het kost mij weinig moeite om deze primer te gebruiken. Je hebt niet at te veel nodig, maar hij minimaliseert de zichtbaarheid van poriën wel goed. Vorige maand heb ik de zijkant van het potje geraakt en deze maand heb ik die plek wat groter gemaakt. Er zit nog echt een hoop primer in dus dit gaat nog wel eventjes duren denk ik.

Benefit Precisely My Brow Pencil

Aantal keer gebruikt vorige maand: 4
Aantal keer gebruikt deze maand: 13

Dunne wenkbrauwpotloden zoals dit potlood hebben bij mij niet echt een lang leven, en dat is bij deze eerste update voor dit potlood ook wel goed te zien. In alle eerlijkheid denk ik dat ik dit potlood komende maand wel op ga krijgen, zoveel is er niet meer van over. De kleur past heel goed bij mijn wenkbrauwen dus ik gebruik hem ook veel!

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint – 3

Aantal keer gebruikt vorige maand: 5
Aantal keer gebruikt deze maand: 4

Vorige maand had ik het erover dat ik de tube binnenkort wil openknippen, maar dat heb ik nog niet gedaan. Ik krijg er nog steeds foundation uit ondanks dat ik wel flink in de tube moet knijpen. Mijn idee is wel dat ik de tube pas openknip wanneer ik er echt niks meer uit krijg, ik ben wel benieuwd hoe lang dat gaat duren. Tot nu toe maak ik elke maand ongeveer 1 gram aan product op, dus vooruitgang is langzaam maar gestaag.

Fenty Beauty Killawatt Highlighter – Lightning Dust/Fire Crystal

Aantal keer gebruikt vorige maand: 8
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Aan het begin van deze maand (natuurlijk net na mijn vorige update) werd de pan in de linker highlighter zichtbaar! Ik wist dat het niet heel lang kon duren en ik was daarom niet verrast (maar wel blij) toen ik hem op een ochtend zag. Voor nu is het tijd om deze highlighter terug in mijn collectie te doen en de focus op een andere highlighter te leggen. Welke dat is zie je onderaan deze blog!

Mac Cosmetics Sheertone Blush – Pinch Me

Aantal keer gebruikt vorige maand: 8
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Het is op de foto’s wat lastiger te zien, maar er ontstaat een ienie mienie klein deukje in deze blush. Het is wel hard werken hoor, want je ziet echt nauwelijks progressie als het om deze blush gaat. Wat dat betreft krijg je wel waar voor je geld, want ik denk dat je er onwijs lang mee kan doen voordat hij ook op is.

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Powder – 120 Classic Ivory

Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 4

Ik heb deze poeder ietsje minder vaak gebruikt. Desondanks is de pan toch weer ietsje groter geworden. Ik gebruik nu een kleinere poederkwast om deze poeder te gebruiken en dat werkt best wel goed. Ik verwacht, net als bij de setting poeder, dat ik deze poeder komende maanden wat meer ga gebruiken.

Nars Radiant Creamy Concealer – Creme Brulee

Aantal keer gebruikt vorige maand: 5
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Tot nu toe was er aan de buitenkant van deze concealer niks te zien, maar sinds deze maand zie langzaam wat transparante delen ontstaan, wat betekent dat het de goede kant op gaat wat betreft deze concealer. Het is een goede kleur en de concealer is ook fijn in gebruik. Ik ben benieuwd in hoeverre ik er doorheen kan kijken volgende maand!

Shiseido Lipstick – RD501 Ruby Copper

Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 1

Zoals je ziet heb ik deze maand deze lipstick maar één keer gebruikt, niet echt iets om over naar huis te schrijven. Ik merk dat ik het lastig vind om deze lipstick consequent te gebruiken omdat ik niet elke dag rode lipstick draag. Ik wil het nog even aankijken, maar wellicht dat ik deze lipstick uit mijn project pan haal en vervang door een andere lipstick die ik wat vaker draag.

Too Faced Shadow insurance

Aantal keer gebruikt vorige maand: 12
Aantal keer gebruikt deze maand: 12

Ik kon lastig zien waar ik een nieuw streepje kon zetten, dus ik heb maar geen streepje gezet. Eigenlijk best gek, want ik gebruik hem elke keer als ik make-up draag. Het kan zijn dat er in de rest van de tube nog wat oogschaduw primer zat wat ik nu heb opgemaakt. Dit is wel echt de oneindige oogschaduwprimer!

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick – Christmas Cookie

In plaats van de vloeibare lipsticks van By Dash Beauty die ik deze maand heb opgemaakt ga ik deze vloeibare lipstick aan mijn project pan toevoegen. De kleur is erg mooi, maar hij ziet er wel heel droog uit als hij opgedroogd is. Ik kan al wel een beetje door de verpakking heen kijken maar ik kan niet zo goed inschatten hoeveel er nog in zit. Dat zullen we komende maand zien!

Estate Baked Highlighter – Dew Me

Omdat ik in de Fenty Beauty highlighter de pan heb geraakt ga ik aan de slag met deze gebakken highlighter van Estate. Deze highlighter zat in een beautybox en geeft een prachtige geelgouden gloed. Zoals je kan zien heb ik hem al regelmatig gebruikt, het topje van de highlighter is niet meer zo rond. Highlighter gebruik ik wel regelmatig, maar niet heel veel tegelijkertijd. Ik ben benieuwd hoe snel ik een zichtbare verandering ga zien.

Ondanks dat ik deze maand minder make-up heb gedragen heb ik met een aantal producten mooie vooruitgang geboekt! Ik heb 2 lipsticks opgemaakt en de pan geraakt in een highlighter, dat is best een mooie score voor één maand!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.