Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Februari

Het is weer tijd voor een empties update! Deze maand heb ik best een hoop opgekregen. Een hoop hiervan was net opgegaan na mijn vorige update, of was dermate leeg dat ik al had verwacht dat ze op zouden gaan. In deze blog laat ik je weer zien wat ik op heb gekregen en wat ik ervan vond.

Foamie Shampoo Bar Aloe Vera

In 2022 heb ik de producten van Foamie mogen testen en ontdekken. Ik heb er twee uitgebreide reviews over geschreven, die over de shampoo bar vind je hier. De shampoo bar is heel fijn in gebruik. Hij maakt mijn haar goed schoon en verzorgt mijn haar mooi. Een shampoo bar is tevens ideaal voor op reis. Ik denk dat ik om die laatste reden de shampoo bar zal kopen voor als ik wegga.

Batiste Droogshampoo – Original

Vorig jaar heb ik de droogshampoo ontdekt, wat is dat spul handig zeg! Ik heb nog niet veel droogshampoos geprobeerd, maar deze van Batiste vind ik heel fijn in gebruik doordat het een spray is. Je sprayt het op je haar, werkt het in met je vingers en tada, je haar ziet er minder vettig uit! Zo handig op kantoordagen. De fles op de foto is de nieuwe fles die ik heb gekocht, ik had de oude uit enthousiasme al weggegooid. Zou je hier nog een uitgebreide review van willen?

Floor Cosmetics Serum Face Multi Booster

Dit serum heb ik van Floor Cosmetics gekregen om te testen. Het is echt een onwijs fijn serum dat de huid voedt en gezond laat aanvoelen. Ik vond het daarom ook wel jammer dat hij op is. Ik heb nog een hoop serums die ik wil testen, maar deze ga ik zeker kopen wanneer ik wat meer door mijn voorraad heen ben.

Dore Rooibos Cosmetics Rooibos Soothing Face Toner

Deze toner is het eerste product van Dore Rooibos wat ik heb getest. Ik vind het echt een geweldige toner, hij verzacht de huid zo fijn na het reinigen! Als ik een nadeel moet noemen, dan is het de kleur. Deze toner laat wel vlekken achter op je wasbak. Dat is met een doekje gelukkig zo weg te halen, maar onhandig is het wel. Ik zou deze toner zeker opnieuw kopen!

Paula’s Choice Clinical Niacinamide 20% Treatment

Ik was net te laat met het maken van foto’s van dit product van Paula’s Choice. Hierdoor heb ik hem helaas niet kunnen reviewen. Dit product is het sterkere zusje van de 10% Niacinamde Treatment (die ik ook niet heb gereviewed..). Toen ik deze gebruikte merkte ik echt dat de poriën rond/op mijn neus minder groot oogden en de huid daar ook wat minder rood was. Ik merk dit vooral doordat ik hem nu niet meer gebruik. Hoog tijd dus om een nieuw flesje aan te schaffen!

The Inkey List Retinol Eye Cream

Ook deze oogcrème heb ik gereviewed hier op Jo’s Beauty Corner. Voor mijn huid deed hij vrij weinig moet ik zeggen. De lijntjes onder mijn ogen zijn niet minder geworden, en ik merk zelfs dat die huid een stuk gevoeliger is. Elk product wat ik onder mijn ogen smeer prikt eventjes. Ik weet niet of dat door deze crème komt, maar ik hoop wel dat het snel weggaat. Ik wil wel wat meer van dit merk proberen, want ze hebben best goede producten.

Paula’s Choice Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster

Deze lip booster van Paula’s Choice heb ik in de begindagen van mijn blog gereviewed. Het is een fijn product wat ik met name in de avond voor het slapengaan gebruikte. Het hydrateert de lippen en zorgt ervoor dat je wakker wordt met zachte lippen. Paula’s Choice is zo lief geweest om een nieuwe op te sturen, die ga ik zeker gebruiken nadat ik een lipolie heb opgemaakt.

Boozyshop Blur Putty Primer

Deze primer van Boozyshop heb ik uitgebreid gereviewed. Helaas ben ik er geen fan van, en naarmate ik de primer meer gebruikte vond ik het een steeds slechtere primer voor mijn huid. Het vervelende aan deze primer is dat hij een vettig laagje achterlaat waar alles vanaf glijdt. Je ziet dat hij inmiddels bijna op is, dus ik verklaar hem voor op en ga door, het leven is te kort voor slechte make-up!

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Ken je deze nog? Deze lipscrub zat in mijn project pan van 2022. In 2022 heb ik deze lipscrub net niet opgekregen, ik had uiteindelijk nog twee maandjes nodig voor dat laatste beetje. Gelukkig heb ik nog zo’n pot staan, dus daar ga ik nu mee aan de slag. Dat zal wel eventjes duren, maar het is een fijne lipscrub!

Glossme Cosmetics Strawberry Milk Lipgloss

Glossme Cosmetics heeft prachtige en verzorgende lipglosses. Een van de wat nieuwere producten is deze strawberry milk lipgloss. Hij geeft een subtiel kleurtje maar voedt je lippen vooral erg goed. Ik gebruik deze lipgloss vooral als ik ga wandelen bijvoorbeeld. Daardoor is hij ook zo snel opgegaan denk ik. Het is echt een aanrader!

Mineralissima Sample Concealer – Light

Minerale make-up is ook iets wat ik in 2022 heb ontdekt . De laatste maanden gebruik ik minerale make-up steeds meer, vooral op dagen waarop ik wat minder make-up draag. Met minerale make-up merk ik dat mijn huid minder snel glimt en tegelijkertijd natuurlijk oogt. Vooral deze concealer vond ik erg prettig werken. De huid onder mijn ogen ziet er een stuk mooier uit, en deze concealer benadrukt de lijntjes daar niet. Hier komt zeker een grote verpakking van.

Essence Lash Like a Boss

Mascara vind ik een lastig product. Ik heb jarenlang dezelfde mascara gebruikt, maar die wordt niet meer gemaakt en sindsdien ben ik op zoek naar een nieuwe mascara. Door de goede verhalen over Essence ben ik deze mascara gaan proberen, maar helaas vind ik het helemaal niks. Het borsteltje is van vezels (en niet van siliconen) en voor mijn wimpers te groot. Hij geeft niet echt meer volume of lengte, dus is het een nee voor mij en ben ik blij dat ik hem weg kan gooien.

Elf Cosmetics Instant Lift Brow Pencil – Neutral Brown

Dit wenkbrauwpotlood is het eerste product van mijn project pan dat ik op heb weten te krijgen. De kleur van het potlood is goed, maar ik vond de punt te dik. Hierdoor was het lastig om mijn wenkbrauwen mooi precies in te vullen. Ondanks de prijs (€4) zou ik dit potlood niet snel opnieuw kopen.


Al met al had ik niet verwacht dat ik zoveel op zou maken in een maand! Je ziet echt dat het met golfbewegingen gaat, de ene maand is het weinig, en de andere maand is het echt een hoop zoals nu.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.