Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Februari

De tweede project pan update van 2023! Deze maand heb ik wat minder vaak make-up op gedaan doordat ik een paar dagen ziek ben geweest. Alsnog heb ik bij de meeste producten wel vooruitgang geboekt. Hieronder laat ik je weer zien hoe het ervoor staat met mijn project pan producten!

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder – Translucent


Aantal keer gebruikt vorige maand: 12
Aantal keer gebruikt deze maand: 9

Langzaam maar gestaag vordert deze setting poeder. Ik heb deze maand niet super veel poeder gebruikt, maar alsnog kon ik wel een nieuw streepje zetten. Hij zit niet heel ver van de vorige af, maar toch! Het doosje is best breed, daardoor is het wat lastiger om elke maand visuele vooruitgang te boeken. Maar goed elke vooruitgang is mooi meegenomen!

Benefit Hoola Bronzer (travel size)


Aantal keer gebruikt vorige maand: 11
Aantal keer gebruikt deze maand: 9

Bij de Hoola Bronzer van Benefit (die heb ik een tijd geleden al in een andere verpakking gedrukt) zie je beter de vooruitgang. Eigenlijk is er nog maar weinig over van deze reisverpakking. Binnenkort zal ik hem weer moeten herdrukken denk ik, maar of dat komende maand al zal zijn weet ik nog niet. Het is een fijne bronzer die onwijs gepigmenteerd is. Je hebt echt maar een beetje nodig om een mooie uitstraling te krijgen.

Benefit Porefessional Setting Spray


Aantal keer gebruikt vorige maand: 16
Aantal keer gebruikt deze maand: 13

De vooruitgang op deze setting spray lijkt tot nu toe erg consistent te zijn. Ik gebruik de spray ook best wel vaak zoals je hierboven terug kunt lezen. De mist is heerlijk fijn en hij haalt goed het poederige laagje van mijn gezicht af waardoor mijn make-up er wat natuurlijker uitziet. Volgens mij had ik in mijn vorige update belooft om er een review over te schrijven, dat is er in februari helaas niet van gekomen. Ik ga echt mijn best doen om deze in maart te schrijven en online te zetten!

By Dash Beauty Liquid Lipstick – Velvet Touch (mini)


Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Ik gebruik de mini’s iets minder vaak dan dat ik graag zou willen. Hier kom ook een stukje keuzestress om de hoek kijken. Ik heb zoveel lipproducten (voor mijn gevoel) dat ik ook graag wil variëren. Maar ja, een project pan draait nu juist niet om variatie maar om het gebruiken van specifieke producten. Gelukkig is het een mini en lijkt het er wel op alsof deze bijna op is, hoewel je dat niet aan de buitenkant kan zien.

By Dash Beauty Gloss – Pure Love (mini)


Aantal keer gebruikt vorige maand: 2
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Wat ik hierboven schreef over de mini vloeibare lipstick geldt eigenlijk ook voor deze lipgloss. Het verschil met de vloeibare lipstick is wel dat deze gloss wat voller lijkt te zitten, dus die zal voorlopig nog niet opgaan vermoed ik. Dat is ook niet erg, zolang hij maar een keertje opgaat natuurlijk.

Colourpop That’s Taupe


Aantal keer gebruikt vorige maand: 3
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Vorige maand had ik dit palette te weinig voor mijn gevoel gebruikt. Deze maand heb ik al wat meer gebruikt (al is het niet heel veel meer) en dat is te zien, met name in de bovenste drie kleuren. Vooral in de kleur ‘pebble beach’ is nu echt wel een deukje te zien. Het zal ondanks dit deukje nog wel eventjes duren voordat ik een pan raak.

Colourpop Going Coconuts


Aantal keer gebruikt vorige maand: 5
Aantal keer gebruikt deze maand: 2

Waar ik het That’s Taupe palette meer heb gebruikt, ben ik het Going Coconuts palette juist minder gaan gebruiken. Wat ook niet helpt is dat ik deze maand een kleine week ziek ben geweest en op die dagen dus ook geen make-up heb opgedaan. De pan in de roze shimmer is wel ietsje groter geworden, maar voor de rest zie ik niet zo heel veel verschil.

Doucce Lip Definer Pencil – Estella


Aantal keer gebruikt vorige maand: 6
Aantal keer gebruikt deze maand: 6

Kijk, consistenter dan dit wordt het bijna niet: zowel in januari als in februari heb ik dit lippotlood 6 keer gebruikt. Op de foto zie je niet echt goed hoe groot het potlood is, maar hij is niet heel groot meer. Op dit tempo is dit potlood zeker voor het einde van het jaar (misschien zelfs voor het einde van de zomer) op, dat zou heel positief zijn!

Elf Poreless Putty Primer


Aantal keer gebruikt vorige maand: 11
Aantal keer gebruikt deze maand: 6

Mijn mini doel deze maand was om de zijkant te raken met deze primer, en dat is ruimschoots gelukt, ondanks dat ik de primer minder vaak gebruikt heb. Ik moet ook wel toegeven (en dat zie je op de foto’s), ik was er niet heel ver vanaf. Deze primer van Elf Cosmetics vind ik heel fijn in gebruik. Je hebt maar een beetje nodig en dat helpt al enorm in het minder zichtbaar maken van poriën. Ik kan er gelukkig nog lang van genieten!

Elf Instant Lift Brow Pencil – Neutral Brown


Aantal keer gebruikt vorige maand: 16
Aantal keer gebruikt deze maand: 8

Dit wenkbrauwpotlood is het eerste product uit mijn project pan dat op is gegaan! Wenkbrauwpotloden zijn voor mij best makkelijk om op te maken, zeker als ze wat dunner zijn. Je ziet op de foto dat ik niet zo heel veel meer over had van dit potlood. De kleur was goed, maar ik vind hem iets te dik waardoor ik niet echt precies kan werken. Aan het einde van deze update zie je welk wenkbrauwproduct ik in de plaats opneem in mijn project pan.

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint – 3


Aantal keer gebruikt vorige maand: 11
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Ook deze foundation heb ik deze maand een stuk minder gebruikt. Desalnitttemin merk ik dat het steeds lastiger wordt om de foundation uit het flesje te krijgen (ondanks dat je aan de buitenkant niks kan zien). Ik zit eraan te denken om hem binnenkort open te knippen, maar ik weet nog niet of dit een heel goed idee is. Wat vind jij?

Fenty Beauty Killawatt Highlighter – Lightning Dust/Fire Crystal


Aantal keer gebruikt vorige maand: 11
Aantal keer gebruikt deze maand: 8

Ik heb echt het gevoel dat ik bijna bij de pan ben. Het is wat lastig te zien op de foto, maar in de linker highlighter zit bovenin best wel een deuk. Als ik deze highlighter gebruik focus ik ook met name op dat stukje om de pan zichtbaar te krijgen. Ik hoop dat dit aankomende maand gaat gebeuren, dat zou mijn eerste pan in een highlighter zijn!

Mac Cosmetics Sheertone Blush – Pinch Me


Aantal keer gebruikt vorige maand: 10
Aantal keer gebruikt deze maand: 8

Je zou denken, als ik die blush regelmatig gebruik, dan zie je op een gegeven moment wel iets van gebruikssporen. Maar nee hoor, ik zie echt nauwelijks verschil tussen de vorige update en deze. Alsof de blush niet is aangeraakt! Geeft wel aan dat je echt wel waar voor je geld krijg met deze blush, maar bijzonder vind ik het ook. Ik hoop wel dat er snel iets van een deukje in die blush te zien is.

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Powder – 120 Classic Ivory


Aantal keer gebruikt vorige maand: 12
Aantal keer gebruikt deze maand: 6

Een product waarvan ik weet dat ik elke maand (tot nu toe) vooruitgang zie is deze poeder van Maybelline. De pan was al zichtbaar en die pan wordt elke maand steeds groter. Ik merk ook dat ik nu een kleinere kwast moet gebruiken om de poeder nog goed te kunnen gebruiken. Gaat dus lekker de goede kant op!

Nars Radiant Creamy Concealer – Creme Brulee


Aantal keer gebruikt vorige maand: 12
Aantal keer gebruikt deze maand: 5

Ook deze concealer heb ik eigenlijk voor mijn gevoel te weinig gebruikt. Ik heb deze maand veel een minerale concealer gebruikt. Die is nu op, dus dan is ook wel de bedoeling dat ik deze weer wat meer ga gebruiken. Het is zo jammer dat je aan de buitenkant niet kan zien hoeveel concealer nog in de verpakking zit. Wellicht dat dat komende maand wel het geval gaat zijn.

Shiseido Lipstick – RD501 Ruby Copper


Aantal keer gebruikt vorige maand: 4
Aantal keer gebruikt deze maand: 3

Deze lipstick draag ik gemiddeld één keer per week. Daardoor gaat de vooruitgang (of achteruitgang vanuit het oogpunt van de lipstick) niet zo snel, en dat is ook niet erg. Ik kan nu wel eindelijk een nieuw streepje zetten, dat is wel tof! Ik ben mijzelf ook aan het richten op het puntje van de lipstick, dan hoop ik wat vaker een streepje te kunnen zetten (alles voor het streepje).

Too Faced Shadow insurance


Aantal keer gebruikt vorige maand: 15
Aantal keer gebruikt deze maand: 12

Als laatste de oogschaduw primer. Als ik een oogschaduwprimer gebruik (en dat is altijd wanneer ik oogschaduw draag), dan gebruik ik deze primer. Als ik wat extremere looks maak pak ik nog wel eens een andere erbij voor de variatie. Het is een fijne primer, hij houdt de oogschaduw goed vast en zorgt ervoor dat de oogschaduw niet in de lijntjes gaat zitten. Het blijft mij verbazen hoeveel product er nog in deze tube zit. Ik had verwacht dat hij allang op zou zijn, maar ik vermoed dat ik nog wel een tijdje bezig ben.

Benefit Precisely My Brow Pencil


Ter vervanging van het wenkbrauwpotlood van Elf Cosmetics dat ik deze maand heb opgemaakt komt dit wenkbrauwpotlood van Benefit in mijn project pan gerold. De kleur is perfect, maar omdat ik zo snel door die micropotloden ga vind ik het wat aan de dure kant. Om die reden wil ik dit potlood ook opmaken, zodat ik mij kan focussen op de producten waar ik langer mee kan doen.

Na 2 maanden project pannen is er al één product opgegaan. Dat is een prima score. Ongetwijfeld zal ik nog meer opmaken de komende maanden, maar het begin bij eentje. Ik hoop wel dat ik komende maand iets meer progressie maak op sommige producten, want het werkt wel een beetje demotiverend zo.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.