Empties Updates,  Project Pan

Empties update januari

De eerste empties update van het jaar alweer. Ik wist dat er een paar producten zo op hun einde liepen, maar het blijft toch soort van spannend wat er aan het einde van de maand ook daadwerkelijk op is. In deze blog laat ik je zien welke producten ik deze maand heb opgekregen, voorzien van een mini recensie.

Make P:rem Safe me. Relief Essence Toner

Deze toner heb ik van de zomer van Stylevana voor testdoeleinden ontvangen. Komende maand komt er een review van deze toner online op Jo’s Beauty Corner! Het is een prima toner, niet heel spannend maar hij doet zijn werk (hydrateren). Het fijne aan deze toner is vooral dat het een gigantische fles is en dat er dus best lang mee doet! Omdat ik wat neutraal in mijn mening over deze toner ben weet ik niet of ik hem zelf zou kopen om eerlijk te zijn.

Floor Cosmetics Cleansing Mousse

Van deze reiniger is vorig jaar een review online gekomen. Ik ben zo enthousiast over deze reiniger dat hij ook in mijn favorieten van 2022 staat. Dit is een heerlijke reinigingsmousse die je als tweede reiniger kan gebruiken. Het is een zachte reiniger die de huid niet uitdroogt, en tegelijkertijd ook de huid goed reinigt. Ik zal deze reiniger zeker in de toekomst weer opnieuw kopen!

Floor Cosmetics Purifying Face Cream

Floor Cosmetics is zo lief geweest om mij deze crème op te sturen om te testen. De review van deze crème vind je hier. Deze crème is ideaal voor een gecombineerde huid. Ik vind hem heel fijn in gebruik! Het enige wat ik merk is dat ik in de winter een iets vettere crème nodig heb, maar in de zomer is hij echt perfect!

Aether Aextra Eau de Parfum

Dit parfum zat in de Goodiebox adventskalender 2021. Het is een frisse neutrale geur die ik fijn vond om te gebruiken. Doordat het een rollerbal is was hij ook makkelijk in gebruik. Ik koop zelf niet zoveel parfums (ik krijg ze vaak van manlief), maar wellicht dat ik deze in de toekomst opnieuw koop.

Morphe Make it Big Eyeliner

In 2022 heb ik langzaam ontdekt dat ik viltstift eyeliners heel fijn in gebruik vindt! Deze ontdekking heb ik mede dankzij deze eyeliner gedaan. Dit is een hele fijne eyeliner met een dunne punt die ook erg gepigmenteerd is! Ik heb deze eyeliner met heel veel liefde gebruikt, maar omdat ik hem zo dicht bij mijn ogen gebruik gooi ik eyeliners (en mascara) na maximaal 6 maanden weg. Ik heb nu de eyeliner van Essence gekocht om te proberen (komt binnenkort een review van), maar deze zal ik zeker in de toekomst overwegen.

Al met al heb ik niet al te veel producten opgemaakt deze maand. Tegelijkertijd is het voor de eerste maand van het jaar niet zo’n slechte hoeveelheid. Ik heb zowel make-up als verzorgingsproducten opgemaakt wat altijd wel fijn is omdat ik dan weer wat anders kan proberen.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.