Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Januari

Het is tijd voor mijn eerste project pan update van 2023. Dit jaar heb ik mijn project pan ‘Pan Your Darlings and Enenemies’ genoemd (het heette eerst Kill Your Darling and Enemies maar dat vond ik iets te gewelddadig). Er is deze maand nog niks opgegaan, maar ik moet je ook zeggen dat ik dat ook niet had verwacht.

Ik heb in deze eerste maand al een kleine aanpassing gedaan. Dat komt omdat ik dit jaar ook wat meer mijn make-up wil rouleren. Nu staat dat een beetje haaks op een project pan, maar ik heb nu het volgende bedacht: wanneer ik een product uit mijn project pan 10 keer die maand gebruikt heb mag ik hem omwisselen voor een ander product uit die categorie. Het hoeft niet, maar het mag wel. Zo heb ik elke maand een mini gebruiksdoel waardoor ik toch actief met mijn project pan producten aan de slag ga, en zorg ik ervoor dat ik ook mijn make-up wat meer rouleer. Dit gebruiksdoel heb ik trouwens niet voor mijn lipproducten, daar wissel ik elke dag in af dus ik haal dan ook de 10 keer per maand niet.

In deze blog ga ik je weer laten zien hoe het gaat met mijn project pan producten, lees je mee?!

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder – Translucent


Aantal keer gebruikt: 10

Wanneer je op het breedste punt van een product bent lijkt het net alsof je nauwelijks vooruitgang boekt. Toch heb ik deze maand een nieuw streepje kunnen zetten ondanks dat ik voor mijn gevoel ook minder poeder gebruik. Nu ik in de winter wat bleker ben maakt deze poeder mijn huid minder wit (het valt in ieder geval minder op). Voor de eerste maand is dit een prima vooruitgang!

Benefit Hoola Bronzer (travel size)


Aantal keer gebruikt: 8

Zo naast elkaar is er een beetje progressie te zien met deze bronzer. Deze Hoola bronzer is een prachtige bronzer, maar voor mij net iets te gepigmenteerd. Het is ook een kwestie van met een beetje beleid je kwast rondroeren en over je gezicht halen. Meestal als ik een poeder repress (dus opnieuw in een doosje drukken) is er wat meer vooruitgang te zien, maar goed progressie is progressie zullen we maar zeggen.

Benefit Porefessional Setting Spray


Aantal keer gebruikt: 13

Ik vind dit dus zo’n fijne spray! Ik wil komende maand een review online zetten van deze setting spray. Ik ben vooral fan van de mist, die is zo subtiel! Geen halve regendouche die je in je gezicht sprayt. Dat ik deze setting spray fijn vind zie je ook wel aan de ruimte tussen de streepjes. Er zit gelukkig nog genoeg in de fles, dus ik kan nog even vooruit!

By Dash Beauty Liquid Lipstick – Velvet Touch (mini)


Aantal keer gebruikt: 3

Omdat je aan de buitenkant geen verandering ziet heb ik ook geen nieuwe foto gemaakt, maar ik heb hem deze maand wel degelijk gebruikt! Ik ben echt verliefd op deze kleur. Ik merk nu langzaam dat het wat lastiger wordt om er wat lipstick uit te krijgen, dus ik vermoed dat deze mini vloeibare lipstick komende maand opgaat.

By Dash Beauty Gloss – Pure Love (mini)


Aantal keer gebruikt: 2

Ik heb deze gloss wat minder vaak gebruikt dan de vloeibare lipstick. Ik had verwacht dat ik hem wel wat vaker zou gebruiken, dus ik ga komende mij richten op het wat vaker gebruiken van deze gloss. Hij is namelijk erg mooi en hydraterend! Ik denk dat deze nog niet opkomt komende maand, er zit nog best een hoop gloss in.

Colourpop That’s Taupe


Aantal keer gebruikt: 3

Dit is een gevalletje ‘zoek de verschillen’. Ik zou toch zweren dat ik deze wat vaker gebruikt heb deze maand, maar blijkbaar is dat niet zo. In de matte oogschaduwen zie je wel wat verschillen, maar er zit nog nergens een deukje in. Komende maand ga ik eens kijken of het lukt om in ten minste één oogschaduw een deukje te creëren.

Colourpop Going Coconuts


Aantal keer gebruikt: 6

Gelukkig zie je in dit palette wat meer vooruitgang. Met name in de bovenste drie oogschaduwen zie je echt wel wat verschillen. Dat komt omdat ik de meest linker oogschaduw ook vaak met andere paletten gebruik om mijn oogschaduwprimer te fixeren. Ik ben wel benieuwd hoe lang het duurt om in de twee overgebleven oogschaduwen zonder pan een pan te krijgen, denk je dat dat komende maand al gaat gebeuren?

Doucce Lip Definer Pencil – Estella


Aantal keer gebruikt: 5

Dit lippotlood is qua kleur zo veelzijdig dat ik hem met veel verschillende lipsticks kan gebruiken. Ik hoef dit potlood ook niet na elk gebruik te slijpen, dus ik heb nog wel eventjes te gaan voordat dit potlood op is. Als ik elke maand dezelfde progressie boek ben ik een groot deel van het jaar nog wel bezig, maar dat is ook niet erg want ik gebruik dit potlood met veel plezier!

Elf Poreless Putty Primer


Aantal keer gebruikt: 8

Elke dag dat ik make-up draag gebruik ik een primer. Deze primer van Elf is echt zo fijn in gebruik! Dat zie je niet alleen aan de grote pan die je ziet, maar ook in de verandering die je in een maand tijd ziet! Aan één kant ben ik bijna bij de zijkant, dat is ook een mini mijlpaal. Desalniettemin zit er nog genoeg product in om de komende maanden zoet te zijn.

Elf Instant Lift Brow Pencil – Neutral Brown


Aantal keer gebruikt: 13 keer

Ik begon met weinig en dat weinig is nog minder geworden. Dit is wel een beetje de samenvatting van dit wenkbrauwpotlood. De kleur is goed, maar ik vind hem te dik om precies te werken. Dat is ook de reden dat ik hem graag op wil maken. Met een beetje geluk gebeurt dat komende maand al, maar anders is het de maand daarop. Zo nu en dan gebruik ik ook andere wenkbrauwpotloden, maar deze gebruik ik wel het vaakst momenteel.

Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint – 3


Aantal keer gebruikt: 9

Het is zo jammer dat je aan de buitenkant van deze foundation niet kan zien hoeveel er nog in zit. Ik heb deze foundation regelmatig gebruikt en in totaal 5 gram aan product opgemaakt. Bij het gebruik ervan merk ik dat ik best wel aardig in de fles moet knijpen om er foundation uit te krijgen, wat wellicht een hint is dat deze meer op is dan ik dacht. Ik moet ook maar eens bedenken of ik dit flesje wil openknippen om hem leeg te schrapen. Daar ben ik nog niet over uit.

Fenty Beauty Killawatt Highlighter – Lightning Dust/Fire Crystal


Aantal keer gebruikt: 8

Eerlijk is eerlijk, ik gebruik met name de linkerkant van deze highlighter (dat is denk ik ook wel te zien. De linkerkant geeft een prachtige, subtiele gloed aan je gezicht. Als ik wat extremers wilt breng ik meestal daarna de rechterkant er overheen aan. De rechterkant is trouwens ook heel mooi als highlight aan de binnenkant van je oog. Ik heb zo’n vermoeden dat ik dichter bij de pan ben dan ik denk, maar we gaan het zien! Voor één maand is dit prima vooruitgang.

Mac Cosmetics Sheertone Blush – Pinch Me


Aantal keer gebruikt: 7

Het is zo lastig om iets van progressie of verandering te zien bij deze blush. Ik vind het een prachtige kleur en hij is ook mooi op te bouwen. Het zou alleen ook leuk zijn als ik een keer een deukje ofzo zou zien. Aan het oppervlak zie je wel dat hij wordt gebruikt maar ik heb duidelijk nog een lange weg te gaan.

Maybelline New York Fit Me Matte + Poreless Powder – 120 Classic Ivory


Aantal keer gebruikt: 10

Waar je overduidelijk wel verschil zit is bij deze poeder. Die pan is in een maand tijd echt een stuk groter geworden! Dat merk ik ook wel als ik hem gebruik, want ik moet mijn kwast langer ronddraaien om de poeder op mijn kwast te krijgen. Ik ga nu maar eens met een kleinere kwast aan de slag, maar ik zal hem ook binnenkort moeten repressen, dat vind ik stiekem erg leuk om te doen.

Nars Radiant Creamy Concealer – Creme Brulee


Aantal keer gebruikt: 10

Weer zo’n product waarvan je aan de buitenkant niet ziet dat hij wordt gebruikt. In gewicht zie ik ook maar weinig verschil (1 gram heb ik opgemaakt), maar goed ik gebruik ook niet zo heel veel concealer dus dan is dat wellicht wel te verwachten. Ik hoop wel dat het op een gegeven moment wel zichtbaar wordt dat ik de concealer gebruik.

Shiseido Lipstick – RD501 Ruby Copper


Aantal keer gebruikt: 3

Mijn voornemen dit jaar was om vaker een rode lipstick te dragen. Ik probeer nu zo’n eenmaal per week een rode lipstick te dragen en dan pak ik deze er gelijk bij. Ik verwachtte ook eigenlijk niet echt heel veel progressie en dat zie je ook. Wel zie je dat ik hem wat regelmatiger gebruik, wat positief is! Dit is echt een prachtige kleur rood die voor mijn gevoel bij heel veel mensen mooi staat.

Too Faced Shadow insurance


Aantal keer gebruikt: 13

Er lijkt maar geen einde te komen aan deze oogschaduw primer! Elke keer als ik oogschaduw draag gebruik ik deze primer en zie eens hoe weinig ik opgemaakt hebt. Oké, ik gebruik niet super veel oogschaduw primer, maar toch. Ik ben al zo lang met deze oogschaduwprimer bezig, ik had echt verwacht dat hij allang op zou zijn. Hij werkt heel goed, dus het is ook niet erg, maar toch.

Dit was de eerste project pan update van dit jaar. Er is nog niks opgegaan, maar dat had ik ook niet verwacht. Bij de meeste producten zie ik zeker progressie en dat vind ik leuk om te zien! Wel merk ik dat ik dit jaar echt wel wat moeilijkere producten heb gekozen voor dit project, ik hoop dat ik het mijzelf niet te moeilijk heb gemaakt.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.