Beauty,  Make-up

Getest: SLA Paris Glow Up Complexion

Variëren met make-up is onwijs leuk om te doen! Door af te wisselen met zaken als oogschaduw of blush creëer je elke dag net even een andere look en wordt het niet saai. Elke dag dezelfde look vind ik trouwens niet saai hoor! Gezichtspaletten zijn heel handig als je wat wil variëren doordat er vaak verschillende kleuren van een specifiek product in zitten. In deze blog vertel ik je meer over een gezichtspalette dat ik heb kregen van SLA Paris!

Het SLA Paris Glow Up Complexion gezichtspalette (€47,50 voor 4 x 2,5 gram) is een palette wat twee kleuren blush en twee highlighters bevat. Met dit gezichtspalette kun je een mooie natuurlijke look creëeren voor elke gelegenheid, in de winter en in de zomer. Doordat er twee blushes en twee highlighters in één palette zitten is dit palette ook ideaal voor op reis. Scheelt weer allerlei losse blushes of highlighters inpakken (als je dat meeneemt).

Het SLA Paris gezichtspalette
Het SLA Paris gezichtspalette


Het palette komt in een mooie glimmende verpakking die ook best stevig oogt. Als je met dit palette vliegt denk ik dat het palette ook heel aankomt. In het palette zit, naast de vier poeders, ook een spiegel. Ik vind het persoonlijk altijd erg fijn als er een spiegel in een palette zit, anders moet je toch weer een losse spiegel meenemen, en ik sjouw me al een ongeluk op reis.

Swatches van het SLA Paris gezichtspalette
Swatches van het SLA Paris gezichtspalette


De poeders linksbovenin en rechtsonderin zijn de highlighters. De poeders rechtsbovenin en linksonderin zijn de blushes. Natuurlijk kan je lekker alles door elkaar gebruiken, maar mijn ervaring is dat de blush-highlighter combinatie die naast elkaar zitten het mooist ogen op mijn huid, dus ik gebruik ook eigenlijk alleen die combinaties. Op de foto hierboven zie je swatches van de vier poeders. De bovenste en onderste swatch zijn de highlighters, en de tweede en derde swatch de blushes. Allen zijn best gepigmenteerd, dus dat belooft veel goeds! Ik houd van gepigmenteerde producten, zolang ze maar niet te gepigmenteerd zijn dat je ze niet meer kan vervagen op je huid.


Op de foto’s hierboven zie je de blush ‘sunrise’ op zichzelf en met de highlighter ‘summer glow’. Ik moet je bekennen dat deze twee poeders mijn favoriet zijn in dit palette. Ze complementeren elkaar zo goed! Zelf draag ik meer roze blushes, die vind ik bij mijzelf mooier staan. De blush is op de foto wat minder fel aanwezig, maar in het echt is hij goed te zien zonder dat je een clown effect krijgt. Persoonlijk houd ik wel van dit niveau van pigmentatie.


Zo nu en dan is het ook leuk om jezelf wat meer uit te dagen en een andere kleur blush te gebruiken. Op de bovenstaande foto’s zie je de blush ‘flame’ ook weer op zichzelf en in combinatie met de highlighter ‘iced glow’. Jeetje wat is die highlighter blindend zeg! Je hoeft je kwast maar lichtjes over de highlighter te bewegen om dit effect al te krijgen. Ook die oranje blush geeft een mooi en subtiel effect. Als je wilt kun je natuurlijk de blush opbouwen, dat maakt dit palette zo prettig in gebruik.

Ik ben fan van het SLA Paris gezichtspalette
Ik ben fan van het SLA Paris gezichtspalette!


Ik vind het samenvattend een super mooi gezichtspalette wat echt een aanwinst voor je collectie is. Door de grootte van de pans doe je er ook best lang mee denk ik. Wat ook leuk is aan een gezichtspalette is dat je de blushkleuren tegelijkertijd kan gebruiken en zo een unieke blush hebt. Ik doe dit regelmatig als ik dit palette gebruik. De combinatie van de twee blushes ziet er super mooi uit op de huid! Het enige nadeel van dit gezichtspalette vind ik de prijs, maar goed als je 2 losse blushes en 2 losse highlighters van een iets luxer merk wilt kopen ben je ook al gauw €50 of meer kwijt, dus in die zin is zo’n gezichtspalette wel voordeliger!

Je kan dit palette zelf bij SLA Paris aanschaffen als je er interesse in hebt.

* Deze blog bevat een product dat ik heb ontvangen. Dit beïnvloed mijn mening niet


Productbeoordeling

Waardering: 4 uit 5.

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.