Beauty,  Make-up

Toppers van 2022: make-up editie

In mijn vorige blog liet ik je mijn toppers van 2022 op het gebied van verzorging zien. Natuurlijk komt er dan ook een lijstje dat zich op make-up richt! Het afgelopen jaar ben ik gegroeid in mijn make-up techniek, zoek ik meer de uitdaging op en speel ik zelfs wat met kleur! Ik hoop deze lijn in 2023 door te trekken en ik denk dat de producten in dit lijstje zeker mee gaan helpen!

Net als bij de verzorging heb ik alleen naar producten gekeken die ik in 2022 heb gekocht of gekregen en ook getest heb. Helaas staat nog niet van alle producten een review online, maar ik ga mijn best doen om die in 2023 zo snel mogelijk online te zetten voor je. Als ik een review heb zal die erbij linken. Genoeg gekletst, tijd om je mijn favoriete make-upproducten van 2022 te laten zien!

Primer: Laura Mercier Pure Canvas Primer


Voor mij is een primer essentieel als ik make-up draag omdat je op die manier een goede basis creëert. Deze primer van Laura Mercier egaliseert je huid en vermindert de zichtbaarheid van poriën, precies twee taken die ik zoek in een primer! Hij smeert goed en mooi uit en trekt ook snel in, waardoor je ook snel doorkan met het aanbrengen van foundation of poeder bijvoorbeeld. Hier komt snel een review over!

Je koopt deze primer hier.

Foundation: Fenty Beauty Eaze Drop Blurring Skin Tint


Dit jaar ben ik echt wat meer op foundation gaan focussen. Een van de foundations die ik dit jaar getest heb is deze skin tint van Fenty Beauty. Het is een heerlijke foundation met een lichte dekking die je huid mooi egaal maakt en oneffenheden minder zichtbaar maakt. Vooral in de zomer is deze heel fijn om te gebruiken!

Je shopt deze foundation hier.

Concealer: Nars Radiant Creamy Concealer


Deze concealer heb ik speciaal in de winkel uitgezocht omdat ik er zeker van wilde zijn dat ik de goede kleur had. Het is een goede concealer die donkere kringen goed verstopt. Hij is goed te vervagen waardoor je hem niet ziet, Het enige nadeel voor mij is de prijs, die is wel aan de hoge kant.

Je shopt deze concealer hier.

Face palette: SLA Paris

Sla Paris face palette


Ik moet je bekennen dat ik niet zo vaak naar gezichtspaletten grijp (is een voornemen van 2023 om dat vaker te doen). Dit gezichtspalette is echt voor mijn huid gemaakt. De blushes zijn mooi gepigmenteerd (ik combineer ze vaak) en de highlighters passen er ook heel mooi bij! Vooral de highlighter linksbovenin vind ik erg mooi en gebruik ik dan ook vaak! Ook van dit product komt snel een review online!

Je koopt dit gezichtspalette hier.

Bronzer: Charlotte Tilbury Airbrush Bronzer


Ben je op zoek naar een bronzer die prachtig vervaagt en niet al te gepigmenteerd is? Dan is dit jouw bronzer! Ja hij is duur, maar je krijgt dan ook twee keer zoveel bronzer in vergelijking met andere bronzers (en dan is hij weer heel vergelijkbaar qua prijs). Ik vind het echt een geweldige bronzer (ik moet moeite doen om ook andere bronzers te gebruiken).

Je koopt deze bronzer hier.

Blush: Queen Love Beauty The Royal Blush


Een Nederlands merk wat ik dit jaar heb ontdekt is Queen Love Beauty! De blush is onwijs gepigmenteerd (je hoeft je kwast maar licht te dippen), maar hij is heel goed te vervagen op je huid. De kleur is zo uniek (ik heb de kleur cherish), het zit tussen roze en koraal in voor mijn gevoel. Hij past echt perfect bij mijn huid!

Je koopt de blush hier.

Highlighter: Queen Love Beauty The Royal Highlighter

Queen Love Beauty highlighter


Queen Love Beauty heeft mijn hart gestolen! Niet alleen met hun blush, maar zeker ook met de highlighter! De highlighter (in de kleur rose) is een champage/roze achtige kleur die je goed kan opbouwen als je dat wilt. Ook de highlighter is goed gepigmenteerd, dus je hebt maar weinig nodig om een mooie gloed op je gezicht te maken.

Je koopt de highlighter hier.

Setting Spray: Benefit Porefessional Setting Spray


Een make-up look is voor mij af wanneer ik setting spray gebruik. Het haalt het poederige van je gezicht weg, geeft een fris gevoel en zorgt ervoor dat je make-up er de rest van de dag niet meer af komt. Het fijne aan deze setting spray is dat de mist heel fijn is! Daardoor krijg je niet zo van die regendruppels als het ware op je gezicht. Hij versmelt je make-up goed en mijn make-up blijft de hele dag goed zitten.

Je koopt de setting spray hier.

Oogschaduw paletten: Colourpop That’s Taupe, Jenvier Jacubs Liner Palette


In deze categorie kan ik niet een palette kiezen, daar zijn te veel mooie paletten voor! Ik heb er twee uitgekozen: het That’s Taupe palette en het liner palette van Jenvier Jacubs. Het neutrale palette is voor mij een perfect palette voor elke dag. De kleuren zijn precies koel/neutraal genoeg voor mij en de shimmers zijn prachtig! Je kan hier geen foute look mee maken. Het liner palette gevat vele mooie kleuren waar ik met wat kleurrijke looks vaak speel. Ik ben nog niet zo goed in het zetten van liners, maar met dit palette is het leuk om te oefenen!

Je koopt de paletten hier en hier.

Lipgloss: Glossme Cosmetics Strawberry Milk Lipgloss

Lipgloss: Glossme Cosmetics Strawberry Milk Lipgloss


Ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet zo’n glossfan ben. Dat komt doorat je het zo vaak moet bijwerken (na elke hap of slok). Door Glossme Cosmetics gebruik ik steeds meer lipglosses. Een favoriet van dit merk is deze strawberry milk lipgloss. Hij geeft een subtiele kleur, maar is vooral onwijs hydraterend! Vaak neemt ik hem mee als ik bijvoorbeeld ga wandelen of een weekendje wegga. Je lippen voelen zo zacht met deze lipgloss! En, hij plakt niet, wat vooral fijn is als je lang haar hebt.

Je koopt de lipgloss hier.

Lipliner: Beeby Beauty Lip Liner

Lipliner: Beeby Beauty Lip Liner – Classy


Inmiddels kan ik niet meer zonder lipliner. Door een lipliner te gebruiken blijft je lipstick langer zitten. Ik heb meerdere favorieten, maar deze lipliner van Beeby Beauty gebruik ik wel heel vaak. De kleur is spreekt mij erg aan, maar wat ik vooral fijn vind is dat hij super gepigmenteerd is, niet te hard is en niet te zacht, waardoor je hem goed kan aanbrengen op je je lippen. Ik ben momenteel bezig met het voorbereiden van deze review, due kun je snel verwachten!

Je koopt de lipliner hier.

Lipstick: Mac Lipstick

Lipstick: Mac Lipstick – Mehr


Mijn eerste Mac Lipstick was Velvet Teddy, de perfecte nude kleur voor elke dag. Recent heb ik de kleur Mehr gekocht, en die is toch ook zo mooi! Het is een oudroze kleur die mij enorm goed staat (als ik dat van mijzelf mag zeggen). De Mac lipsticks drogen mat op en blijven goed zitten! Eigenlijk kun je niet misgaan met een Mac lipstick, en al helemaal met met deze kleur!

Je koopt de lipstick hier.

Liquid Lipstick: By Dash Beauty Liquid Lipstick

Liquid Lipstick: By Dash Beauty Liquid Lipstick


Een ander merk wat ik echt in 2022 heb ontdekt en niet meer zonder kan is By Dash Beauty! ze hebben de meest fantastische wimpers en lipproducten. Een van mijn favoriete vloeibare lipsticks is de kleur Role Model: een donkerroze kleur met een matte finish. Nadat de lipstick opgedroogd is gaat hij geen kant meer op! De kleur is perfect voor de herfst/winter en staat denk ik heel goed bij een hele hoop mensen! By Dash heeft vier andere kleuren, voor ieder wat wils!

Je loopt de liquid lipstick hier.

Pigment: Maria Malki Los Eyeshadow Pigment

Pigment: Maria Malki Los Eyeshadow Pigment


Ook Maria Malki Cosmetics is een Nederlands merk dat een mooi assortiment aan wimpers, kwasten en losse pigmenten heeft. De losse pigmenten zijn waanzinnig gepigmenteerd! Het is aan te raden eerst een pigment primer (zoals die van Nyx) te gebruiken voordat je een pigment aanbrengt. Pigment No.3 is een prachtige groene tint die mij een beetje aan het bos doet denken. Groen is een van mijn favoriete kleuren, wat maakt dat ik voor deze kleur heb gekozen voor dit lijstje (ik heb ook drie andere kleuren).

Je koopt het pigment hier.

Wenkbrauwpotlood: Brow Microfilling Pen

Wenkbrauwpotlood: Brow Microfilling Pen


Momenteel ben ik druk bezig met een blog waarin ik verschillende producten laat zien om je wenkbrauwen mee op te vullen. Deze microfilling pen heb ik om die reden gekocht en hij stelt mij niet teleur! Door de vorm kun je heel makkelijk losse haartjes bijtekenen, en geef je je wenkbrauwen een vollere look dat zeer natuurlijk oogt! Als je niet al te zware wenkbrauwen wilt is dit het product wat ik aanraad!

Je koopt dit wenkbrauwproduct hier.

Dit waren mijn make-up toppers van 2022. Van deze toppers zijn nog niet zoveel reviews als dat ik graag zou willen, maar weet dat deze eraan komen! Wat is jouw favoriete make-upproduct van 2022?

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.