Empties Updates,  Project Pan

Empties Update November

Ik vind het leuk om bij te houden wat ik elke maand opmaak (mocht je dat nog niet opgevallen zijn). Soms valt het mij echt op hoeveel er in een maand op kan gaan! In deze blog laat ik je weer zien wat er allemaal op is gegaan deze maand en wat ik ervan vond.

Mineralissima Stay All Day oogschaduw primer mini

Mineralissima Stay All Day oogschaduw primer mini

Voor een blog over de make-up van Mineralissima had ik deze oogschaduw basis gekocht om te testen. Helaas was ik niet een grote fan. Dit kwam doordat mijn oogschaduw erg in lijntjes ging zitten met deze basis. Hij is niet op zoals je ziet, maar wel uitgedroogd. Ik heb hem niet kunnen testen met andere oogschaduwen, daar ben ik stiekem nog wel benieuwd naar.

Hot Makeup Be You Concealer – BC20

In mijn project pan update kon je zien dat ik deze concealer eindelijk op heb weten te maken! Ben ik erg blij mee, want het was verre van mijn favoriet. Ik heb de concealer in een beauty box gekregen, wat leuk is om producten te testen. Helaas was deze concealer daar niet eentje van. Zal hem daarom ook zeker niet opnieuw aanschaffen.

Hot Makeup Be You Concealer - BC20
Max Factor Lipfinity Lip Colour - 150 Bare

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare

Ook deze vloeibare lipstick heb ik in het kader van mijn project pan opgemaakt. Hij was al zo oud dat het maar goed was dat hij nu op is (de lipsticks die ik over had van dit merk heb ik weggegooid, durfde het niet meer aan). De kleur vond ik erg mooi dus ik ga zeker op nieuw naar een alternatief.

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Deze wenkbrauwpomade is het derde product dat ik deze maand in mijn project pan heb op weten te maken. Het heeft mij even gekost, maar op het einde was ik toch wel blij met deze pomade! Voor mij was het echt even oefenen voordat ik dit product kon waarderen. Omdat hij lastig te koop is in Nederland koop ik hem niet opnieuw, maar ik heb wel een nieuwe pomade (van Benefit).

Chella Tantalizing Eyebrow Cream - Taupe
Max Factor Clump Defy Falsh Lash Effect

Max Factor Clump Defy Falsh Lash Effect

Ik heb hier al meerdere mascara gereviewed, maar geen een is een goede vervanger van deze mascara van Max Factor. Echt onwijs jammer, want deze mascara is uit het assortiment (sad face). Ik heb er nog eentje in mijn voorraad liggen die ik het komende half jaar ga gebruiken, en daarna is het toch echt tijd om een nieuwe ultieme mascara te vinden.

Garnier Loving Blends Herstellend Masker

Dit is echt een geweldig haarmasker! Sowieso was deze hele lijn heel fijn voor mijn haar wat de laatste tijd vaak afbreekt (toch maar eens naar de kapper denk ik). Ik heb niet echt een voorraad aan haarmaskers, heb er toevallig nu twee die ik om de maand afwissel en dat vind ik ook wel prima. Mocht hij in de aanbieding komen dan koop ik zeker weer een pot!

Garnier Loving Blends Herstellend Masker
Witlof Regenerating Oil Serum

Witlof Regenerating Oil Serum

Dit serum van Witlof heb ik ontvangen om te testen (de review vind je hier). Ik vond hem echt heerlijk, ondanks dat ik zelf niet zo snel een olie serum zou gebruiken met mijn gecombineerde huid. Het enige nadeel vind ik de prijs, die is best wel aan de hoge kant. Tegelijkertijd deed dit serum wel veel goeds voor mijn huid, dus ik zal hem zeker in de toekomst nog een keer kopen.

Paula’s Choice Calm Lightweight Restoring Moisturizer

Dit is echt een hele fijne crème van Paula’s Choice (hier vind je mijn review). Vooral in de zomer vind ik hem fijn omdat hij niet zo vet is, in de winter vind het fijn om een iets dikkere crème te gebruiken. Ik heb nog wat crèmes liggen, maar met het oog op de zomer ga ik deze denk ik binnenkort weer aanschaffen!

Paula's Choice Calm Lightweight Restoring Moisturizer
Paula's Choice Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

Paula’s Choice Skin Perfecting 25% AHA + 2% BHA Exfoliant Peeling

Deze peeling van Paula’s Choice is perfect als je een peeling wilt proberen. Paula’s Choice heeft mij deze toegestuurd om te reviewen (die lees je hier) en ik was, zoals met vele producten van Paula’s Choice, onwijs enthousiast. Hij is wel wat aan de prijs, maar zeker de moeite als je bijvoorbeeld een wat gevoeligere huid hebt.

Paula’s Choice Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum

Dit is een van de weinige producten van Paula’s Choice die ik niet zo fijn vind. Ik vind de structuur vooral niet prettig en het serum doet vrij weinig voor mijn huid, behalve het een beetje mat maken. Ik moet je ook wel bekennen dat ik veel gebruik van een serum (of elk ander product) om hem sneller op te maken. Dit serum ga ik dan ook zeker niet opnieuw kopen, Paula’s Choice heeft veel mooie serums die meer de moeite waard zijn.

Paula's Choice Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum
Boozyshop Salicylic Acid Cleanser

Boozyshop Salicylic Acid Cleanser

Deze reiniger heb ik van de zomer gereviewed. Het is een fijne cleanser voor een gecombineerde huid voor een leuk prijsje. Voor een droge huid raad ik hem wat minder aan omdat er wat uitdrogende ingrediënten in zitten. Ik heb hem met liefde opgemaakt, en zou hem zo opnieuw kopen ware het niet dat ik nog een hoop cleansers heb liggen die ik wil testen en opmaken.

Stiekem toch best een hoop wat er deze maand weer is opgegaan! Het gaat ook echt in golfbewegingen, de ene maand wat meer dan de andere maand. Heb jij deze maand nog wat op kunnen maken?

7 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.