Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update November

Dit is alweer de enerlaatste update van mijn 2022 project pan (hier kun je al mijn updates vinden)! Jeetje wat gaat het snel allemaal zeg. Door de maanden heen zijn er steeds minder producten in mijn project pan gaan zitten, momenteel zitten er nog maar 5 producten in! In deze blog ga ik je weer laten zien hoe het deze maand gegaan is, lees je mee?

Hot Makeup Be You Concealer – BC20

Hot makeup concealer

Eindelijk is deze concealer op! Ik heb hem bijna constant gebruikt (als ik make-up droeg) sinds mei, dus het heeft mij zo’n 6 maanden gekost om hem op te krijgen. Ik was niet de grootste fan, de kleur matchte niet helemaal en hij ging onwijs in de fijne lijntjes onder mijn ogen zitten. Komend jaar wil ik wat meer mijn concealers afwisselen zodat ze allemaal wat aandacht krijgen.

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Ook deze wenkbrauwpomade is deze maand opgegaan! Toen ik begon met dit product dacht ik dat ik er vrij snel klaar mee zou zijn omdat hij vrij droog aanvoelde, maar niets wat minder waar. Door de maanden heen heb ik geleerd om deze pomade beter te gebruiken waardoor ik hme ook vaker ben gaan dragen. Ik weet nog steeds niet of de kleur nu perfect is, maar dat hoeft ook niet meer. Ik heb nu een pomade van Benefit die ik wat vaker ga gebruiken.

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

De bodem van deze lipscrub is deze keer een stuk beter te zien! Desondanks denk ik niet dat ik deze lipscrub in een maand ga opkrijgen. Zelf verwacht ik dat ik hem in januari/februari op krijg, wat ook helemaal prima is. Ik maak er goed gebruik van en daar gaat het om tenslotte.

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari Matt

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari Matt

Een product wat ik sowieso niet ga opkrijgen in 2022 is deze lipstick. Zoals je op de foto kunt zien ben ik al wel over de helft met deze lipstick, wat ook al best knap is. Ik probeer hem minstens één keer per week te gebruiken wat goed lukt, vaak moet ik na de lunch mijn lipstick nog wat bijwerken waardoor ik hem toch wel genoeg gebruik om een nieuw streepje te kunnen zetten. Ik kan je alvast verklappen dat deze lipstick volgend jaar niet terugkomt in mijn project pan.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare

De laatste van mijn Max Factor vloeibare lipsticks. Ik had deze al zo lang dat het niet echt meer verantwoord was om te ze gebruiken. Daarom heb ik de keuze gemaakt om de overgebleven vloeibare lipsticks weg te gooien, het is tenslotte ook niet alsof ik geen andere lipsticks heb ofzo. De kleur was erg mooi (soort bloedkoraal kleur), dus ik wil zeker nog gaan kijken of ik die kleur ergens anders kan vinden.

De laatste 2 producten gaan dit jaar niet meer opkomen verwachten. Komende maand ga ik mij zeker nog richten om ze te gebruiken, maar ik wil deze laatste maand ook wat meer aandacht schenken aan de andere producten die ik heb. Op naar de laatste update en de grote afsluiting van mijn Project Pan 2022!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.