Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Oktober

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het is weer tijd voor een blog met opgemaakte producten. Ik blijf het leuk vinden om te zien wat ik allemaal op krijg elke maand, is toch een beetje de data-analist in mij. In deze blog laat ik je weer zien wat allemaal op is gekomen en wat ik ervan vond, lees je mee?

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath - Pillow Talk

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath – Pillow Talk

Deze lipgloss zat in mijn project pan en heb ik deze maand tegen alle verwachtingen in op kunnen krijgen. Het is een prachtige kleur en op zich een fijne gloss, maar ik ben meer een lipstick persoon en draag eerder de pillow talk lipstick dan de gelijknamige gloss. Desalnittemin vond ik het leuk om zo ervaring op te doen met gloss producten van Charlotte Tilbury.

By Dash Beauty Liquid Lipstick – Berri Bliss (mini)

By Dash Beauty is een van mijn favoriete merken. Het leuke aan dit merk is dat ze de lipsticks en glosses ook in mini formaat verkopen zodat je ze kan testen. Ik heb een klein arsenaal inmiddels aan mini’s, en dit is de eerste die op is. Bij het gebruik merkte ik dat hij volledig is opgedroogd. Het is een prachtige kleur die goed past bij de herfst. Ik heb van By Dash Beauty een groot formaat gekregen, dus ik voorlopig weer vooruit!

By Dash Beauty Liquid Lipstick - Berri Bliss (mini)
Garnier Fructis Repairing Conditioner

Garnier Fructis Repairing Conditioner

Deze conditioner heb ik samen met de bijbehorende shampoo van WeAreEves gekregen om te testen. Ik vind het een hele fijne set! Zelfs mijn man is fan, dat is ook de reden dat de conditioner eerder op is (hij gebruikt een andere shampoo). Ik heb inmiddels een nieuwe fles in huis gehaald, dit is zeker een blijvertje!

Foamie Body Bar Share Your Coconuts

Deze body bar (een doucheschuim in vaste vorm) heb ik van Foamie toegestuurd gekregen om te proberen. Wat een heerlijk product is dit zeg! Dat zie je ook wel aan het feit dat hij relatief snel is opgegaan. De body bar heeft massageknoppen wat echt een geweldige uitvinding is. Er komt nog een review aan van deze bar (en de rest), dus houdt mijn blog vooral in de gaten.

Foamie Body Bar Share Your Coconuts
Unwaste Shampoo Bar - The Caring One

Unwaste Shampoo Bar – The Caring One

Een tijdje terug heeft Unwaste mij wat producten toegestuurd om te testen (hier kun je de blog daarover terugvinden). Ik kreeg toen ook een set met drie kleinere bars om te testen. In die set zat een shampoo bar en die is eindelijk opgegaan. Het voordeel aan shampoo bars is dat je er best wel lang mee doet vind ik (en het is beter voor het milieu). Ik vond het op zich een prima shampoo bar, zeker in combinatie met een conditioner bar (ik gebruik momenteel die van foamie) is het zeker een aanrader. Voorlopig heb ik nog best wat shampoo bars liggen, maar wellicht dat ik deze in de toekomst weer ga aanschaffen.

Purito From Green Deep Foaming Cleanser (new formula)

Deze reiniger heb ik van Stylevana ontvangen om te reviewen. Over een paar dagen komt deze review online, maar ik kan alvast verklappen dat ik hem erg fijn vind (anders was hij ook niet opgegaan denk ik). Hij schuimt goed, maar droogt de huid niet al te erg uit maar zorgt tegelijkertijd wel voor een schoon gezicht. Ik wil nog wat reinigers opmaken maar ik denk dat ik deze zeker in de toekomst opnieuw zal aanschaffen!

Purito From Green Deep Foaming Cleanser (new formula)
Routinely The Guardian Cream

Routinely The Guardian Cream

Deze crème heb ik toegestuurd gekregen van Routinely om te proberen. Mijn review over deze crème vind je hier. Het is een hele fijne crème, maar voor mij net iets te dik. Om die reden heb ik hem als nachtcrème gebruikt, waar ik hem heel fijn voor vind! Ik denk dat met name mensen met een droge huid dit een hele fijne crème vinden. Ik heb hem met plezier gebruikt en opgemaakt, maar nu is het tijd voor een andere crème.

Routinely The Balm Cleanser

Ook deze reinigingsbalsem heb ik van Routinely gekregen, de review vind je hier. Dit is echt een topper! Hij verwijdert make-up en ander vuil als een malle, en het zit in een tube! Ik vind persoonlijk reinigingsbalsems in een tube fijner omdat je dan niet in een pot product hoeft op te lepelen. Ik ga nu verder met wat andere reinigingsproducten, maar ik ga deze balsem zeker opnieuw kopen!

Routinely The Balm Cleanser

Ik dacht eigenlijk dat deze maand een ‘slechte’ maand zou zijn als het om opgemaakte producten gaat, maar in de laatste week van de maand heb ik toch weer wat dingen op weten te krijgen! Wie weet hoe het mij in november vergaat.

12 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.