Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Oktober

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het lijstje met producten in mijn project pan wordt steeds korter, best wel leuk om te zien hoeveel ik van mijn doel ook echt al behaald heb! In deze blog laat ik je zien hoe het staat met de producten die nog wel in mijn project pan zitten. Ik kan je alvast verklappen dat ik ook deze maand één product op heb weten te krijgen!

Hot Makeup Be You Concealer – BC20

Voortgang van de Hot Makeup Concealer

Hij is nu echt bijna op! Voor mijn gevoel heb ik deze concealer niet extreem meer gebruikt in vergelijking met de maanden daarvoor, maar aan de streepjes te zien dus blijkbaar wel. Niet dat ik dat erg vind, ik vind het niet zo’n fijne concealer en ben er graag klaar mee. Zoals ik het nu inschat denk ik dat deze concealer komende maand opgaat.

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Ook in deze wenkbrauw pomade zit niet zoveel product meer; je moet echt goed kijken om te zien waar nog wat zit (er zit zeker nog wel wat in). Ook met deze pomade ga ik mijn best doen om hem komende maand op te maken. Ik vind het op zich een prima product, maar nog steeds denk ik dat de kleur niet niet goed past bij de kleur van mijn wenkbrauwen. Gelukkig valt het niet al te veel op, ik gebruik hem eigenlijk alleen op dagen dat ik thuis werk.

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Ik heb eindelijk de bodem geraakt van deze lip scrub! Het einde is dan ook voor deze lip scrub in zicht, hoewel ik niet denk dat ik hem nog in 2 maanden echt op ga krijgen. Ik vind het een hele fijne lip scrub, ik gebruik hem denk ik zo’n 2-3 keer per week. Ik heb nog 2 lip scrubs liggen, dus het is ook helemaal niet zo erg dat deze op termijn op is.

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari Matt

Voortgang van de Lookx lipstick

Waar ik bij de andere producten zichtbare progressie heb gemaakt, is dat totaal niet het geval bij deze lipstick. Ondanks dat ik hem elke week gebruik kan ik geen nieuw streepje zetten. Best jammer eigenlijk, dat is toch wel het leuke aan een project pan. Dit jaar heb ik voor het eerst een lipstick in mijn project pan zitten en nu zie ik pas hoe lang het duurt voordat je een lipstick echt opmaakt. Duurt echt onwijs lang!

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare

Gelukkig heb bij deze vloeibare lipstick wel weer wat stappen kunnen maken. Ik heb deze lipstick al zo lang, het is tijd dat hij weggaat. Vermoedelijk kan ik deze vloeibare lipstick nog 2-3 keer kan gebruiken voordat hij op is. Ik heb ook besloten om mijn andere vloeibare lipsticks van Max Factor weg te gooien omdat ze zo oud zijn. Ik heb er wel veel plezier van gehad en ik ga zeker kijken of ik deze kleur van een ander merk kan vinden.

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath – Pillow Talk

Deze lipgloss is op!

Deze gloss is een stuk sneller opgegaan dat ik had verwacht. Als je ziet hoeveel ik 2 maanden geleden heb gebruikt dacht ik dat ik nog wel 2 maanden te gaan had, maar niets is minder waar. Ik krijg geen gloss meer uit de tube, dus heb ik hem op verklaard. Ik vond het een mooie kleur, maar ik draag dan liever de pillow talk lipstick dan de gloss. Met nog 2 updates te gaan ga ik geen grote dingen meer toevoegen. De rest van het jaar ga ik mij richten op de gloss mini’s van By Dash Beauty. Deze zijn onwijs schattig, en ik wil ze graag opmaken zodat ik ze kan vervangen voor fullsize varianten.

Toch nog één product op weten te krijgen deze maand. Ik denk dat komende maand een mooie gaat worden met een aantal producten die opgaan! Het einde is in zicht, niet alleen van de producten, maar ook van het project.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.