Empties Updates,  Project Pan

Empties Update September

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het is weer tijd voor een lijstje met opgemaakte producten! Zo’n lange lijst als vorige maand is het deze maand niet geworden, dat kan ook niet elke maand gelukkig. Toch is het mij deze maand wel gelukt om een aantal producten op te krijgen. Vandaag lees je welke producten dat zijn en wat ik ervan vond!

IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ Cream Oil Free Matte SPF 40 – Light

Deze foundation zat in mijn project pan. In de zomermaanden is de kleur precies goed voor mij, waardoor ik heb in deze zomer veel heb gebruikt en dus ook op heb weten te krijgen. Ik vond het een prettige foundation met een goede dekking! Ik wil de komende tijd wat andere foundations proberen, maar wellicht dat ik deze in de toekomst nog eens opnieuw koop.

By Dash Beauty Lash Adhesive – White

Deze wimperlijm is echt fantastisch! Hij droogt doorzichtig op, zorgt ervoor dat je wimpers goed blijven zitten maar is ook goed te verwijderen met lauw water. Ik heb deze een keertje een dag open laten staan waardoor hij nu aardig uitgedroogd is. Beetje jammer, maar ik heb nog een aantal flesjes wimperlijm staan dus ik kan zeker nog wel vooruit. Ik ga deze wimperlijm zeker nog opnieuw kopen!

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner – Pillow Talk (travel size)

Ook deze lip liner zat in mijn project pan. Het is voor mij echt de ideale kleur. De lipliner is zacht, maar niet te zacht. Daarnaast blijft hij ook nog eens goed zitten en zorgt hij ervoor dat je lipstick beter blijft zitten. Als je van nude kleuren houdt is dit echt dé lipliner voor jou! Ik ga zeker een nieuwe lip liner in deze kleur kopen.

Bellflower Glutathione Power Brightening Cream

Van deze dagcrème heb ik recentelijk een review online gezet. Het is een fijne, lichte crème die snel intrekt, ideaal voor mensen met een gecombineerde huid. Het nadeel vind ik wel dat de crème in een kleine tube komt (slechts 30 ml), waardoor hij dus betrekkelijk snel op is gegaan. Het is daarentegen wel een leuk formaatje om te proberen!

Boozyshop Brush Cleansing Soap

Ik gebruik deze zeep om mijn kwasten schoon te maken, en dat doet hij heel goed! Dit is inmiddels de tweede kwastenzeep van Boozyshop die ik op heb gemaakt. Het nadeel van deze zeep vind ik dat hij best wel snel opgaat, ik heb hem nu zo’n 4 maanden gebruikt. Gelukkig is hij niet al te duur en dus zal ik zeker nog eens een nieuwe kopen hiervan!

Zoals gezegd is het deze maand niet zoveel dat is opgegaan, maar toch heb ik wel iets opgekregen wat altijd fijn is! Heb jij deze maand nog wat opgekregen? Laat het vooral in de reacties weten!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.