Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update September

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het einde van het project pan 2022 komt in zicht. Dit is alweer de 9e update! Het gaat enorm hard. Ook deze maand is het mij gelukt om producten verder op te maken; sommigen zijn zelfs ook echt opgekomen! Vandaag lees je weer hoe het gaat met de producten in mijn project pan en hoe de progressie verloopt.

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream – Light


De foundation is op! Vanaf de zomer paste deze kleur goed bij mijn huidskleur waardoor ik hem veel heb kunnen gebruiken. Ik vind het een fijne foundation met een goede dekking. Nu de winter er weer aankomt ga ik weer wat vaker mijn Fenty Beauty foundation gebruiken (en mijn andere foundations natuurlijk).

Hot Makeup Be You Concealer – BC20


Deze concealer gaat gelukkig sneller op dan dat ik zou denken. Vind ik helemaal niet erg, want eigenlijk is hij helemaal niet goed. Ik zit eraan te denken om hem dit jaar nog zo ver mogelijk op te gebruiken, maar daarna weg te gooien. Eigenlijk is het zonde om producten te gebruiken die je niet prettig vind werken (het leven is te kort voor slechte make-up).

Tarte Amazonian Clay Blush – Captivating Travel Size

Ik dacht dat ik nog een eeuwigheid bezig zou zijn met deze blush, maar op een ochtend zag ik ineens wat glinsteren in deze blush, de pan! Het is nog maar een ieniemienie stukje wat je van de pan zien, maar het is hem wel degelijk. Ik was totaal verrast (maakte mijn dag gelijk een stuk leuker) en blij dat het mij toch gelukt is om de pan te raken. Ik ga nu weer wat meer mijn blushes rouleren, de rest ben ik een beetje vergeten merk ik.

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Ik dacht eigenlijk dat dit product nog wel een tijdje mee zou gaan, maar je ziet op de foto dat er nog maar een klein beetje in zit. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niet had verwacht dat er nu nog maar zo weinig in zou zitten! Deze wenkbrauw pomade gaat dus zeker op dit jaar, misschien zelfs komende maand al!

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

De bodem komt al bijna in zicht bij deze lipscrub. Ik ben hem deze maand weer wat meer gaan gebruiken, en dan merk je ook gelijk dat je weer mooie stappen zet richting het opmaken van een product. Nu weet ik of hij ook echt zal komen voor het einde van het jaar, maar ik ga er zeker mijn best voor doen!

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner Travel Size – Pillow Talk


Echt vlak na mijn vorige project pan update heb ik dit lippotlood voor op verklaard. Ik kreeg hem niet meer goed geslepen en nu de punt ook helemaal weg is, is het tijd om hem weg te gooien. Het is een prachtige roze nude kleur die ik zeker opnieuw ga kopen! Ik ga geen vervangingen voor de lipliner in mijn project pan doen, ik ga lekker variëren en in 2023 komt er denk ik weer een nieuwe in.

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari Matt


Ik krijg het sinds een paar maanden weer voor elkaar om weer een lijntje te kunnen zetten. Ik gebruik deze lipstick sowieso elke week waardoor hij langzaam opgaat. Als ik zie hoever ik ben gekomen dit jaar gaat hij niet opkomen, maar ik heb er wel een goede deuk in gekregen.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare

Nu de herfst weer is begonnen draag ik deze vloeibare lipstick wat vaker. Dat merk ik gelijk, want hij is alweer bijna op. Bij deze lipsticks is het voor mij niet te doen om de stopper eruit te krijgen (ga ik dus bij deze ook niet proberen). Als ik zo het flesje bekijk denk ik dat hij komende maand wel opgaat. Ik heb dan nog 2 kleuren uit deze lijn, maar ik zit erover te denken om ze aan het einde van het jaar weg te gooien omdat ze al 4 jaar oud zijn. Wat denk jij?

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath – Pillow Talk


De nieuwste toevoeging aan mijn project pan. Deze lipgloss is prachtig van kleur, maar zoals met elke gloss blijft hij niet zitten als je eet en drinkt. Ik draag hem vaak als ik thuis werk, de gloss staat dan op mijn bureau zodat ik hem vaak kan bijwerken. Daardoor heb ik ook best wel wat progressie gemaakt zo in de eerste maand dat ik deze vaker gebruik. Moet dus denk ik wel te doen om deze dit jaar nog op te krijgen.

Met nog drie updates te gaan ben ik goed op weg om echt nog wel wat producten op te krijgen. Stiekem ben ik al een beetje aan het kijken welke producten ik volgend jaar in mijn project pan ga doen, maar eerst nog even concentreren op de laatste loodjes van het project pan 2022!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.