Beauty,  Make-up

Uitgelicht: Queen Love Beauty

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Tegenwoordig hoef geen (digitale) wereldreis meer te maken om mooie make-up te scoren. Nederland heeft steeds meer cosmeticamerken die producten van hoge kwaliteit verkopen. Heerlijk toch, zo van eigen bodem?! Queen Love Beauty is zo’n Nederlands merk, opgericht in 2020. Agnetha, de oprichter van Queen Love Beauty, is zo lief geweest om een aantal producten op te sturen om te testen. In deze blog lees je meer over de producten die Queen Love Beauty verkoopt en wat mijn ervaringen ermee zijn!

The Royal Blush

The Royal Blush in Cherish

In maart 2022 is er een nieuw product toegevoegd aan de lijn van Queen Love Beauty: The Royal Blush (€16,95 voor 4,5 gram). Deze poeder blush is verkrijgbaar is vier prachtige kleuren die geschikt zijn voor mensen met allerlei huidskleuren. De blushes zijn sterk gepigmenteerd maar tegelijkertijd ook goed op te bouwen.

De blush komt in een mooie witte verpakking waar aan de binnenkant ook een spiegel te vinden is. Ideaal als je de blush meeneemt om onderweg bij te werken bijvoorbeeld. Ik heb de kleur Cherish gekocht op het moment dat deze uitkwam, een prachtige en unieke roze/perzik achtige kleur! Hierboven op de foto zie je een swatch van de blush.

De blush is onwijs gepigmenteerd. Je hoeft je kwast maar licht in de blush te dippen om een mooi effect te creëeren. Persoonlijk vind ik het echt een hele mooie kleur. Vooral in het voorjaar en in de zomer heb ik deze blush veel gedragen. Hij past goed bij mijn huidskleur en kan ook met veel verschillende ooglooks gecombineerd worden (als je oogschaduw draagt). Deze blush is in korte tijd één van mijn favoriete blushes geworden!

The Royal Highlighter

The Royal Highlighter in Rosé

Begin 2022 zijn de Royal Highlighters (€19,95 voor 11 gram) uitgekomen. The Royal Highlighter is verkrijgbaar in twee kleuren (Rosé en Goud) en heeft een prachtige metallic finish.

De Highlighter komt in een luxe kartonnen, roze doosje en valt gelijk ook door het patroon dat in de highlighter is gedrukt. Het is bijna zonde om hem te gebruiken! Ik heb de kleur Rosé gekregen die perfect past bij mensen met een wat lichtere huidskleur. Hierboven zie je een swatch van de highlighter.

De highlighter is extreem gepigmenteerd! Je hoeft je kwast maar licht in de pan te dopen om een intens effect te krijgen. Het is wat lastig om de intensiteit van de highlighter goed op de foto te krijgen zoals je hierboven ziet, maar verschil is zeker te zien! Als je wat meer van een subtiele highlighter bent is dit denk ik wat minder geschikt voor je. Ik vind het echt een prachtige highlighter. De kleur past goed bij mijn huidskleur. Doordat je 11 gram highlighter krijgt doe je een eeuwigheid met deze highlighter. Wat dat betreft krijg je echt waar voor je geld. Waar je met deze highlighter wel op moet letten is dat hij soms een beetje glitterig kan zijn. Door met je kwast de highlighter goed te vervagen verdwijnt dit gelukkig.

The Royal Lashes

In 2022 zijn de blush en de highlighter aan het assortiment van Queen Love Beauty toegevoegd. Daarvoor al waren er wimpers (€12,99) die je aan kon schaffen. Ik denk zelfs dat dit het eerste product was dat Queen Love Beauty gelanceerd heeft! Er zijn 8 verschillende stijlen waar je momenteel uit kan kiezen, van natuurlijk tot Royal full glam! Ik heb twee stijlen toegestuurd gekregen die ik mocht proberen.

De wimpers zijn van faux mink gemaakt (en zijn dus vegan) en hebben een zwarte wimperband. Wanneer je de wimpers goed verzorgd kun je ze tot wel 25 keer dragen! De twee stijlen die ik heb zijn ‘Tiana’ en ‘Alexandra’. Op de foto’s hierboven zie je beide stijlen.

De wimpers zijn net wat te breed voor mij, maar dat is makkelijk op te lossen door een plukje wimper van de buitenkant af te knippen. De wimpers voelen heel licht aan, je hebt nauwelijks door dat je nepwimpers draagt. Je ziet goed het verschil tussen deze twee stijlen. De stijl Tiana is wat natuurlijker en kun je ook goed elke dag dragen (bijvoorbeeld naar werk). De stijl Alexandra is veel meer uitgesproken en heftiger. Dit is typisch een stijl die perfect past bij een full glam look of een wat extremere ooglook.

Lash Adhesive & Applicator

Om de prachtige wimpers te kunnen gebruiken heb je wimperlijm en een applicator nodig. Pas sinds een week of twee heeft Queen Love Beauty een zwarte wimperlijm (7,95) en een applicator (4,95), echt super handig dat je nu alles in één keer bij dit merk kan aanschaffen als het om nepwimpers gaat. De wimperlijm is zwart, wat goed past bij de zwarte wimperband van de nepwimpers. Door het dunne kwastje is de lijm goed aan te brengen op de wimper. Even 30 seconden wachten, wimpers opplakken en klaar is kees! Dat opplakken gaat trouwens echt een stuk makkelijker met een applicator zoals deze.


Ik vind de wimperlijm prettig in gebruik. Wat echter het nadeel is van zwarte wimperlijm is dat hij wat minder vergevingsgezind is als je nog niet zo goed bent in het plakken van wimpers (zoals ik). Om die reden heb ik een voorkeur voor witte/doorzichtige wimperlijm omdat je dan foutjes wat minder goed ziet en je oogmake-up niet gelijk naar de knoppen gaat. Ik hoop dat Queen Love Beauty in de toekomst nog met witte wimperlijm komt!

Samenvattend ben ik blij dat ik Queen Love Beauty heb leren kennen! Niet alleen is het leuk om een Nederlands merk te ontdekken, nog leuker is het als ze producten verkopen die ook bij je passen. Ik ben het meest te spreken over de blush, die is toch wel zo mooi! Ook over de highlighter en de wimpers ben ik positief, maar voor mij staat de blush er met kop en schouders boven. Het zou echt geweldig zijn als je er meer kleuren komen. Wat betreft de wimpers zou ik het ook wel erg tof vinden als er wimpers met een doorzichtige wimperband komen voor de variatie.

Mocht je nu zelf producten van Queen Love Beauty willen proberen, dan kun je ze hier aanschaffen. Met de code Jolanda15 krijg je 15% korting op het gehele assortiment (geldig tot 4 oktober!)

* Deze blog bevat producten die ik als onderdeel van een samenwerking heb ontvangen

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.