Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Augustus

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Ik dacht zo met de zomermaanden niet zoveel op te maken, maar niets is minder waar. Afgelopen maand is het mij goed gelukt om producten op te maken! In deze blog zie je welke producten ik heb opgemaakt en wat ik ervan vond.

Burts Bees Overnight Intensive Lip Treatment

Dit lipmasker is echt geweldig! Ik heb hem het afgelopen jaar ongeveer elke avond gebruikt voor het slapen gaan, en elke ochtend word ik wakker met gehydrateerde lippen. Enige nadeel is dat hij in een potje zit, maar goed dat vind ik wel overkomelijk. Ik ga deze zeker opnieuw kopen in de toekomst.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – 02 Medium Brown

Dit wenkbrauwpotlood zat in mijn project pan en heb ik afgelopen maand op weten te maken. Niet zo moeilijk als je weet dat hij vorige maand al bijna op was. Het is een heerlijk wenkbrauwpotlood, maar ik wil dit merk niet meer steunen en om die reden zal ik hem dan ook niet opnieuw kopen.

NYX Control Freak Eyebrow Gel

Deze transparante wenkbrauwgel was best oké, maar ik heb eerlijk gezegd wel betere wenkbrauwgels gebruikt in het verleden. Prima dus dat hij op is, maar ik zal hem denk ik niet zo snel weer opnieuw kopen.

Sandstone Lipglace – Summer Fling

Ook deze lipgloss zat in mijn project pan en is opgegaan deze maand. De kleur is wel prima (subtieler dan je zou denken), maar de textuur vond ik niet prettig. Ben erg blij dat ik hem op weten te maken en dat hij nu de prullenbak in kan.

Emporio Armani She Eau De Parfum

Dit parfum heb ik een keer gekregen, volgens mij voor mijn verjaardag. Prima geurtje, niet super spannend ofzo. Door de verpakking was hij fijn mee te nemen op weekendjes weg en vakantie enzo. Ik moet je bekennen dat ik bijna al mijn parfums krijg van mijn man of voor een verjaardag. Ik koop dus zelf niet zo snel parfums maar goed, van Armani wil ik nog wel een aantal proberen (Si Passione is echt heerlijk).

Paula’s Choice Extra Care Non-Greasy Sunscreen

Van deze SPF heb je recentelijk een review kunnen lezen hier op mijn blog. Voor mijn gezicht werkte hij helaas wat minder goed, maar als SPF voor het lichaam vond ik hem wel erg prettig! Hij trekt goed in en laat geen witte waas achter.

Supergoop! Unseen Sunscreen SPF 30

Een tijd geleden heb ik een blog geschreven over deze zonnebrand. Helaas was ik niet zo positief: op mijn huid werkt hij niet zo goed. Wat ik bij het opmaken wel merkte is dat wanneer mijn huid wat droger was (na het reinigen bijvoorbeeld) de SPF beter introk en minder een laagje achterlaat. Desalniettemin ben ik blij dat hij op is.

Heimish All Clean White Clay Foam

Deze reiniger zat in een reissetje dat ik van Stylevana heb ontvangen. Ik vond deze reiniger niet zo prettig, hij droogde mijn huid best wel uit wat ik wel jammer vond. Ik zal dan ook zeker geen grote verpakking van deze reiniger kopen.

Heimish All Clean Green Foam

Waar ik de vorige reiniger niet fijn vond, vond ik deze reiniger wel heel prettig! Hij was niet zo uitdrogend wat goed aanvoelt, terwijl hij mijn huid ook goed schoonmaakt. Het leuke van het reissetje is dat je op die manier nieuwe producten kan proberen zonder dat je vast zit aan grote verpakkingen. Ik denk dat ik in de toekomst deze zeker opnieuw zal aanschaffen.

Sabon Body Scrub – Delicate Jasmine

Ik heb van Sabon vorig jaar een testkit ontvangen (kon je aanvragen). Helaas ben ik niet super positief over deze body scrub. Sowieso ben ik niet echt van de douche scrubs, maar van deze dus ook niet. De geur was prima, maar wel erg subtiel. De scrub was ook oké, maar gewoon niet mijn ding.

Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm – Revitalizing Travel Size

Zo schattig zijn deze mini potjes van Banila. Ik moet nog steeds een review schrijven over de mini’s (die komt er echt aan), maar goed deze is dus opgegaan. Het is een goede reinigingsbalsem die je make-up en ander vuil goed verwijderd! Ik merk zelf alleen weinig verschil tussen de verschillende soorten, dus of ik nu deze opnieuw zou kopen weet ik nog niet.

Banila Co Clean It Zero Cleansing Balm – Original Travel Size

Dit is de laatste mini van Banila die ik heb opgemaakt. Ook deze reinigingsbalsem is erg prettig om te gebruiken. Ik heb liever een balsem in een tube, maar een potje werkt op zich ook prima. Ik weet dat er van deze variant ook een grote pot te koop is, wellicht dat ik die nog een keer ga kopen!

Paula’s Choice Defense Antioxidant Pore Purifier – Mini

Vaak mag ik bij bestellingen mini’s uitzoeken bij Paula’s Choice. Zo ook dit serum. Ik vond het een prettig serum om te gebruiken. Ik heb inmiddels een grote versie van dit serum gekocht zodat ik hem goed kan testen en er een review over kan schrijven (die kun je aan het einde van het jaar verwachten denk ik).

Naobay Illuminating Micellar Water

Eigenlijk gebruik ik geen micellair water meer; ik reinig mijn gezicht met fatsoenlijke cleansers. Deze fles moest echter wel op. Ik heb hem vaak gebruikt als ik even snel mijn gezicht wilde reinigen voor het sporten bijvoorbeeld en wanneer ik weet dat ik later mijn gezicht goed reinig. Op die manier is hij prima opgegaan. Er komt dus geen nieuwe fles hiervan in mijn collectie.

Paula’s Choice Omega+ Complex Serum – Mini

Ook dit serum heb ik bij een bestelling gekregen volgens mij (ik bestel zoveel bij Paula’s Choice, soms weet ik het niet meer zeker). Ik vond het een prima serum, maar voor nu koop ik er nog geen grote versie van omdat ik weer genoeg serums heb om op te maken (en ik wil ook niet te veel open hebben tegelijkertijd). Als ik wat serums op heb zal ik hem denk ik wel kopen en testen voor je!

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50

Van deze zonnebrand kun je op mijn blog al een review vinden. Inmiddels heb ik twee tubes op, zo fijn is deze SPF! Hij trekt goed in en werkt hartstikke goed in combinatie met make-up. Echt een favoriet. Ik ga nu een paar andere SPF’s testen, maar ik zal zeker terugkeren naar deze!

Paula’s Choice Skin Balancing Nachtcrème Invisible Finish Moisture Gel

Ook deze nachtcrème is opgegaan. Begin dit jaar heb ik deze nachtcrème gereviewed en vergelijken met een andere nachtcrème van Paula’s Choice (beiden zijn heel fijn). Ik heb met liefde deze nachtcrème opgemaakt. Ik ben nu een andere nachtcrème van Paula’s Choice aan het testen, daar komt binnenkort een review over. Deze nachtcrème ga ik zeker in de toekomst weer aanschaffen!

Jeetje wat een hoop deze maand! Dat had ik echt niet verwacht dat ik zoveel producten zou opkrijgen deze maand. Volgende maand zal een stuk minder worden, maar ik vind het stiekem best wel tof om te zien hoeveel is er op kan gaan in een maand!

Hoeveel producten heb jij opgekregen deze maand? Laat het in de reacties weten!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.