Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Augustus

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

In de zomermaanden draag ik over het algemeen iets minder make-up. Het is vaak best wel warm (zeker deze zomer) en dan smelt mijn make-up zo van mijn gezicht. Ik verwacht dus eigenlijk geen hele grote updates, maar wellicht dat ik mijzelf verras! In deze blog lees je meer over de producten die nog in mijn project pan zitten en hoe het met ze gaat!

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream – Light


Ik kan geen nieuw streepje zetten bij deze foundation, maar je ziet (als je goed kijkt), dat er nog maar weinig inzit: het gedeelte onder het groene deel van de tube wordt langzaam doorzichtig. Nu ik weer een beetje kleur in mijn gezicht heb past deze foundation veel beter bij mijn huidskleur. Als het de komende maand wat minder warm wordt zou het zomaar kunnen dat hij opgaat!

Hot Makeup Be You Concealer – BC20


‘Slow and steady wins the race’ zeggen ze mooi in het Engels. Zo ook met deze concealer. Ik ben ruim over de helft van de totale hoeveelheid als ik zo naar de streepjes kijk dus in dat opzicht is het positief. Ik hoop dat ik hem aan het einde van het jaar op ga krijgen. Ik heb niet zoveel zin om deze mee te nemen naar het volgende jaar.

Tarte Amazonian Clay Blush – Captivating Travel Size

Zoek de verschillen tussen de twee foto’s. Zie jij een verschil? Ik niet echt namelijk, terwijl ik deze blush vaak gebruik. Ik hoop zo dat het mij lukt om dit jaar de pan nog te raken. Toen ik deze blush koos aan het begin van het jaar had ik niet door dat het zo lang zou duren voordat de bodem in zicht zou komen. Gelukkig is het een mooie kleur en past hij in elk seizoen bij bijna elke look wel.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Medium Brown


Mijn voorspelling voor dit potlood is uitgekomen. Dit soort potloden hebben geen lang leven bij mij. Drie maanden is wel ongeveer het gemiddelde wat ik doe met een rond wenkbrauwpotlood. Ik heb nog maar 1 potlood (van benefit), dus ik voeg geen nieuw wenkbrauwproduct toe aan mijn product pan.

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Ik denk dat je deze maand wel kan zien dat ik deze pomade ietsje vaker gebruik. Hij werkt nog prima, dus met een beetje geluk heb ik in ieder geval de bodem geraakt aan het einde van het jaar, wellicht dat hij zelfs op gaat!

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Ook met deze lipscrub heb ik weer eens wat progressie gemaakt. Omdat ik vorige maand zo weinig vooruitgang had geboekt ben ik er wat beter op gaan letten om de lipscrub wat vaker te pakken. Ik moet steeds dieper graven om een beetje scrub eruit te lepelen, dus ik denk dat het ook niet lang zal duren voordat ik de pan raak. Denk jij dat deze scrub dit jaar nog opgaat? Laat het in de reacties weten!

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner Travel Size – Pillow Talk


Het consistente is met deze maand een beetje weggegaan, maar dat komt omdat de punt op een gegeven moment af was gebroken (toen ik hem net geslepen had) en hem dus weer opnieuw moest slijpen. De laatste keer slijpen was al best wel lastig; ik denk dat ik hem nog maar een paar keer kan slijpen voordat het echt niet meer te doen is en het potlood officieel ‘op’ is. Blijft een erg fijn potlood om te gebruiken.

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari Matt


Ook met deze lipstick heb ik weer wat vooruitgang geboekt. Het is zo jammer als je met de streepjes geen vooruitgang ziet, dat ik deze maand de lipstick wat vaker heb gedragen om maar een streepje te kunnen zetten. Positief is ook dat de kleur mooi is, dus het is ook geen straf om hem te dragen. Ik denk alleen niet dat de lipstick op gaat zijn aan het einde van het jaar. Verbaast mij wel enigszins hoe lang met je dus met een lipstick doet!

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare

Bij deze vloeibare lipstick is weinig verschil te zien. Dat klopt ook wel, ik heb hem niet zoveel gedragen de afgelopen maand. De kleur is meer een herfst kleur, hoewel hij ook wel in de zomer te gebruiken is. Ik ga proberen deze lipstick komende maand wat vaker te dragen. Eigenlijk wil ik al mijn vloeibare lipsticks van Max Factor weg hebben aan het einde van het jaar, ze zijn al zo oud dat ik niet zeker weet welke nog goed zijn en welke niet.

Sandstone Lip Glace – Summer Fling


Deze lipgloss verklaar ik voor op. Op de foto is het niet te zien, maar ik kom met de applicator nauwelijks meer bij dat laatste beetje gloss. Daarnaast zit die gloss alleen nog maar op de rand van de tube en zit er echt nog maar weinig in. Ik ben eerlijk gezegd ook wel blij dat hij op is, het was niet echt een fijne lipgloss.

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath – Pillow Talk


Ik ga wel weer een nieuwe gloss aan mijn project pan toevoegen. Deze keer een gloss van Charlotte Tilbury. Het is een plumping gloss volgens mij (ik merk daar weinig van). De kleur is erg mooi, maar ik draag liever de pillow talk lipstick dan de gloss. Je ziet op de foto dat er nog best wel een aardige hoeveelheid in zit, dus ik ben benieuwd hoe snel het gaat met deze gloss.

Deze maand is toch nog verrassend goed verlopen qua vooruitgang. Twee producten zijn op en bij de meeste producten kon ik toch wel iets van progressie zien. Is het jou deze maand nog gelukt om producten op te maken/ te pannen? Laat het vooral in de reacties weten!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.