Lifestyle

Blogverjaardag [gesloten]

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Precies één jaar geleden ben ik mijn blog gestart, wat gaat de tijd toch snel zeg! Een jaar na dato heb ik (gelukkig) nog steeds veel plezier in het schrijven van blogs. Nog leuker is het om te zien dat mensen je blogs ook echt lezen en er soms ook tips uit halen, dat blijft bijzonder vind ik. Ik merk ook dat ik de laatste weken steeds meer inspiratie krijg en zin heb om te schrijven. Mijn ingelaste zomerstop heeft mij veel goeds gedaan!

Even wat nerderige feitjes over het afgelopen jaar:

 • Het afgelopen jaar hebben 1.327 mensen mijn blogsite bezocht. Samen hebben zijn 3.129 bekeken (gemiddeld dus 2,36 pagina per bezoeker).
 • In een jaar tijd heb ik precies blogs gepubliceerd (inclusief deze blog)! Dat is dan wel weer een mooi rond getal.
 • Ik heb precies 100 blogs geschreven in één jaar (heb ik niet zo gepland), waarvan 64 reviews, 22 project pan en en empties updates, 4 unboxing en 10 collectie blogs.

Om mijn 1e blogverjaardag te vieren heb ik een leuk pakket samengesteld met allerlei producten. Lees deze blog vooral verder als je wilt weten hoe je dit pakket kan winnen!

Deze producten zitten allemaal in het pakket:

 • Beauty Bay Jade Thirlwall x BEAUTY BAY 42 Colour Palette
 • Foamie Shampoo Bar – Hibiscus
 • Glossme Cosmetics Shine Silk Lipgloss – Pillow Glow
 • Glossme Cosmetics Shine Silk Lipgloss – See Thru (mini) *gratis gekregen bij een bestelling
 • Glossme Cosmetics Sodapop Lipgloss – Juicy Watermelon
 • Glossme Cosmetics Honeycomb Lipgloss
 • Lunar Beauty Moon Prism Blush Palette
 • Lunar Beauty Moon Prism Powder Highlighter – Jupiter
 • Lunar Beauty Lipgloss – Mystery
 • Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant


De producten die je hierboven ziet heb ik op één product na allemaal zelf gekocht. Alle producten zijn nieuw en enkel gecontroleerd op eventuele gebreken (die er niet zijn).

Wat moet je doen om dit leuke pakket te winnen? Laat in een reactie weten dat je meedoet. Ik lees graag welke blog(s) je favoriet is en waarom.

De winactie loopt via mijn website en mijn Instagram (@josbeautycornernl), je kan dus op twee plekken meedoen (en dus twee keer zoveel kans maken!). Op Instagram staan de regels om via die route mee te doen, neem daar dus vooral een kijkje als je mee wilt doen via Instagram (link).

De winactie loopt tot en met 7 september 2022 23.59. Daarna kies ik willekeurig een winnaar uit die een bericht van mij krijgt.

Voorwaarden

Omwille van de verzendkosten kun je alleen meedoen met de winactie als je in de Benelux, Duitsland of Frankrijk woont. Verzending vindt plaats met track and trace en is verder op eigen risico. Jo’s Beauty Corner is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen in de winactie, beschadigingen of een verloren pakket.

De opgegeven naam van de winnaar zal worden gedeeld. Indien je dit niet wilt kun je dit middels een privébericht aangeven. De winnaar dient binnen 48 uur te reageren en indien nodig een geldig adres door te geven. Wanneer de winnaar niet binnen de gestelde periode reageert zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Jo’s Beauty Corner controleert per inzending of er voldaan wordt aan de voorwaarden. Indien je niet voldoet aan de gestelde voorwaarden ben je automatisch uitgesloten van de winactie. Deelnemers worden uitgesloten van deze en toekomstige winacties als er alleen gevolgd wordt voor de winactie en na afloop van de winactie ontvolgd wordt.

* Voorwaarden zijn gebaseerd op de disclaimer van Verdraaidmooi.

3 reacties

 • Ciara

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag!!! Hoop dat he het lekker goed gaat vieren. En ook super blij dat je verder gaat met wat je graag doet. Ik doe graag mee aan de winactie. Ik lees graag de u boxing gewoon om nieuwe leuke make up spullen te ontdekten maar sinds kort ben ik ook fan van u “project pan”. En ik vindt ook dat je altijd eerlijk reviews geeft echt top van u. Door jou weet ik ook wat gewoon zeker bij mij gaat passen, danku wel voor de tips en alles.

 • Anneke

  Gefeliciteerd lieve Jolanda! Echt super blij voor je, dat het na een jaar nog steeds zo leuk is!
  Ik doe graag mee, ik lees graag je empties en projectpan blogs, want dan zie ik de producten die je graag gebruikt mét reviews!!!
  En je leert me; als je iets wil, moet je het gewoon doen! Dankjewel daarvoor!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.