Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Juli

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Vorige maand was natuurlijk een super maand wat betreft mijn project pan. Het dan ook bijna niet anders dan dat deze maand minder super zal zijn. In deze blog laat ik je weer zien hoe het met de overgebleven producten in mijn project pan gaat!

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream – Light


Ik heb de afgelopen maand niet zo veel foundation gedragen omdat het zo godvergeten warm was. Dat zie je ook aan de afstand tussen twee laatste streepjes. Ik verwacht komende maand ook niet zoveel foundation te dragen, maar als het wellicht wat minder warm is zou deze zomaar eens snel op kunnen gaan.

Hot Makeup Be You Concealer – BC20


Naarmate ik deze concealer vaker gebruik ga ik hem steeds minder fijn vinden, hij gaat gelijk na het aanbrengen in mijn fijne lijntjes zitten en komt er niet meer uit de rest van de dag. Voordeel is dan weer wel dat hij lekker snel op gaat zoals je kunt zien. Als ik zo zie hoeveel ik hem al gebruikt heb verwacht ik nog wel een maandje of 3 tot 4 nodig te hebben om hem op te maken.

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder – Butter


Bij de vorige project pan update zag je al dat er nog maar weinig poeder in de verpakking zit. Ik had dus al verwacht dat deze op zou gaan en dat is ook gelukt deze maand! Ik vond het een fijne poeder om te gebruiken, maar ik ben nu ook wel klaar om een andere poeder te gaan testen en gebruiken.

Tarte Amazonian Clay Blush – Captivating Travel Size

Zo op deze foto kun je beter zien dat er toch een deuk te zien is in de blush! Het blijft een mooie blush; ik vind het totaal niet erg om deze blush vaak te gebruiken. Ik zou het wel erg leuk vinden als ik de pan kan raken dit jaar, maar op dit tempo weet ik niet zeker of dat nog gaat gebeuren.

Mac Cosmetics Prep + Prime Fix It Setting Spray


Ook deze setting spray is deze maand opgegaan! Het is een fijne setting spray. Het enige wat wat minder was de spray zelf, die was wat aan de grove kant voor mijn gevoel. Ik heb nu nog 2 setting sprays wat ik wel prima vind, dus die ga ik maandelijks afwisselen.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Medium Brown


Er is nog meer heel weinig over van dit wenkbrauwpotlood (wat ook de bedoeling is). Dat is dan wel weer het voordeel van dit soort wenkbrauwpotloden, dat je er lekker snel doorheen gaat. Komende maand gaat dit potlood zeker op!

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Beetje bij beetje gaat deze wenkbrauwpomade op. Het is soms wat lastig om te zien op de foto, maar er zit wel degelijk progressie als het om dit product gaat. Ik moet zeggen dat het mij ook verbaast dat hij het nog zo goed doet, ik dacht dat hij al praktisch uitgedroogd was!

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Met zulk soort potjes blijft het lastig om de inhoud goed op de foto te krijgen en dus te laten zien hoeveel er op is gegaan. Ik heb bijzonder weinig deze lipscrub gebruikt afgelopen maand. Ik vergeet hem vaak te gebruiken, terwijl ik merk dat mijn lipstick echt beter blijft zitten als ik een lipscrub gebruik! Toch maar weer wat vaker gebruiken.

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner Travel Size – Pillow Talk


Ik ben best wel een beetje trots op mijzelf hoe consistent ik dit lippotlood gebruik. Hij is inmiddels zo klein geworden! Ik kan hem nog slijpen, maar ik vermoed dat het niet lang meer gaat duren voordat het klaar is met dit potlood. Ik moet zeggen dat ik niet had verwacht zo lang te doen met dit potlood, en het is nog maar een travel size!

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari Matt


Ik dacht dat ik deze lipstick wel veel gebruikt had deze maand, maar aan de streepjes te zien zie ik echt nul progressie. Ik weet niet zo goed of het nog mogelijk is om deze lipstick echt op te krijgen. Het is echt lastig om een lipstick op te maken, je doet er zo lang mee!

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare

Deze lipstick heb ik wat minder vaak gedragen omdat het niet echt een zomerkleur is voor mijn gevoel. Is niet erg, ik zal hem later weer wat meer dragen. Het blijft een mooie kleur. Het is alleen jammer met deze lipstick is dat je hem niet echt kan bijwerken zonder dat je je lipstick echt totaal ruïneert.

Sandstone Lip Glace – Summer Fling


Ook deze lipgloss heb ik niet zo vaak gedragen. Ik beloof je dat ik echt wel lipproducten draag elke dag! Ik heb alleen deze maand wat meer andere producten gedragen. Deze lipgloss draag ik meestal als ik thuis werk, dan staat hij op mijn bureau en kan ik hem makkelijk bijwerken. Hopelijk draag ik hem komende maand wat meer!

Op zich ben ik best tevreden hoe het deze maand is gegaan. Ik heb twee producten opgemaakt (yay), maar ook bij sommige producten weinig tot geen progressie gezien (sad face). Het kan ook niet elke maand zo goed gaan als afgelopen maand.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.