Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Juli

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het blijft elke maand leuk om producten op te maken, hoe weinig dat soms ook is. Niet elke maand kan ik tassen vol producten opmaken (gelukkig maar, dat kan mijn portomonnee ook niet aan). In deze blog laat ik je weer zien welke producten ik deze maand op heb weten te krijgen!

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder – Butter

Deze setting poeder zat in mijn project pan, alvast een kleine spoiler: ik heb hem deze maand opgemaakt! Ik vond het een fijne poeder, maar ik ben ook wel toe om een andere poeder te gebruiken. Ik ga nu aan de slag met een poeder van ABH, een merk wat ik niet meer steun. Om die reden ben ik gemotiveerd om met deze poeder aan de slag te gaan!

Mac Cosmetics Prep + Prime Fix It Setting Spray

Ook deze setting spray zat in mijn project pan. Ik vond het een fijne spray om te gebruiken. Het enige nadeel vond ik de spray zelf, die vond ik iets te grof als ik het zo mag noemen. Ik heb liever een wat fijnere spray, dan krijg je minder snel van die echte druppels op je gezicht.

Giorgio Armani – Si Eau de Parfume

Dit parfum heb ik bijna 7 jaar alweer; ik heb hem gekregen van mijn man (toen nog vriendlief) in 2013 toen ik mijn bachelor diploma in ontvangst mocht nemen. Echt een heerlijke geur, maar na zo’n lange tijd merkte ik toch wel dat hij niet meer goed was. Ik heb er heerlijk van genoten en ga ik zeker in de toekomst een nieuw flesje kopen.

Paula’s Choice Skin Restoring Moisturizer

Deze dagcrème heb ik voor mijn verjaardag van mijn schoonmoeder gekregen. Hier op mijn site kun je een review vinden. Op zich vond ik het een fijne crème om te gebruiken, maar de dagcrème in de lichtblauwe fles vond ik wel fijner om te gebruiken, maar hij was zeker niet slecht!

Banilo Co. Clean It Zero Cleansing Balm – Purifying Travel Size

Dit is de tweede van mijn set mini reinigingsbalsems van Banilo Co. die ik op heb gemaakt. Er komt zeker nog een review van alleview de balsems aan, die komt denk ik in augustus zo ongeveer online hoop ik!

Het is deze maand niet super spectaculair qua opgemaakte producten. Ik ben de laatste tijd veel verzorgingsproducten aan het testen waardoor ik weinig ook echt opmaak, maar dat komt ook wel weer. Heb jij wat op weten te krijgen afgelopen maand? Laat het vooral weten in de reacties!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.