Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Juni

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Ik dacht dat deze maand het wel mee zou vallen met het aantal opgemaakte producten, maar niets is minder waar! In deze blog zie je alle producten die ik de afgelopen maand op heb gemaakt samen met een mini review.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finishing Powder – Light

Deze poeder zat in mijn project pan en vond ik ontzettend fijn om te gebruiken! In mijn project pan en op mijn instagram zie je hoe het elke maand vergaan is met deze poeder. Ik heb nu nog 2 poeder foundations die ik gebruik, maar deze ga ik zeker weer aanschaffen in de toekomst!

Beebee cosmetics Matte Bronzing

Deze bronzer was onderdeel van mijn project pan en heb ik op de valreep van juni op weten te maken! Het was een hele fijne bronzer die ik zeker opnieuw zou willen kopen als hij een beetje goed te verkrijgen is (en dat is hij helaas niet).

Benefit Porefessional Primer

In een Goodiebox zat een mini van de Benefit Porefessional primer. Op zich een prima primer, maar ik weet niet zo goed of ik hem nu echt fijn vind of niet. De primer is op basis van siliconen (dat moet je willen), maar ik heb hem nooit echt goed getest om een mening te kunnen vormen. Wellicht dat ik deze nog een keertje koop om hem echt eens goed te kunnen testen.

Etos Eyeshadow Primer

Ook deze oogschaduwprimer was onderdeel van mijn project pan en is afgelopen maand op gegaan. Ik deed al best wel lang met de primer, dus ik vond het ook wel goed dat hij op ging. Voor de prijs het is een prima primer, maar het is verder niet heel veel bijzonders.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation – N45 Warm Almond

Deze foundation heb ik via WeAreEves mogen testen, er staat ook een review van online. Ik vond de foundation prettig in gebruik, en de kleur was ook goed. Omdat ik heb besloten Max Factor niet meer te steunen totdat ze een inclusief kleurbereik qua foundation kunnen opstellen zal ik deze niet meer kopen.

Max Factor Masterpiece Mascara

Hetzelfde wat ik hierboven schreef geldt ook voor de mascara’s. Mijn favoriete mascara is de Clump Defy van Max Factor, maar die wordt niet meer gemaakt. Dat maakt het ook makkelijk om geen mascara’s meer te kopen. Deze mascara heb ik ook via WeAreEves ontvangen, er staat een blog online als je er meer over wilt weten. Het was een fijne mascara, na 6 maanden gooi ik mascara’s standaard weg in verband met hygiëne.

Tarte Maneater Mascara

Ik wilde eens wat van Tarte proberen en heb vorig jaar een mini setje gekocht met onder andere deze mascara. Ik vond het borsteltje wat te groot, maar verder was het een prima mascara, geen hele bijzondere. Omdat het niet de perfecte mascara voor mij is gaat de zoektocht verder en ga ik vooral andere mascara’s testen.

Paula’s Choice 10% Niacinamide Booster

Deze booster heb ik vorig jaar gekocht om te proberen. Het is even een aanschaf maar je doet er zo lang mee! Ik heb hier geen blog over geschreven omdat ik het lastig vind om er een mening over te vormen. Het is een fijn serum, maar ik weet niet zo goed of dit serum nu echt iets heeft gedaan. Zou je hier nog een blog van willen zien?

Polaar Nuit Polare

Deze nachtcrème heb ik van Goodiebox ontvangen. Ik vond het op zich een prima nachtcrème, maar niet super bijzonder ofzo. Het is een leuk formaatje om te proberen, maar ik denk niet dat ik deze opnieuw zou kopen, er zijn nog zoveel leuke andere nachtcrèmes om te proberen!

Paula’s Choice 0.3% Retinol + 2% Bakuchiol Treatment

Deze mini heb ik een keer gratis bij een bestelling gekregen. Omdat de grote verpakking best wel duur is in aanschaf is het erg prettig dat Paula’s Choice mini’s heeft zodat je het product kan testen. Ik vond dit een fijn retinol serum, mijn huid reageerde er goed op! Ik denk dat ik wel een grote verpakking wil aanschaffen om het goed te testen (dan komt er ook een review van!)

Beauty Blender Solid Cleanser

Ik gebruik altijd een kwastenzeep om mijn make-upkwasten schoon te maken. Dit is een hele fijne zeep waar ook eens mini matje bij zit om je kwasten goed schoon te krijgen. Ik ben er nog niet helemaal uit of ik deze beter vind dan de kwastenzeep van Boozyshop eigen merk, die wel een stuk goedkoper is.

Paula’s Choice Calm Soothing Liquid Toner

Een paar weken geleden heb ik een review van deze toner online gezet. Ik vond het een prettige toner in gebruik, maar merkte weinig verschil in vergelijking met andere toners die ik van dit merk geprobeerd heb. Ik zal zeker weer toners van Paula’s Choice kopen, maar ik weet nog niet of ik deze specifiek zal aanschaffen.

Banila Co. Clean It Zero Cleansing Balm – Nourishing Travel Size

Ik heb al een tijdje geleden alweer een setje met mini’s van Banilo Co. gekocht om eens te testen. Het is een leuk formaatje, je doet er ongeveer 1-2 weken mee. Van de zomer komt er een review van deze (en de andere drie balsems in de set) online!

Deze maand is echt een hele goede maand geweest qua opgemaakte producten! Zal komende maand wel wat minder zijn, maar dat is ook oké, kan niet elke maand feest zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.