Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Juni

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Weer een maand voorbij, wat gaat het toch snel! Ik ben alweer op de helft van mijn project pan 2022. In deze blog laat ik weer zien hoe het gaat met de producten en welke progressie ik heb gemaakt.

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream – Light


Ik nader langzaam het einde van deze foundation. Niet zo erg, want dat is natuurlijk ook het hele idee van een project pan, dat je producten opmaakt. Nu de zomer is begonnen en ik weer een klein kleurtje heb is past de kleur wat beter. Hierdoor wordt het wat makkelijker om hem vaker te gebruiken. Ik weet nog niet of hij komende maand al op zal gaan.

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation – N45 Warm Almond

Deze foundation is sneller dan verwacht opgegaan! Ik dacht dat ik nog wel een paar maanden met deze foundation kon doen, maar niets is minder waar. Op mijn instagram account (@josbeautycornernl) kun je een filmpje zien van hoe ik deze heb leeg geschraapt. Leuk om een keertje te proberen, maar het geeft zo’n kliederboel dat ik dat niet meer zou doen.

Hot Makeup Be You Concealer – BC20


Een week voordat ik de foto’s maakte had ik al streepjes gezet. Je ziet dat dit niet perse het beste idee was aangezien ik de producten tussendoor gewoon heb gebruikt. Deze concealer gaat gelukkig sneller dan gedacht. Hij blijft nogal in lijntjes zitten en is wat te licht, dus zo erg is dit nu ook weer niet.

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder – Butter


Ik heb afgelopen maand het zeefje uit de setting poeder gehaald omdat het steeds lastiger werd om wat poeder uit het potje te krijgen. Er zit nu nog maar een klein beetje poeder in het potje. Ik vermoed dan ook dat deze komende maand wel op gaat (in de zomer gebruik ik wat meer poeder dan in de winter).

BeeBee Cosmetics Matte Bronzing

Ja deze bronzer is eindelijk op! Kijk toch eens hoe schoon en leeg de pan is. Het was een heerlijke bronzer om te gebruiken, ik heb ervan genoten. Nu is het tijd om wat meer aandacht aan mijn andere bronzers te geven en die wat meer te rouleren. Helaas is dit merk lastig/onmogelijk te krijgen (ik heb de bronzer in een beautybox ontvangen), maar anders had ik hem zeker opnieuw aangeschaft!

Tarte Amazonian Clay Blush – Captivating Travel Size

Het deukje dat vorige maand een klein beetje zichtbaar werd is voor mijn gevoel nu wat duidelijker aanwezig is. Ik wissel deze blush nu wel wat vaker in voor een andere blush. Momenteel heb ik steeds 2 blushes in mijn mandje die ik elke week kan gebruiken. Zo blijf ik een beetje gemotiveerd om deze blush te gebruiken, want ik wil echt de pan raken dit jaar!

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finishing Powder – Light

Het mag geen verrassing zijn dat ook deze poeder op is gegaan. Vorige maand zat er nog maar zo weinig product in de pan, en dat bleek ook want ik had hem volgens mij een week later ook echt opgemaakt. Ik heb nu nog 2 poeder foundations die ik als finishing poeder gebruik in mijn collectie die ik wat meer ga rouleren. Deze finishing poeder ga ik zeker in de toekomst opnieuw kopen, hij is zo fijn!

Mac Cosmetics Prep + Prime Fix It Setting Spray


Ik vermoed dat deze setting spray komende maand opgaat. Er zit nog maar een klein beetje in de fles en ik merk ook dat er steeds minder uit de spray komt. Ik ben voor nu ook wel een beetje klaar met deze setting spray, ik heb zin om met andere setting sprays aan de slag te gaan, dus het is goed dat hij bijna op is.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Medium Brown


Ik wist van te voren dat ik niet heel lang zou doen met dit wenkbrauwpotlood. Als je ziet hoeveel progressie ik heb gemaakt de afgelopen maand zal dit potlood komende maand wel opgaan, wat prima is want ik wil dit merk niet meer steunen.

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Weer heb ik deze pomade erg weinig gebruikt deze maand. Op de foto’s zie je ook niet heel veel verandering, los van de foto zelf natuurlijk. Omdat de kleur net niet goed is draag ik hem niet naar werk bijvoorbeeld. Ik gebruik deze dus met name in het weekend en dan met speciale looks die ik dan maak. Zolang het hij het nog goed doet is dat ook prima.

Etos Eyeshadow Primer


Eindelijk is deze primer op, jeetje wat heb ik er lang mee gedaan. Het was een oké primer maar niet perse een hele geweldige, ik heb betere primers in het verleden gebruikt. Maar goed, hij is ook wel erg goedkoop en voor die prijs doet hij het best. Ik heb nu nog maar 1 oogschaduw primer over die voor de helft leeg is, ik ga binnenkort eens kijken voor een back-up hiervoor zodat ik niet zonder kom te zitten.

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Ik heb mijn lipscrub deze maand niet zo heel veel gebruikt. Ik weet niet precies waarom, maar om de een of andere reden is het er gewoon niet van gekomen. Komende maand ga ik proberen om hem wat vaker te gebruiken (ik scrub mijn lippen 2x per week ongeveer).

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner Travel Size – Pillow Talk


Mooi om te zien hè dat de ruimte tussen de streepjes ongeveer hetzelfde is steeds! Ik kan de lipliner nog steeds slijpen, maar je ziet dat hij langzaamaan steeds kleiner wordt! Sowieso gaat hij dit jaar op, maar wanneer precies weet ik nog niet.

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari MattIk probeer deze lipstick minimaal 1x per week te dragen. In combinatie met een lip liner (niet die van Charlotte Tilbury) staat hij best mooi en is hij goed voor werkdagen te gebruiken. Ik heb een ieniemienie beetje progressie gemaakt, elke progressie is toch weer iets!

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare


Ik heb een paar oorbellen die precies deze kleur zijn. Vaak als ik die oorbellen draag, pak ik ook deze lipstick erbij. Het is wat lastig te zien op de foto’s, maar je kan inmiddels wel wat gaten zien, een teken dat hij langzaam op begint te raken.

Sandstone Lip Glace – Summer Fling


Ik heb van deze lipgloss de stopper eruit gehaald. Voorheen zat er veel product in de top wat nu gezakt is, waardoor het lijkt alsof ik geen progressie heb gemaakt. Het is nu wel een beetje een zooitje om hem te gebruiken, maar goed ik kan er nog wel even mee vooruit.Ik ben nu precies een half jaar bezig met mijn project pan. Ik ben deze project pan gestart met 23 producten. Van die originele 23 producten heb ik er het eerste half jaar 14 opgemaakt, dus iets meer dan 60%! Tussendoor heb ik 6 producten toegevoegd aan mijn project pan en daar heb ik er 2 opgemaakt. Het gaat dus eigenlijk best wel goed tot nu toe moet ik zeggen!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.