Lifestyle

Zomerstop

Deze week is officieel de zomer aangebroken! In Nederland (waar ik woon) hebben we nu al tropische temperaturen, soms iets te tropisch als je het mij vraagt. Na al die donkere en natte dagen hoor je mij ook niet (te hard) klagen over het weer.

Ik heb besloten om deze zomer een soort van zomerpauze in te lassen en het even wat rustiger aan te doen met bloggen. Wellicht dat je denkt ‘maar 2 blogs per week valt toch wel mee?!’, dat klopt, op zich valt dat wel mee, als dat je enige bezigheid is. Bloggen is niet iets wat ik full-time doe. Ik werk 36 uur in de week en de afgelopen periode is het best wel druk geweest op zowel werk als privévlak waardoor ik weinig tijd over had om blogs te schrijven. Schrijven is een hobby van mij, en ik merk de afgelopen maand dat het mij moeite kost om elke week twee goede blogs online te zetten. Ik steek veel tijd in het testen, foto’s maken en schrijven van blogs en ik wil er zeker niet de kantjes vanaf lopen en blogs online zetten die niet van de kwaliteit zijn die je van mij (hopelijk) gewend bent.

Aankomende periode zal ik daarom één blog per week posten. Door even wat minder te posten haal ik de druk er voor mijzelf een beetje af en wordt het wat meer behapbaar om elke week een stuk te schrijven en online te zetten wat je ook kan lezen. Ik zal denk ik ook wat minder actief zijn op instagram (@josbeautycornernl), daar gaat stiekem ook best wel wat tijd in zitten!

Het is hartstikke leuk om reviews te schrijven en jullie te laten zien welke producten ik allemaal opmaak en wat voor soort make-up looks ik maak, maar ik moet even pas op de plaats maken en mijzelf in acht nemen. Door nu even wat minder te doen zorg ik er ook voor dat ik weer goed opgeladen ben, zodat ik na de zomer weer jullie helemaal plat kan gooien met reviews, project pan updates en allerlei andere leuke blogs! Ik hoop dat jullie het begrijpen en dat jullie mij blijven volgen, ondanks dat het voor nu even wat minder is.

Blijf mij vooral volgen, hier en op instagram, want aan het eind van de zomer is mijn blogverjaardag (dan wordt jo’s beauty corner 1!) en ga ik weer wat mooie spullen weggeven in een winactie! Als je wensen, verzoekjes, opmerkingen, suggesties hebt of gewoon even wilt kletsen kun je altijd contact met mij opnemen! Ik waardeer het enorm dat je de tijd neemt om mijn blog te lezen en ben onwijs blij met elke view!

Ik wens je alvast een fijne zomer, ik hoop dat mooi weer blijft (met ook genoeg regen voor natuur). Vergeet niet dagelijks je SPF te smeren!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.