Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Mei

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het is ook deze maand weer gelukt om wat producten op te krijgen. Deze keer ligt de nadruk erg op de verzorgingsproducten: ik heb maar 1 make-up product opgekregen tegenover 7 verzorgingsproducten. Hieronder laat ik je weer zien welke producten ik allemaal op heb weten te krijgen, voorzien van een mini review.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer – 02 Medium Brown

Dit wenkbrauwpotlood zat in mijn project pan en is eindelijk opgegaan! Dit is (was eigenlijk) een driehoekig potlood waar je een stuk langer mee doet dan bijvoorbeeld reguliere wenkbrauwpotloden. De kleur past perfect bij mijn wenkbrauwen, ik heb er dan ook veel plezier in gehad om deze te gebruiken.

Ivy AïA Cleansing Mousse

Deze mousse heb ik van Goodiebox ontvangen en was echt heerlijk in gebruik! Het is een hele milde reiniger die daardoor voor veel huidtypes geschikt is. Het droogde mijn huid niet echt, wat veel reinigers bij mij wel doen. Het jammere is dat dit merk lastig te verkrijgen is in Nederland. Er staat ook een review van deze reiniger op mijn blog als je meer wilt lezen over dit product.

Clay & Glow Hyaluronic Acid Toner

Deze toner was op zich fijn (ook van dit product staat een review online), maar vaak prikte mijn huid wel wat na gebruik van deze toner, waardoor ik denk dat hij wellicht iets te krachtig is voor mij is, in ieder geval in de winter. Als mijn toners op zijn ga ik hem wellicht nog een keertje halen om in de zomer te testen.

Burberry Sport Eau de Toilette

Dit parfum heb ik al een aantal jaar en ruikt erg fris. Omdat ik veel geuren heb die ik al een aantal jaar gebruik probeer ik nu wat parfums op te maken (en daar is dit dan de eerste van). Volgens mij is hij niet meer te koop, wel jammer want ik zou hem zo nog een keertje aanschaffen.

Farsali Quench Moisture Replenishing Serum

Dit serum heb ik van een vriendin gekregen die hem niet meer gebruikte. Op zich was het een prima serum, maar ik merk dat hyaluron serums eigenlijk niks doen voor mijn huid. Het serum was wat stroperig en daardoor lastig uit het flesje te kregen, maar het is mij gelukt om hem op te maken.

Paula’s Choice Calm Restoring Moisturizer

Die mini’s van Paula’s Choice zijn echt een uitkomst. Een ideaal formaat om een product te proberen. Zo vind ik dit een dermate fijne crème dat ik een grote verpakking heb aangeschaft waarvan binnenkort een blog online komt.

Paula’s Choice Omega+ Complex Cleansing Balm

Dit is een van mijn favoriete reinigingsbalsems. Heerlijk omdat hij in een tube zit (en niet in een pot) en hij goed mijn make-up verwijdert zonder mijn huid uit te drogen. Ik heb nog wat andere reinigingsbalsems om te testen, maar als die op zijn ga ik zeker weer een tube van deze aanschaffen!

Batiste Dry Shampoo

Ik heb recentelijk een droog shampoo van Batiste gekocht waar deze mini gratis bij kwam om eens te testen hoe droog shampoo nu werkt. Dit is een handig formaat voor bijvoorbeeld op reis, maar echt lang doe je er niet mee (dus een lange vakantie houdt hij wellicht niet vol). Ik ben nu met de grote fles begonnen, hier komt binnenkort een review van.

Paula’s Choice Calm Nourishing Cleanser

Deze mini heb ik gekocht om eens te kijken hoe deze reiniger voor mijn huid werkt. Op zich doet hij zijn werk wel, maar hij schuimt totaal niet, iets wat ik wel prettig vindt (in ieder geval een beetje). Ik twijfel een beetje of ik een grote verpakking van deze reiniger zal aanschaffen in de toekomst. Zou je van deze reiniger een review willen zien? Laat het vooral weten in de reacties!

COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF 50

Ook van deze SPF staat een review online. Ik vind dit echt een heerlijk SPF! Hij is heel licht, ruikt fris en trekt goed in. Als je ervoor zorgt dat je dagcrème goed is ingetrokken kun je deze er ook overheen aanbrengen. Kortom: de volgende fles ligt al klaar om gebruikt te worden.

Het is een lekker divers zooitje van opgemaakte producten geworden, leuk om te zien zo. Hoe is het jou afgelopen maand vergaan? Laat het vooral in de reacties weten!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.