Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Mei

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het is mij ook deze maand weer gelukt om een product op te krijgen! In deze blog lees (en zie) je weer hoe het gaat met mijn project pan producten.

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream – Light


Ik heb afgelopen maand deze foundation wat minder gebruikt en dat zie je. Ik heb sowieso wat minder foundation gebruikt omdat ik last van wat schrale plekken in mijn gezicht en de foundation dat alleen maar benadrukte (die zijn gelukkig nu weg). Het einde komt wel langzaam in zicht: ik merk dat er steeds minder product uitkomt, dus dat is positief!

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation – N45 Warm Almond


Ook deze foundation heb ik deze maand wat minder gedragen. Onderin in het flesje zie je dat je door het glas heen kan kijken en dat gaatje wordt ook steeds groter. Ik denk wel dat ik nog even bezig ben met het opmaken van deze foundation. Wel heb ik deze maand 3 gram aan product op weten te maken, is toch iets.

Hot Makeup Be You Concealer – BC20


Vorige maand had ik eindelijk mijn concealer van Maybelline opgemaakt. Nu is het tijd om deze stick concealer van Hot Makeup eens aan te pakken! De kleur is ietswat licht, maar door hem goed te vervagen kom ik er denk ik wel mee weg. Je ziet aan de foto dat de progressie deze maand niet heel groot is. Ik gebruik relatief weinig van deze concealer, dus ik vermoed dat het wel even gaat duren voordat deze ook echt op is.

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder – Butter


Ook van deze poeder komt het einde in zicht. Ik probeer wat minder poeder te gebruiken en dat zie je aan de kleine progressie die ik afgelopen maand heb gemaakt. Het wordt nu weer langzaam wat warmer, dus ik denk dat komende maand de vooruitgang wel wat groter gaat zijn.

BeeBee Cosmetics Matte Bronzing

Beetje bij beetje gaat deze bronzer op, zo grappig om te zien! Ik vermoed dat ik nog wel een aantal maandjes bezig ben met deze bronzer, maar dat is ook niet erg, hij is fijn in gebruik en goed op te bouwen.

Tarte Amazonian Clay Blush – Captivating Travel Size

Het is wat lastig op de foto te zien, maar er is zowaar een klein deukje ontstaan in deze blush. Dat riviertje die door het midden van de afdruk loopt ligt lager dan de rest van de print. Heel fijn om te zien, want ik was de hoop alweer bijna verloren.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finishing Powder – Light

Ik denk dat deze poeder komende maand wel op gaat komen. Er zit nog maar zo weinig in de pan. Vaak neem ik deze poeder mee naar werk bijvoorbeeld om door de dag heen wat bij te poederen. Op die manier ga je er natuurlijk sneller doorheen (niet dat dat de bedoeling is). Ik naast deze poeder nog twee poeder (foundations) waar ik hierna mee aan de slag ga.

Mac Cosmetics Prep + Prime Fix It Setting Spray


Door streepjes te zetten zie je visueel je progressie van maand tot maand. Juist bij producten als deze settingspray is dat mooi om te doen (en te zien), omdat je op die manier letterlijk meet hoe lang je met een spray doet. Met deze doe ik dus al een tijdje, en dan was hij niet eens helemaal vol toen ik met mijn project pan begon! Ik denk dat hij na de zomer zo ongeveer op zal zijn.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer – 02 Medium Brown


Mijn wenkbrauwpotlood is eindelijk op! Dat is het fijne aan de driehoekspotloden, je doet er onwijs lang mee (zoals je ziet). Aan het einde van deze blog laat ik je zien met welk product ik verder ga, maar ik kan je alvast verklappen dat ik met mijn nieuwe potlood een stuk minder lang zal doen (vermoed ik).

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Ik moet (*wil) deze pomade echt wat vaker gaan gebruiken. Ik gebruik hem, als ik hem al gebruik, 1 keer per week en dat is natuurlijk niet heel veel. Omdat de kleur niet helemaal goed aansluit vind ik het spannend om hem op kantoordagen te gebruiken, maar als ik thuiswerk kan het eigenlijk best prima. Omdat ik hem zo weinig gebruikt heb zie je ook weinig verschil tussen de foto’s.

Etos Eyeshadow Primer


Ik ben echt zo dicht bij het opmaken van deze oogprimer! Ik moet echt mijn best doen om er wat product uit te krijgen, maar vooralsnog komt er wel wat uit. Dan nog maar een maandje langer gebruiken en hopen dat hij dan wel op is.

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Het is ook bij deze lipscrub lastig om met foto’s te laten zien hoeveel ik gebruik heb gemaakt van de scrub, maar dat het minder wordt is een punt dat zeker is. Deze maand heb ik twee gram aan product opgemaakt, zoals ze soms zeggen: ‘slow and steady wins the race’ en dat is zeker van toepassing op deze lipscrub.

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner Travel Size – Pillow Talk


Blijft mooi om te zien hoe consistent ik deze lipliner blijkbaar gebruik. Ik merk dat het lastiger wordt om hem te slijpen. Voor mij is de lipliner op als hij niet meer geslepen kan worden en er ook geen product meer afkomt. Ik vermoed dat dat of in of na de zomer zal gebeuren.

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari MattVorige maand had ik deze lipstick te weinig gebruikt om een streepje te kunnen zetten. Best wel jammer om te zien, dus ik heb mijn best gedaan om deze maand de lipstick vaker te gebruiken zodat ik weer een streepje kan zetten. Het resultaat mag er wezen, want je ziet weer een klein streepje. Op dit tempo ben ik nog wel het hele jaar bezig met deze lipstick.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare


Ik dacht dat deze vloeibare lipstick nagenoeg vol zat, maar als ik zie dat ik nu al door de verpakking heen kan kijken denk ik dat het ook met deze lipstick niet lang zal duren voordat hij op is. Het is echt een prachtige kleur. Ik denk dat ik op zoek ga naar deze kleur van een ander merk (ik steun Max Factor niet meer), ik heb een set oorbellen die hier echt perfect bij passen!

Sandstone Lip Glace – Summer FlingJa ja ook deze lipgloss gaat langzaam op. Het blijft een beetje een rare consistentie wat deze lipgloss heeft. Op thuiswerkdagen staat hij vaak op mijn bureau en werk ik hem ook vaak bij. Op die manier gaat hij vanzelf op zoals je ziet.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz – Medium Brown


Ter vervanging van de brow definer ga ik komende tijd met dit wenkbrauwpotlood aan de slag. Ik wil geen producten van dit merk meer in mijn collectie, maar weggooien is ook zo zonde als het wel werkt voor je. Omdat dit een wat dunner potlood is zal ik er wat sneller doorheen gaan, dat is dan wel weer het voordeel.

Al met al ben ik best tevreden met hoe het deze maand gegaan is, zeker gezien de hoeveelheid dagen dat ik make-up heb gedragen. Ik denk dat er ook komende maand in ieder geval 1 product opgaat, maar voor dat antwoord moeten we weer een maandje wachten.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.