Beauty,  Make-up

Getest: Colourpop Off Melrose Palette

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Vlak voordat ik mijn nobuy startte heb ik nog een aantal dingen (impulsief) gekocht. Wist je dat ik al over de helft van mijn 100 dagen nobuy zit! Het gaat echt een stuk beter dan verwacht. Maar goed, deze blog gaat niet over mijn nobuy, maar over één van de producten die ik gekocht heb, namelijk een oogschaduw palette van Colourpop.

Colourpop vind ik over het algemeen leuk merk dat betaalbare producten met een goede kwaliteit uitbrengt. Nadeel is wel dat ze zo vaak producten lanceren dat ze zichzelf constant herhalen. Daardoor merk ik (en mensen om mij heen) dat men steeds minder van Colourpop koopt omdat ze zoveel uitbrengen, het is simpelweg niet bij te houden. Dat zegt natuurlijk niks over het palette, maar wel over het merk.

Het palette zelf

Het Off Melrose palette ($18) is een oogschaduw palette met 12 kleuren met koele, neutrale tinten waarmee je mooie looks voor elke dag of voor een stapavond kan maken. Het palette bevat 3 matte tinten, 2 matte tinten met een glinstering erin, 6 shimmer tinten en een glitter. De kleuren spreken mij enorm aan. Door de variatie in shimmers kun je mooie looks maken zonder al te veel in herhaling te hoeven vallen.

Op de foto zie je de binnenkant van het colourpop off melrose palette
De binnenkant van Colourpop Off Melrose Palette


Het palette komt in een kartonnen verpakking met een magnetische sluiting. Jammer is wel dat er geen spiegel in zit. Als je dit palette mee wilt nemen op vakantie zul je dus een losse spiegel mee moeten nemen (of hopen dat er op je vakantiebestemming een spiegel is, wat gelukkig vaak wel het geval is).

Op de foto zie je de swatches van het colourpop off melrose palette
Swatches van het Colourpop Off Melrose Palette

Hier zie je swatches van alle kleuren in het palette. Je ziet dat de kleuren best wel gepigmenteerd zijn en goed swatchen (hoewel dat niet altijd wat zegt over de kwaliteit op het oog). Alleen de glitter swatcht wat minder, maar dat heb ik eigenlijk altijd met glitters. Ik gebruik bijna nooit glitters in mijn looks, maar soms is het wel leuk om ze te hebben. Mijn favoriet is de 5e kleur (van boven, 1e links op de 2e rij in het palette). Het is wat lastig te zien, maar het is een soort duo chrome/kleur die wisselt tussen blauw en rosé, echt heel mooi!

3 looks 1 palette

Ik heb dit palette een week lang gebruikt en geprobeerd om verschillende looks te maken om zo elke kleur te kunnen beoordelen. Het fijne aan veel Colourpop paletten is dat ze niet heel poederig zijn en dus weinig ‘fall-out’ hebben in de pan of op het gezicht. Het helpt om je kwast af te tikken, dan heb je helemaal geen fall-out op je gezicht.

Op de foto’s hierboven zie je drie looks die ik heb gemaakt met dit palette. Ik ben blij met de hoeveelheid shimmers, omdat je daardoor snel verschillende looks kan maken zonder meerdere paletten erbij te hoeven pakken. Ik heb niet alle kleuren gebruikt, zo heb ik bijvoorbeeld de glitter nog niet aangeraakt. De shimmers zijn echt goed gepigmenteerd!. Ze zijn zowel met een kwast als met een vinger goed aan te brengen. De enige uitzondering hierop is die duokleur genaamd ‘fairfax’, die werkte wat lastiger met een kwast.

Ik ben blij dat ik dit palette heb gekocht! Is het de ultieme toevoeging aan mijn collectie? Nee, want het is weer een neutraal palette (en daar heb ik er best een hoop van). Het voordeel van dit palette ten opzichte van bijvoorbeeld paletten met maar 9 kleuren is dat, door die toevoeging van 3 kleuren, je zoveel meer variatie kan maken dat ik er ook geïnspireerd door raak! Als ik dit palette gebruik heb ik geen andere losse oogschaduwen of paletten nodig om toch verschillende looks te maken.

Heb jij al wel eens iets van Colourpop geprobeerd? Laat het vooral in de reacties weten!

* Deze blog bevat een product dat ik heb zelf heb gekocht


Productbeoordeling

Waardering: 4.5 uit 5.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.