Empties Updates,  Project Pan

Empties Update April

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Ik dacht dat deze maand het niet zo’n vaart liep met mijn opgemaakte producten, maar niets is minder waar! Ik heb echt een hoop opgemaakt, zo leuk om te zien (als je dat van jezelf mag zeggen). Zoals elke maand heb ik hieronder weer elk product voorzien van een korte recensie.

Rimmel Kind + Free Mascara

Over deze mascara heb ik eerder een blog geschreven (die vind je hier). Helaas was ik niet zo positief over deze mascara. Voor mijn wimpers werkt hij simpelweg niet goed. Het jammere is dat je een mascara vanwege de hygiëne niet echt door kan geven aan iemand anders. Helaas moet ik hem om die wegdoen. Het is echt zonde om producten weg te doen voordat ze op zijn maar in dit geval zit er weinig anders op.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 140 Charming

Deze vloeibare lipstick was onderdeel van mijn project pan. In mijn vorige blog kon je lezen dat deze lipstick een stuk sneller opwas dan ik van te voren bedacht had. Deze lipsticks zijn moeilijk om compleet op te krijgen omdat de stopper er niet uit gaat, maar ik heb zoveel mogelijk eruit kunnen schrapen.

Max Factor Moisturizing Lipstick – Top coat

Bij de vloeibare lipsticks van Max Factor zitten lippenbalsems om de lipstick wat beter goed te houden. Ze verzorgen je lippen erg goed en geven een mooie glans aan de lipstick. De lippenbalsems gaan wat minder snel op dan de lipsticks, maar zo nu en dan krijg ik het wel voor elkaar om er eentje op te krijgen! Ik heb er voorlopig nog genoeg om op te teren.

Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream

Deze primer zat in mijn project pan is eindelijk op! Ik vond het een steeds minder fijne primer worden, mijn foundation gleed zo van mijn gezicht af als ik deze gebruikte. Ik ben dan ook heel blij dat hij op is, voor mij geen Figs & Rouge meer. Mijn ervaringen tot nu toe zijn niet zo positief met dit merk, los van de belachelijke prijzen die ze vragen voor hun producten.

Maybelline New York Instant Age Eraser – 01 Light

Ook deze concealer was onderdeel van mijn project pan. Ik vond het best een fijne concealer, maar ik merkte de laatste tijd dat de concealer de fijne lijntjes onder mijn ogen nogal benadrukte. Ik hoop dat het niet aan deze concealer ligt, want ik zou hem zo opnieuw kopen!

Evoluderm Nourishing Body Scrub

Deze body scrub zat in de Goodiebox adventskalender. Het was een fijne scrub die ook de huid lekker verzorgde. Nu dat hij op is hoef ik hem niet persé opnieuw te kopen, ik heb nog een paar lichaamsscrubs die ik voorlopig kan gebruiken.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Clear Skin Nachtcreme

Wellicht ter overvloedde, maar ik ben groot fan van de producten van Paula’s Choice. Deze nachtcrème is ontzettend fijn! Ik heb er uiteindelijk best wel lang mee gedaan, wat de prijs van de producten het ook weer oké maakt voor mij. Ik heb nog twee andere nachtcrèmes die ik op wil maken, maar daarna ga ik deze zeker weer opnieuw kopen!

Human + Kind Revitalising Body Wash – Orange

Ook deze body wash komt uit de Goodiebox adventskalender. Dit is een heerlijke douchegel die echt naar sinaasappel ruikt! Hij doet me aan de zomer denken en maakt dat ik mij weer helemaal fris (en fruitig) voel. Er zijn nog wel wat douchegels die ik op wil maken, maar daarna zou ik deze douchegel zeker nog een keertje aanschaffen!

Elemis Pro-Collagen Marine Cream

Deze dagcrème zat ook in de Goodiebox adventskalender. Het is een mini, een mooi formaat waarmee je kan kijken of een product op het eerste gezicht iets voor je is. Deze dagcrème is het niet voor mij. Er zit een parfum is die ik niet heel prettig vind (ik ben niet zo van de parfums in mijn gezichtsverzorging), verder doet de crème niet veel voor mijn huid. Elemis is een onwijs duur merk (voor 50 ml van deze crème betaal je zo’n €90!) wat voor mij ook meespeelt. Een dikke nee voor mij.

Marie Stella Maris Hand & Body Lotion No.10 Rock Roses

Deze hand & body lotion zat in de Goodiebox adventskalender. Vorig jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met dit merk en vond ik vooral de No.12 Objets d’Amsterdam ontzettend lekker ruiken. Ook deze lotion rook fijn en werkte prettig. Hij trok goed in en maakte mijn huid lekker zacht. Ik gebruikte hem net name ’s avonds om mijn handen wat extra te verzorgen. Ik ga nu met een andere handcrème en body lotion verder maar ik denk zeker dat ik deze opnieuw aanschaf.

Paula’s Choice Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum – Mini

Deze mini heb ik een keer bij een bestelling gratis gekregen. De mini’s zijn fantastisch om een product te proberen, iets wat bij retinol zeker handig is. Ik vond het product op zich fijn werken, maar met alleen een mini kan ik nog niet inschatten in hoeverre het iets voor mijn huid doet. Het serum is ietswat vettig, wat ik niet heel prettig vond maar ik hoorde van iemand die hier meer vanaf weet dat dat zo hoort. Ik denk dat, als ik wat meer serums op heb gemaakt, ik zeker een vorm van retinol ga proberen.

Paula’s Choice Youth-Extending Daily Hydrating Fluid

Dit is één van mijn favoriete dagcrèmes! Hij is heel vloeibaar, maar trekt goed in en laat je huid fijn en gehydrateerd aanvoelen. Ik ga deze zeker opnieuw kopen wanneer ik wat andere crèmes heb opgemaakt.

Ik weet dat ik een paar producten heb die bijna op zijn, wellicht dat die volgende maand in mijn empties update komen. Lukt het jou om zo nu en dan wat op te maken? Laat vooral in de reacties weten wat je opgemaakt hebt recent!

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.