Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update April

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het is weer tijd voor een project pan update! Deze maand heb ik goede vooruitgang geboekt op de meeste producten (op sommigen ook niet). In deze blog update ik je weer over de vooruitgang van mijn project pan producten.

Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream


Hij is eindelijk op! Toen ik deze foto maakte was hij nog niet compleet op, maar 1x gebruiken en het was klaar. Eindelijk hoef ik deze primer niet meer te gebruiken. Ben best wel trots dat het mij is gelukt om deze primer ook op te krijgen. Voor nu rouleer ik mijn primers weer een beetje, wellicht dat ik op een later moment weer mij ga concentreren op één primer.

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream – LightDeze foundation gebruik ik op dagen dat ik thuis werk omdat de kleur net niet goed matcht met mijn huidskleur. Met een poeder kan ik het redelijk verbloemen, als ik digitale vergaderingen heb ik is het kleurverschil gelukkig niet te zien. Ik heb deze maand wat minder foundation gebruikt en dat zie je aan de progressie. Toch merk ik dat ik steeds meer moeite moet doen om de foundation eruit te krijgen, dus dat is een goed teken!

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation – N45 Warm Almond


De kleur van deze foundation is echt precies mijn huidskleur! Deze foundation draag ik met name op dagen dat ik op kantoor kan werken. Op de foto zie je een beetje progressie doordat er op wat plekken geen foundation op de binnenkant van de fles zit. Qua gewicht heb ik zo’n 5 gram aan foundation opgemaakt deze maand, dus dat gaat de goede kant op.

Maybelline New York Instant Age Eraser – 01 Light


Ook deze concealer is op! Ik merk de laatste tijd dat de concealer fijne lijntjes onder mijn ogen wel erg veel benadrukt. Dit is mij eerder nog niet opgevallen, ik weet niet precies waardoor het komt, de concealer of de manier waarop ik de concealer gebruik. Ik ga nu verder met een andere concealer, dus dan kan ik eens gaan testen of ik een manier kan vinden waarop dit minder is. Laat vooral tips achter in de reacties als je die hebt!

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder – Butter


Omdat ik over het breedste punt ben met deze setting poeder is de progressie relatief meer ten opzichte van vorige maanden. Ik gebruik elke dag dat ik make-up draag poeder om mijn gezicht zo lang mogelijk mat te laten zijn. Het is een fijne poeder!

BeeBee Cosmetics Matte Bronzing

Begin deze maand heb ik deze poeder opnieuw in de pan gedrukt (‘repressing’ zoals dat heet). Het was zo lastig om de poeder op een kwast te krijgen. Nu hij herdrukt is, is het een stuk makkelijker om de bronzer te gebruiken. Qua gewicht maak ik consistente progressie. Ik ben benieuwd wanneer hij ook echt op is, hoe lang denk jij dat ik nog nodig heb om deze bronzer op te maken?

Tarte Amazonian Clay Blush – Captivating Travel Size

Verrassing, weer geen zichtbare progressie. Ik gebruik de blush best wel vaak (ik probeer hem wel wat af te wisselen met andere blushes in mijn collectie). Ik heb wel het idee dat er een inie mienie klein deukje te zien is in het midden, ik ben benieuwd of dat volgende maand ook echt wat te zien is.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finishing Powder – Light

Vorige maand heb ik deze poeder herdrukt zodat ik de poeder wat beter kan gebruiken. De poeder is nu zoveel beter te gebruiken! Je ziet de meeste progressie aan de rand van de pan. Ik denk dat ik nog wel een paar maanden nodig heb om deze poeder ook daadwerkelijk op te maken.

Mac Cosmetics Prep + Prime Fix It Setting Spray


De afgelopen paar maanden is de progressie van deze setting spray best consistent. Ik vind het wel grappig om te zien hoe consistent mijn gebruik is per maand. Ik moet je ook wel bekennen dat ik doordeweeks eigenlijk alleen maar project pan producten gebruik en in het weekend ook andere producten erbij pak. Ik vermoed dat deze setting spray pas na de zomer echt op zal zijn.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer – 02 Medium Brown


Ook het einde is in zicht van dit wenkbrauw potlood. Ik moet zeggen dat ik blij verrast ben met hoe lang je met dit potlood doet! Een rond potlood is bij mij vaak binnen 2 tot 3 maanden wel op, dus dit valt mij alles mee. Ik verwacht niet dat het wenkbrauwpotlood komende maand al op is, maar wellicht de maand erop wel.

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Het is wat lastig te zien op de foto’s, maar volgens mij is er wel wat vooruitgang te zien met deze wenkbrauwpomade. Hij werkt nog best goed; in het begin van het jaar zei ik dat ik vond dat hij wat uitgedroogd aanvoelde maar niets is minder waar. Ik probeer deze wat vaker te gebruiken, maar ik moet je bekennen dat ik hem vooral in het weekend gebruik.

Etos Eyeshadow Primer


Ik had gehoopt dat deze oogschaduw primer deze maand op zou zijn, maar helaas, er zit nog wel wat in. Wel denk ik dat hij komende maand zijn laatste update gaat krijgen, want ik moet wel echt moeite doen om er wat product uit te krijgen.

Colourpop Going Coconuts Palette

Ik wist dat het niet lang moest duren voordat ik een pan raakte. Deze maand was het dan eindelijk zover! Halverwege april zag ik ineens de bodem van de donkerbruine kleur ‘nutty’. Het blijft een klein geluksmomentje als je die bodem ziet (voor mij dan). Dit palette gaat terug in mijn collectie en krijgt wat rust. In de tussentijd ga ik wat meer mijn andere paletten gebruiken.

E.l.f. Cosmetics Bitesize Eyeshadow – Cream and Sugar

Niet één maar twee pans heb ik geraakt deze maand! De eerste zit in het Going Coconuts palette, en de tweede in dit mini oogschaduw palette van E.l.f. Cosmetics. Ik wist dat ik met de shimmer (2e van rechts) dicht bij de bodem was, maar ik wist niet dat ik er zo snel al zou zijn. Dat betekent dat het mij dit jaar weer gelukt is om ten minste 1 pan te raken in drie verschillende paletten! Voor nu ga ik even mijn andere paletten rouleren, maar wellicht dat ik in de 2e helft van 2022 weer wat paletten ga toevoegen aan mijn Project Pan.

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Afgelopen maand heb ik deze lipscrub wat minder vaak gebruikt en dat zie je wel. Ik heb maar 1 gram aan product gebruikt (de maand hiervoor had ik 4 gram opgemaakt). Daarnaast zie je op de foto ook weinig verschil. Is niet erg, wellicht dat ik hem deze maand weer wat meer ga gebruiken.

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner Travel Size – Pillow Talk


Dit lippotlood wordt kleiner en kleiner (en dat is ook de bedoeling). Voorlopig kan ik het potlood nog wel slijpen, ik ben wel benieuwd hoe lang het lippotlood het nog gaat volhouden!

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari MattHelaas, deze lipstick heb ik afgelopen maand te weinig gebruikt om visuele progressie te hebben. Aankomende maand toch maar wat vaker deze lipstick erbij pakken, ik denk dat hij ook in de lente best mooi staat.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 140 Charming


Vorige maand heb ik deze vloeibare lipstick in mijn project pan opgenomen met de gedachte dat ik deze nog wel een maandje kon gebruiken. Uiteindelijk heeft deze lipstick het nog geen week volgehouden! Er bleek een stuk minder in te zitten dan dat ik dacht. Het is een prachtige kleur, in die zin jammer dat hij op is. Nu deze op is ga ik door met de volgende vloeibare lipstick van Max Factor om op te maken. Welke dat is zie je helemaal onderaan deze blog.

Sandstone Lip Glace – Summer FlingOok bij deze lipgloss is de vooruitgang heel consistent tot nu toe. Het is een rare lipgloss qua formule. Ik ben er dan ook niet de grootste fan van en zal blij zijn als hij op is. Ik gebruik hem met name als ik thuis werk, dan werk ik hem lekker vaak bij en ga ik er sneller doorheen.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 150 Bare


Deze vloeibare lipstick is de nieuwste toevoeging aan mijn project pan. Het is een hele mooie koraal achtige kleur. Als het goed is zit er in deze lipstick wel genoeg om het in ieder geval een maand vol te houden, dit in tegenstelling tot de vorige vloeibare lipstick.

Hot Makeup Be You Concealer – BC 20

Deze concealer van Hot Makeup ga ik aan mijn project pan toevoegen. Het is een stick concealer en de kleur net wat te licht, maar ik denk dat ik er wel mee weg kan komen (hoop ik). Het nadeel is wel dat hij gebroken is, dus ik moet maar zien tot hoe lang ik deze concealer goed kan gebruiken. Ik heb nog best een eindje te gaan zoals je hierboven kunt zien.

Nu we 4 maanden verder in mijn project pan zijn leek het mij ook leuk om even stil te staan bij wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik ben dit project begonnen met 23 producten. Daarvan heb ik er inmiddels 6 opgemaakt. Daarnaast heb ik in 4 producten de pan geraakt. Dat betekent dat ik zo’n 43% van mijn doel bereikt heb in 4 maanden tijd. Dat is best goed als ik dat over mijzelf mag zeggen. Ik lig dan procentueel voor op schema. Ik heb 1 product (tijdelijk) uit mijn project pan gehaald en 2 producten toegevoegd die daarvoor in de plaats komen. Ter vervanging van opgemaakte producten heb ik 4 producten toegevoegd (waarvan er eentje al is opgegaan).

Deze maand is beter verlopen dan ik had verwacht! Ik denk dat komende maand echt een klapper gaat worden, zoveel producten zijn echt bijna op. Ik ben heel benieuwd wat er ook echt op gaat zijn!

8 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.