Beauty,  Make-up

Kylie Cosmetics Lip Kit

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Afgelopen week heb ik weer een product toegestuurd gekregen van WeAreEves om te testen. Mocht je nog niet bekend zijn met WeAreEves: dit is een platform waar je recensies kan schrijven van beautyproducten. Je kan je aanmelden voor producten en WeAreEves zorgt voor een eerlijke verdeling onder de testers zodat iedereen met enige regelmaat producten thuisgestuurd krijgt om te testen. Deze keer was ik weer aan de beurt. Daarom staat in deze blog de Lip Kit van Kylie Cosmetics centraal!

Kylie Cosmetics is het cosmeticamerk van Kylie Jenner. De Lip Kits (€29,99) waren het eerste product waar ze mee uitkwam en zijn volgens mij nog steeds een van de meest populaire producten. Ik vind het zelf altijd lastig om de juiste kleur lipliner bij een lipstick te zoeken. Het handige aan de lip kits is dat de vloeibare lipstick en de lipliner de perfecte combi vormen voor een leuke liplook! Geen gezoek meer naar een lipliner die past bij je lipstick.


De kleur die ik heb ontvangen heet ‘701 Exposed’. Het is een soort bruine kleur, maar niet super donker. Het doet mij een beetje aan een terracotta kleur denken, alhoewel hij minder rood is dan een echte terracotta kleur. De lipstick ruikt best wel naar vanille. Het is voor mij niet persé storend, maar tegelijkertijd hoef ik ook geen geur aan mijn lipsticks.

De lipliner is erg zacht, maar bij het aanbrengen niet zo zacht dat de hele punt verdwijnt en je je lipliner bij elk gebruik moet slijpen (zoals dat wel het geval is bij de Jeffree Star Lipliners). Ik vraag me wel af of je deze lipliner met een reguliere puntenslijper (voor lipliners dan) kan slijpen. Ik heb eigenlijk alleen maar houten lipliners die makkelijk te slijpen zijn, tot nu toe heb ik nog geen ervaring met plastic (?) lipliners (het omhulsel dan, als je snapt wat ik bedoel).

Op de foto links zie je hoe alleen de lipliner eruit ziet (sorry voor de slechte kwaliteit foto’s). Ik vind de lipliner fijn aanvoelen. Hij is goed aan te brengen en droogt je lippen niet al te erg uit. Op de rechtse foto zie je hoe de lipstick in combinatie met de lipliner eruit ziet bij mij. Ik vind de lipstick erg fijn aanvoelen op de lippen. Hij droogt snel op en geeft daarna niet meer af, wat voor mij echt een plus is! Ik heb ook lipsticks die er lang over doen om op te drogen en daarna nog steeds wat afgeven (niet super handig). Na een avondje borrelen is de lipstick (en de lipliner) wel in het midden van mijn lippen vervaagd, maar dat zie ik eigenlijk wel bij alle lipsticks, zeker als het eten wat vettiger is.

Al met al ben ik eigenlijk best wel tevreden over de lip kit! Ik ben niet zo’n Kardashian/Jenner fan om eerlijk te zijn, om die reden had ik eigenlijk geen hoge verwachtingen en ben ik positief verrast over deze lip kit! Ik ben er nog steeds niet over uit of dit nu mijn favoriete kleur is, maar hij is in ieder geval niet heel lelijk (vind ik). Het enige jammere aan de vloeibare lipstick vind ik dat hij het zeker geen hele dag volhoudt. Na wat eten is de lipstick toch wel aardig vervaagt (afhankelijk van wat je eet), maar goed je kan hem daarna wel weer goed bijwerken. Ik denk dat ik in de toekomst zeker vaker zo’n lip kit zou kopen, vooral omdat de goede kleur lipliner er dan bij zit!

De Kylie Lip Kit in wat beter licht

Als je zelf eens een lip kit van Kylie Cosmetics wilt proberen kun je ze bij Douglas (link) in 20 verschillende kleuren kopen!

* deze blog bevat een product dat ik voor testdoeleinden heb ontvangen


Waardering: 3.5 uit 5.

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.