Wie jarig is, trakteert! [gesloten]

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Vandaag (21 april) is mijn verjaardag en ben ik 34 geworden! Om dit te vieren heb ik een beautypakket samengesteld met allerlei producten die ik fijn vind om te gebruiken en die je terug hebt zien komen in blogs! In deze blog lees je meer over hoe je dit leuke beautypakket kunt winnen!

Hier heb je een overzicht van alle producten die je kunt winnen:

 • Becca Shimmering Skin Perfector – Moonstone travel size (niet meer verkrijgbaar!)
 • BH Cosmetics Beautiful in Barcelona oogschaduw palette
 • By Dash Beauty Lashes – Adorable
 • By Dash Beauty Lash Applicator
 • By Dash beauty Lash Adhesive – Wit
 • By Dash Beauty Liquid Lipstick – Velvet Touch
 • By Dash Beauty Lip Liner – Rouge
 • By Dash Beauty Beauty blender
 • By Dash Beauty mini gloss – Dazzling Glitz
 • By Dash Beauty mini gloss – Pink Sparkle
 • By Dash Beauty mini gloss – Bonita
 • Clay and Glow Pink Clay Mask
 • Clay and Glow Mask Applicator
 • E.l.f. Cosmetics Putty Primer Trio
 • Essence Multi-Use Airbrush Blender
 • Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant *ontvangen bij een bestelling
 • Paula’s Choice toilettas *ontvangen bij een bestelling
 • Unwaste ‘The Mad One’ Scrub bar *ontvangen via een crowdfunding


Hierboven zie je alle producten die je kan winnen. Een groot deel heb ik zelf gekocht, maar er zijn ook producten die ik gratis heb gekregen. In het bijzonder wil ik hier ook By Dash Beauty bedanken voor hun bijdrage aan deze winactie! Zijn zijn zo aardig geweest om een aantal van mijn favoriete producten voor de winactie beschikbaar te stellen.

Wat moet je doen om dit leuke pakket te winnen? De winactie loopt via mijn website en mijn Instagram, je kan dus op twee plekken meedoen (en dus twee keer zoveel kans maken!):

 • Laat in een reactie weten dat je meedoet. Ik lees graag waarom je mijn blog leest en welke artikelen je leuk vindt/vond om te lezen.

Op Instagram staan de regels om via die route mee te doen, neem daar dus vooral een kijkje als je mee wilt doen via Instagram (link)

De winactie loopt tot en met 29 april 2022 23.59. Daarna kies ik willekeurig een winnaar uit die een bericht van mij krijgt.

Voorwaarden

Omwille van de verzendkosten kun je alleen meedoen met de winactie als je in de Benelux, Duitsland of Frankrijk woont. Verzending vindt plaats met track and trace en is verder op eigen risico. Jo’s Beauty Corner is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen in de winactie, beschadigingen of een verloren pakket.

De opgegeven naam van de winnaar zal worden gedeeld. Indien je dit niet wilt kun je dit middels een privébericht aangeven. De winnaar dient binnen 48 uur te reageren en indien nodig een geldig adres door te geven. Wanneer de winnaar niet binnen de gestelde periode reageert zal er een nieuwe winnaar gekozen worden.

Jo’s Beauty Corner controleert per inzending of er voldaan wordt aan de voorwaarden. Indien je niet voldoet aan de gestelde voorwaarden ben je automatisch uitgesloten van de winactie. Deelnemers worden uitgesloten van deze en toekomstige winacties als er alleen gevolgd wordt voor de winactie en na afloop van de winactie ontvolgd wordt.

* Voorwaarden zijn gebaseerd op de disclaimer van Verdraaidmooi.

7 gedachten over “Wie jarig is, trakteert! [gesloten]

 1. Hi Jol,

  Gefeliciteerd met je verjaardag en ik doe graag mee met je win actie! Ik hou van make-up en nieuwe dingen proberen van nieuwe merken.

  Ik lees graag je blogs en specifiek je blog en test over exfolieren heb ik aandachtig doorgelezen! Was iets wat ik nog niet echt in m’n routine had opgenomen (inmiddels wel) dus jouw review was heel nuttig!

  Andere reden is dat ik het leuk vind ik deze kant van jou te zien en leren kennen 🙂 groetjes Wendy

  Like

 2. Hey hey first of all, GEFELICITEERD!!🎊 Ik hoop dat je hebt kunnen genieten van je verjaardag. Ik doe enorm graag mee aan deze toffe winactie!! Ik lees op je blog graag jou mening/review op een bepaalde product. Dan weet ik ook wat ik kan verwachten als ik het eventueel zou kopen of halen. Ik vind persoonlijke blogs ook super tof om te lezen.

  Ik wens je nog een fijne dag/avond!

  Groetjess ❤

  Like

 3. Jaaaaaaaaaa🎉🎉🎉 van harte gefeliciteerd ik doe graag mee als moederdags ❤️ cadeau me eigen lekker hiermee verwennen ik wilde mijn kansje ook op je blog wagen 🍀 ik wens je heel veel Volgers en een fijne verjaardag☺️☺️☺️

  Like

 4. Nogmaals gefeliciteerd lieverd! En wat een mooie giveaway waar ik graag aan meedoe 🥰
  Ik lees graag je blog omdat ik het leuk vind je mening te horen over producten waar mijn interesses ook bij liggen en om bijvoorbeeld collecties te zien van een mede makeup lover 🥰

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: