Beauty,  Make-up

Uitgelicht: Glossme Cosmetics

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Glossme Cosmetics is een nieuw Nederlands merk dat in 2021 gelanceerd is. In juni 2021 werd de eerste collectie gelanceerd wat bestond uit meerdere glosses. In nog geen jaar tijd heeft het merk verschillende glosses uitgebracht zoals de honeycomb lipgloss, holografische lipgloss en een lipmasker. Tijd dus om dit merk onder de loep te nemen en wat producten uit te proberen. In deze blog vertel ik je meer over een aantal producten en laat ik zien wat ik ervan vind.

Shine Silk Lipglosses

De Shine Silk lipglosses zijn de eerste glosses die Glossme Cosmetics gelanceerd heeft. De glosses bevatten onder andere abrikozenolie en druivenpitolie wat de lippen verzorgt en vitamine E dat de lippen beschermt. De shine silk glosses zijn er in 5 varianten: een doorzichtige versie en 4 verschillende kleuren. Ik heb twee glosses uit deze serie: de ‘kleur’ see thru die doorzichtig is en de kleur pillow glow.

De ‘see thru’ lipgloss is een doorzichtige gloss met een plumping look zoals dat mooi heet in het Engels. Het is de perfecte gloss om over een matte lipstick te dragen als je voor een glanzende lip gaat. Glossme Cosmetics is zo aardig geweest om deze gloss gratis aan mijn bestelling toe te voegen!

Op de foto’s zie je de gloss op een lege lip en met een matte lipstick eronder. De gloss is niet heel spannend zonder een lipstick, het is ten slotte een doorzichtige gloss. Van het plumping effect merk ik persoonlijk vrij weinig, maar dat vind ik niet zo erg want dat zoek ik ook niet in een gloss. Over een matte lipstick staat de gloss erg mooi! De gloss voelt fijn en plakt niet.

De `pillow glow’ lipgloss is een prachtige roze lipgloss met een lichte shimmer die een mooie neutrale tint aan de lippen geeft. Op de foto’s hierboven zie je de gloss op een lege lip en op een neutrale matte lipstick. De lipgloss voelt heel fijn aan op de lippen. De pigmentatie van de gloss is wat subtieler dan ik had verwacht: als ik de foto’s vergelijk met de foto’s van de doorzichtige lipgloss zie ik niet heel veel verschil.

Lipjam Strawberry Lipgloss

Ik ben groot fan van lipmaskers. Elke avond doe ik een lipmasker of een lipolie op voor het slapen gaan om mijn lippen te verzorgen en te hydrateren. Glossme Cosmetics heeft een lipmasker in een potje en een tube; ik ben voor het lipmasker in een tube gegaan omdat dit wat handiger is om op te doen. Het lipmasker bevat meerdere oliën die de lippen verzorgen en het ruikt nog eens heerlijk naar aardbei.

Hoewel het lipmasker goed zonder lipstick te gebruiken is, kan je hem ook zeker over een lipstick aanbrengen. Hierboven zie je het lipmasker op een lege lip en op een matte lipstick. Zoals je ziet geeft het lipmasker eigenlijk geen kleur aan de lippen, maar dat hoeft ook niet. Het masker voelt echt ontzettend fijn! Het hydrateert de lippen goed en ’s ochtends wordt ik wakker met heerlijk zachte lippen.

Mariposa Lipgloss

De mariposa lipgloss is de nieuwste aanwinst in de Glossme familie. Het is een gloss met paarse holografische glitters die je lippen laten stralen! Ik heb van Glossme Cosmetics een mini van deze gloss ontvangen om te testen.

Op de foto’s hierboven zie je weer de gloss op een lege lip en over een matte lipstick. De glitters zijn wat minder goed te zien op de foto, in het echt is het een stuk beter te zien. Je ziet de glitters vooral over een lipstick heen. Ik vind deze gloss vooral heel mooi over een lipstick staan omdat de lipstick door de holografische glitters echt uniek wordt!

Van boven naar beneden: See thru, Pillow glow, lipjam en Mariposa lipgloss

Al met al vind ik dat Glossme Cosmetics leuke producten heeft gelanceerd in hun eerste jaar! Van mij mag de gekleurde gloss wat meer pigment afgeven, maar wellicht dat het aan de kleur ligt en dat de andere gekleurde glosses gepigmenteerder zijn. Alle glosses die ik heb getest voelen onwijs fijn aan op de lippen wat voor mij echt een pré is! Ook plakken ze niet zoals andere lipglosses soms kunnen doen. Het nadeel van lipglosses in het algemeen is dat ze niet lang blijven zitten. Ook deze glosses moet je na elke slok of hap bijwerken, maar dat ligt niet aan deze glosses specifiek, dat heb ik bij alle glosses. Mijn persoonlijke favoriet is het lipmasker, die vind ik echt ontzettend fijn werken!

Ik ben benieuwd waar Glossme Cosmetics verder mee uit gaat komen. Ik zou het wel tof vinden als ze ook met lipsticks en lipliners uitkomen die matchen met de lipglosses. Ik zag ook dat ze in het verleden een lipscrub was, die mag van mij ook zeker terugkomen! Uit betrouwbare bron (;-)) heb ik begrepen dat de shine silk lip glosses verbeterd worden qua textuur zodat ze langer blijven zitten en meer pigmentatie hebben, ik ben heel benieuwd naar de vernieuwde variant!

Wil je zelf een gloss van Glossme Cosmetics proberen? Neem dan eens een kijkje in hun webshop! (link). De webshop is momenteel gesloten voor onderhoud, maar wordt snel weer geopend!

* Deze blog bevat producten die ik zelf heb gekocht. De volgende producten heb ik gekregen: see thru lipgloss en mini mariposa lipgloss.

5 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.