Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Maart

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Deze maand heb ik weer wat producten opgekregen. Niet zoveel als in januari (toen had ik 10 empties), maar wel meer dan 0 empties. Ik heb weer een overzicht voor je met alle opgemaakte producten.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 152 Burnished

Eindelijk heb ik deze vloeibare lipstick opgemaakt! Bij deze lipsticks kun je de stoppers er niet uithalen en daardoor kun je de lipstick niet compleet opmaken. Ik heb hem net zolang gebruikt totdat ik geen product meer op de applicator kreeg. Het is een prima lipstick, maar voorlopig zou ik deze niet opnieuw kopen.

Ren Clean Jelly Oil Cleanser

Ik heb deze cleanser van een vriendin gekregen die er helaas puistjes van kreeg. Dat gebeurde bij mij helaas ook, wat ook de reden is dat ik hem wegdoe. Het is een reiniger op olie basis die je kan gebruiken om je make-up te verwijderen. Er komt hier nog een uitgebreide blog over, maar ik was er geen grote fan van, los van het feit dat ik er puistjes van kreeg.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Ultra-Light Antioxidant Serum

Dit is echt een fantastisch serum! Ik vind hem heerlijk om te gebruiken en mijn huid reageert er ook goed op. Ik heb voorlopig nog genoeg serums (en ik heb nog een flesje van dit serum), maar als ik weer een serum nodig heb ga ik deze zeker opnieuw kopen!

Seoulkleen Probiotics Balancing Cleanser

Dit is op zich een prima reiniger die je als tweede reiniger gebruikt. Helaas vond ik hem voor mij wat te sterk, mijn huid voelde altijd erg droog aan na gebruik van deze reiniger. Er komt van deze reiniger geen blog, ik was namelijk vergeten om uitgebreide foto’s te maken. Wat ook niet helpt is dat ik geen enkele webshop kan vinden die dit product naar Nederland verzendt.

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Dagcrème Youth-Extending Daily Hydrating Fluid – Mini

Dit is een heerlijke dagcrème. Deze mini heb ik een keertje gratis gekregen bij een bestelling. De mini’s zijn heel handig voor een weekendje weg. Op die manier heb ik deze dagcrème ook opgekregen. Ik had hem nog opengeknipt om de tube echt op te krijgen, maar deze crème is zo vloeibaar dat er niks achter was gebleven.

The Inkey List Hyaluronic Acid Serum

Twee serums in één maand, dat is best netjes! Ik heb deze gekocht om te testen hoe mijn huid reageert als ik hyaluronzuur toevoeg. Over dit serum komt binnenkort nog een uitgebreide blog, maar ik merkte er helaas weinig van. Ik zal deze dus voorlopig niet opnieuw kopen.

Paula’s Choice Ultra-Sheer Daily Defense

Ik heb best wel lang met deze dagcrème kunnen doen. Ik vind de dagcrème uit de resist anti-aging lijn fijner, maar deze was vooral in de zomer ook prima te doen. Ik dacht eigenlijk dat er nog wel wat in zou zitten maar hij is toch nog snel opgegaan.

Heb jij deze maand producten weten op te krijgen? Laat het vooral in de reacties weten!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.