Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Maart

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het is weer tijd voor een project pan update! Ik ben deze maand weer lekker wezen smeren. In deze blog laat ik je zien hoeveel van elk product ik deze maand heb op weten te krijgen en hoeveel progressie er te zien is.

Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream


Ik denk dat deze primer komende maand eindelijk op gaat! Ik ben er echt bijna. Hoe meer ik hem gebruik, hoe minder fijn ik hem vind. Hij doet echt niks goeds voor mijn foundation. Ik hoop echt dat hij komende maand opgaat, ben er wel een beetje klaar mee met deze primer.

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation – 150


Afgelopen maand heb ik langzaamaan deze foundation weer uit mijn project pan gehaald omdat. Desondanks heb ik toch twee gram aan product opgemaakt (van 126 naar 124 gram). De reden dat hij weer uit mijn project pan gaat is omdat ik de volgende twee foundations eerst op wil maken.

It Cosmetics Your Skin But Better CC Cream – Light


Ik heb deze maand de It Cosmetics CC cream weer aan mijn project pan toegevoegd. De kleur is nog steeds wat te donker, maar met poeder kan ik het werkend maken. De reden dat ik hem heb toegevoegd is omdat de foundation wat aan het veranderen is qua consistentie voor mijn gevoel, dus ik wil hem zo snel mogelijk op krijgen voordat hij echt over de datum is. Je ziet aan de streepjes dat ik lekker bezig ben. Ik weet niet of hij komende maand al op is, maar ik ga mijn best doen!

Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Vegan Foundation – N45 Warm Almond


Laatst heb ik in een blog over een concealer van Max Factor aangekondigd dat ik dit merk niet meer wil steunen zolang zij geen inclusieve producten maken in termen van huidskleur. Om die reden voeg ik deze foundation aan mijn project pan toe, zodat ik hem op kan maken. Zo zonde dat Max Factor niet voor het hele bereik aan huidskleuren foundations, concealers en poeders maakt, want deze foundation vind ik ontzettend fijn. Ik zal hem met liefde dragen en uiteindelijk weggooien. Het wordt denk ik lastig om streepjes te zetten op de fles, maar ik houd natuurlijk het gewicht voor je bij (hij weegt nu 84 gram).

Maybelline New York Instant Age Eraser – 01 Light


Het gaat de goede kant op met deze concealer! Ik schat in dat hij met twee maandjes wel op is, zeker op dit tempo. Het is een hele fijne concealer dus ik zal hem zeker weer opnieuw kopen (eerst nog wat andere concealers opmaken).

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder – Butter

Ik ben over het breedste punt heen met deze poeder. Dat zie je ook wel aan de ruimte tussen de laatste twee streepjes, die is wat groter ten opzichte van de maand hiervoor. Het gaat de goede kant op met deze poeder.

BeeBee Cosmetics Matte Bronzing

Het einde van deze bronzer komt zeker in zicht. Ik vermoed dat ik aankomende maand de bronzer moet ‘repressen’. Binnenkort laat ik je in een blog zien hoe je dat kan aanpakken. Voor nu gaat het de goede kant op met deze bronzer. Elke maand is een mooie progressie te zien, zo leuk!

Tarte Amazonian Clay Blush – Captivating Travel Size

Waar de bronzer mooie progressie laat zien, zie ik dat totaal niet bij deze blush. Ik gebruik hem praktisch elke keer dat ik make-up draag, maar je ziet totaal geen verschil tussen de vorige update en deze. Zou wel leuk zijn als ik ooit wel iets van progressie ga zien.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finishing Powder – Light

Deze finishing poeder heb ik zoveel gebruikt dat ik hem moest ‘repressen’. Ik laat je volgende week uitgebreid zien met hoe ik dat heb gedaan met deze poeder. Je ziet dus ook dat er nu geen pan meer in zit. Ten opzichte van vorige maand heb ik 2 gram aan product opgemaakt, best wel prima. Ik ben benieuwd wanneer ik weer opnieuw de pan raak.

Mac Cosmetics Prep + Prime Fix It Setting Spray


Waar ik vorige maand maar weinig progressie zag, is dat deze maand weer compleet het tegenovergestelde. Afgelopen maand heb ik, klaarblijkelijk, veel setting spray gebruikt. Vind ik niet erg hoor, deze setting spray is prima maar de mist mag wel wat fijner voor mij.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer – 02 Medium Brown

Volgens mij ben ik met dit potlood over de helft, een mooie mijpaal. Ik moet zeggen dat ik deze ook wel het vaakst gebruik van mijn wenkbrauwproducten, dus dat verklaart ook wel waarom ik er relatief snel doorheen ga (hoewel dit langzaam is vergeleken met reguliere potloden).

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Ik vind het lastig om de progressie van deze pomade goed te meten. Het product werkt nog goed en als ik voorzichtig doe werkt het ook best wel, zeker in combinatie met de wenkbrauwgel. Ik vind van mijzelf dat ik hem wel wat vaker mag gebruiken, want eigenlijk gebruik ik deze pomade alleen maar in het weekend en dat schiet natuurlijk niet op dan.

E.l.f. Cosmetics Wow Brow Eyebrow Gel – Neutral Brown

Ja hier is weer weinig over te zeggen. Ik gebruik deze wenkbrauwgel zo nu en dan. In gewicht is er niks verandert dus daar kan ik je ook weinig over vertellen (dus dat doe ik dan ook maar niet).

Etos Eyeshadow Primer

Als ik deze primer gebruik moet ik echt moeite doen om er nog wat spul uit te krijgen. Ik denk dat ook deze oogschaduwprimer op gaat de komende maand. Ik moet nog even kijken of ik hem ga openknippen. In het verleden heb ik dat wel eens gedaan maar dat bleek de consistentie van de primer niet veel goeds te doen.

Colourpop Going Coconuts Palette

Ik ben zo dichtbij bij een pan in dit palette! De lichte kleur linksbovenin en de donkerste kleur rechtsonderin hebben echt wel een flinke deuk (moeilijk te zien op de foto), maar het is mij deze maand niet gelukt om de pan te raken. Hopelijk gebeurt dat komende maand!

E.l.f. Cosmetics Bitesize Eyeshadow – Cream and Sugar

Ook in dit palette is nog geen pan te bekennen. Je ziet op de foto wel dat er met name in de derde oogschaduw wat meer een deuk zit. In de eerst kleur zit die ook, maar dat is wat lastig op de foto te zien. Ik vermoed dat het nog wel even duurt voordat ik in dit palette de pan raak.

Tarte Maneater Mascara Travel Size

Over deze mascara ga ik ook kort zijn: ik wissel hem om en om af met mijn Max Factor Mascara af en in de zomer gooi ik hem weg.

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Ook voor deze lipscrub is het lastig om de progressie op de foto vast te leggen. Gelukkig heb ik ook een weegschaal want daarin zie je het wel. Afgelopen maand ben ik van 44 naar 40 gram gegaan, best wel een stap! Er zit nog genoeg in dus ik kan nog wel even vooruit.

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner Travel Size – Pillow Talk


Zo grappig om te zien hoe stabiel de progressie is bij deze lipliner. De afstand tussen de streepjes is ongeveer hetzelfde steeds! Ik gebruik hem zo’n 1-2 keer per week, ik ben wel tevreden met hoe het tot nu toe gaat!

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari Matt


Ook bij de lipstick is er wat vooruitgang te zien, al is het wel wat minder ten opzichte van de maand ervoor. In combinatie met een lipliner werkt deze lipstick best goed. Ik probeer hem minimaal 1 keer per week te dragen, maar lipproducten wissel ik best wel af door de week heen.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 152 Burnished

Het is deze maand weer gelukt om een project pan product op te krijgen! Vorige maand liet ik al zien dat deze vloeibare lipstick bijna op was en deze maand is hij ook daadwerkelijk opgegaan. Ik kan de stopper er niet uit halen (heb ik al meerdere malen geprobeerd), en wat ik ook doe, ik krijg er geen lipstick meer uit. Ik ben blij dat hij op is, ik vind de kleur mooi maar deze lipsticks heb ik al (te) lang liggen dus ze moeten echt op.

Sandstone Lip Glace – Summer Fling


Kijk ook bij de lipgloss heb ik een streepje kunnen zetten. Het ongeveer hetzelfde als de maand ervoor. Als ik deze graag moet ik hem vaak bijwerken waardoor de gloss wat sneller opgaat. Vind ik ook niet erg, ik vind de textuur van deze gloss niet zo fijn.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 140 Charming

Ik ga weer een vloeibare lipstick van Max Factor in mijn project pan opnemen. Deze keer wordt het de kleur 140 Charming. Het is een prachtige rood/roze kleur die perfect bij de lente past (denk ik). Ik heb geen idee hoe lang ik met deze lipstick zal doen maar ik hoop hem met een paar maanden wel op te hebben, dat is in ieder geval tot nu toe steeds gebeurd met de vloeibare lipsticks.

Deze maand geen grote doelen behaald. Desalniettemin heb ik zeker weer progressie geboekt en denk ik dat er volgende maand zeker wat producten opgaan!

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.