Beauty,  Make-up

By Dash Beauty’s nieuwste lanceringen

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Een tijdje geleden heb ik een blog geschreven over de verschillende producten van By Dash Beauty. Inmiddels zijn er weer wat nieuwe producten gelanceerd en By Dash Beauty is zo lief geweest om mij deze op te sturen om te testen! In deze blog vertel ik je meer over de nieuwe producten en laat ik je zien hoe ze werken.

Shimmer Lip Glosses

Vlak voor het publiceren van mijn vorige blog lanceerde By Dash Beauty twee shimmer lip glosses: lip glosses met glitters erin om je lippen nog meer te laten sprankelen! Van deze shimmer lip glosses zijn twee kleuren uitgekomen: pink sparkle (roze) en dazzling glitz (perzik/nude). Beide glosses heb ik in mini variant mogen ontvangen (die mini’s zijn zo schattig!). De glosses voelen erg comfortabel aan en plakken niet!

Hier zie je beide kleuren zonder dat er een lipstick onder zit (dus op de ‘blote’ lip). Op de foto zijn de glitters wat lastiger te zien, maar je ziet wel een licht kleurverschil. Ze geven een mooie glans aan je lippen en de glitters voegen zeker net dat beetje extra toe!

Hierboven zie je dezelfde lipglosses maar dan met een vloeibare lipstick eronder. Ik heb de Beauty Bakery Matte Lip Whip in ‘I like to chai chai’ eronder aangebracht omdat dit een vrij neutrale kleur is (de lipstick zonder een gloss erover heen zie je in het midden). Het lichte kleurverschil wat je eerder zag zie je nu wat minder vanwege de lipstick die eronder zit. Wel zie je de glitters wat beter voor mijn gevoel. Zeker onder een matte lipstick komen deze glosses heel goed tot hun recht!

Wimperlijm


De wimperlijm van By Dash Beauty was al sinds eind 2021 uitverkocht. Nu zijn ze uitgekomen met een vernieuwde wimperlijm in zowel een zwarte als een witte kleur! De zwarte wimperlijm is handig als je ook eyeliner draagt bijvoorbeeld omdat hij zwart opdroogt. De witte wimperlijm daarentegen droogt doorzichtig op en kan daarom voor elke look gebruikt worden. Beide wimperlijmen hebben een dunne applicator waardoor je goed precies je wimperlijm kan aanbrengen.

De lijm droogt snel op (maar niet te snel) en is sterk genoeg om je wimper de hele dag goed te laten zitten.

Ik heb een setje wimpers van By Dash Beauty erbij gepakt (de stijl ‘Adorable’, mijn favoriet!). Bij het rechter oog (voor de kijkers links) heb ik de witte wimperlijm gebruikt en bij mijn linkeroog (voor de kijkers rechts) de zwarte wimperlijm. Je ziet zeker verschil tussen de twee wimpers: de zwarte wimperlijm zorgt voor de illusie van een zwarte eyeliner. Daardoor kan de zwarte wimperlijm juist heel prettig zijn als je eyeliner in een look hebt verwerkt!

Mijn persoonlijke favoriet is de witte wimperlijm. Ik draag niet zo vaak eyeliner (ik ben er ook niet zo goed in) en met de witte wimperlijm, die doorzichtig opdroogt, zie je het minder als je een beetje lijm morst of wanneer je een wimper opnieuw moet plakken (wat bij mij vaak gebeurt). Als ik vaker eyeliner zou dragen denk ik wel dat ik een voorkeur voor de zwarte eyeliner zou hebben.

De nieuwe producten zijn goede aanvullingen op het assortiment! Zeker de wimperlijm was erg welkom, nu kun je bij By Dash Beauty alles kopen wat je nodig hebt om met nepwimpers aan de slag te gaan! Ook de glosses zijn erg mooi, hoewel ik daar persoonlijk een minder grote fan van ben (van glosses in het algemeen). Dat ligt zeker niet aan de kwaliteit, maar aan mijn persoonlijke voorkeur. Ik vind de glosses over een lipstick heen het mooist, dan zie je ze beter en komen ze meer tot hun recht.

Wil je zelf de glosses of de wimperlijm proberen? Neem dan een kijkje in hun webshop (link)!


* Deze blog bevat producten die ik heb gekregen

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.