Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Februari

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Deze maand zijn er wat minder producten op gegaan ten opzichte van januari, maar alsnog vind ik dat er weer lekker wat de prullenbak in is gegaan (na het schrijven van deze blogpost dan). Hieronder volgt het lijstje met opgemaakte producten met een korte recensie.

Essence Superfine Eyeliner

Dit is mijn eerste eyeliner die ik geprobeerd heb (voor zover ik weet) en waarmee ik de afgelopen maanden goed heb geoefend met wings. Het is een fijne eyeliner maar ik merkte een tijdje terug dat de punt uitgedroogd is en dat ik geen mooie lijntjes meer kan zetten. Tijd voor de prullenbak dus. Ik denk dat ik hem wel opnieuw zou kopen, maar ben ook benieuwd naar eyeliners van andere merken.

Paula’s Choice Omega + Complex Cleansing Balm

Dit is toch zo’n fijne reinigingsbalsem! Ik gebruik deze balsm om mijn make-up te verwijderen aan het einde van de dag en dat doet hij heel goed! Je haalt het weg met water en een doekje. Je huid is daarna lekker zacht en klaar voor je volgende reiniger. Ik heb een tweede tube inmiddels (gekregen bij een evenement) die ik met liefde ga gebruiken en opmaken. Ik wil nog wel andere reinigingsbalsems gebruiken, maar die moeten wel beter dan deze zijn en dat wordt lastig.

Masque Me Up Hemp Foot Peeling

Dit masker heb ik begin deze maand getest (hier vind je er een blog van). Het is even een gedoetje maar je voeten worden er wel mooie zacht van. Ik vraag me wel af wat de toegevoegde waarde van de hennepzaad olie is bij dit masker, maar goed, het is een leuke toevoeging! Denk dat ik in de toekomst zeker vaker een voet peeling wil gebruiken. Of ik dan weer deze aanschaf of eentje van een ander merk moet ik nog even bekijken.

Biodermal Zonnecrème SPF50

SPF is ontzettend belangrijk om elke dag te smeren! Sommige SPF’s werken beter voor mijn huid dan anderen. Dit is er zo eentje die totaal niet werkte voor mij: er blijft namelijk een vettig laagje achter waardoor mijn make-up van mijn gezicht afglijdt. Ik gebruikte deze SPF vooral dus op dagen dat ik geen make-up droeg om zo deze crème op te maken. Eindelijk op, kan ik weer met een gerust hard fijne SPF’s smeren!

Boozyshop Brush Cleaning Soap and Pad

Deze kwastenzeep heb ik met black friday aangeschaf om eens te testen. Ik vind het een fijne kwastenzeep! Ik krijg mijn kwasten goed en snel schoon, zelfs de kwasten die ik gebruik voor foundation of concealer. Ook je sponsjes kun je er goed mee schoonmaken wat ik zeker een voordeel vind. Ik heb laatst een nieuwe hiervan gekocht dus ik kan weer van harte lust kwasten schoonmaken!

Paula’s Choice Weightless Advanced Repairing Toner

Toner is voor mij een essentiële stap in mijn verzorgingsroutine. Deze toner zat in mijn blogserie ‘de gecombineerde vergelijking’ en vind ik erg fijn! Ondanks dat er niet zoveel in zit als in andere toners doe je er wel lang mee. Ik heb nog een aantal andere toners liggen maar daarna schaf ik deze denk ik wel weer aan!

Paula’s Choice Resist Anti-Aging Ooggel Mini

Ik ben niet zo van de oogcrème. Een goede dag- of nachtcrème is voor mij voldoende om ook onder de ogen te gebruiken. Desalniettemin sta ik er best voor open om oogcrèmes en gels te proberen om te zien of ik mijn mening verander. Dat is met dit product niet gebeurd. Het is een prima ooggel, maar nu hij op is zal ik hem niet opnieuw kopen voorlopig.

Geen verkeerde score voor een maand tijd! Lukt het jou om elke maand wat producten op te maken? Laat het vooral weten in de reacties!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.