Project Pan,  Project Pan Updates

Project Pan Update Februari

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Er is weer een maand voorbij wat betekent dat het weer tijd is voor een project pan update! Ik heb het idee dat het met de meeste producten de goede kant op gaat, maar op dit soort momenten is het fijn om terug te kijken naar de vorige update om te zien hoeveel progressie ik heb gemaakt!

Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream

Ik heb deze maand iets minder progressie gemaakt ten opzichte van de maand daarvoor, maar alsnog vind ik dat ik lekker bezig ben met deze primer. Ik kan niet wachten totdat hij op is en ik weer wat fijnere primers kan gebruiken.

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation – 150

Deze foundation weegt langzaam maar zeker steeds minder. In een maand tijd is het gewicht van 129 naar 126 gram gegaan. Ik denk dat ik deze foundation nog 1 à 2 maandjes in mijn project pan houd en hem dan omwissel voor de IT Cosmetics foundation omdat er dan genoeg zon is geweest waardoor ik ze kan omwisselen.

Maybelline New York Instant Age Eraser – 01 Light

Ook van deze concealer heb ik deze maand wat minder gebruikt. Op zich logisch aangezien ik halverwege de maand een concealer opgestuurd kreeg om te testen (spoiler, het is geen blijertje. Over de concealer komt binnenkort een review online). Er zit nu nog ongeveer de helft in de verpakking denk ik, dus het gaat de goede kant op!

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Setting Powder – Butter

De setting poeder zit nu op het breedste punt van de verpakking (op de manier waarop ik de progressie fotografeer). Dus dat er deze maand wat minder progressie is, is denk ik ook wel logisch.

BeeBee Cosmetics Matte Bronzing

De pan van deze bronzer is ook deze maand weer een stuk zichtbaarder geworden. De tweede ring is inmiddels overal zichtbaar en bij de randjes wordt de hoeveelheid product ook weer wat minder. Ik moet in de ochtend ook wel echt mijn best doen om product op mijn kwast te krijgen, maar hij kan denk ik nog wel een maandje mee voordat ik hem ‘repress’. Ik ben nu vooral met de bovenkant bezig omdat daar nog het meeste product zit.

Tarte Amazonian Clay Blush – Captivating Travel Size

Ondanks dat ik deze blush praktisch elke dag gebruik, zie ik weinig progressie, zeg maar gerust geen progressie. Je ziet een klein beetje dat de tekening weer wat vager is geworden, maar dan moet je ook wel goed kijken. Ondanks dat dit dus een kleine blush is schiet het nog voor geen meter op voor mijn gevoel.

Becca Cosmetics Shimmering Skin Perfector – Moonstone Travel Size

Echt een dag nadat ik mijn vorige update had geschreven en gefilmd zag ik toen ik mijzelf aan het opmaken was een glinstering in deze highlighter. Niet heel gek, want het is een highlighter en die glinstert van nature, maar hetgeen wat ik zag bleek de bodem van de pan te zijn! Ik dacht dat ik er nog heel ver van vandaag was maar blijkbaar was ik dichter bij mijn doel dan ik door had. Ik heb hem daarna nog een paar keer gebruikt waardoor er nu drie mini pans te zien zijn. Het doel van deze highlighter was om de pan te raken, nu ik dat gehaald heb gaat deze highlighter terug mijn collectie in en ga ik mijn andere highlighters weer wat meer gebruiken. Wellicht dat ik later in het jaar weer een highlighter aan mijn project pan toevoeg.

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finishing Powder – Light

Alleen als je de foto’s naast elkaar bekijkt zie je dat er wel progressie gemaakt is. Zonder de foto’s zou ik echt niet zeggen dat de pan een stuk zichtbaarder is geworden. Ook bij deze poeder wordt het steeds lastiger om product op mijn kwast te krijgen, maar we gaan weer een maandje stug door!

Mac Cosmetics Prep + Prime Fix It Setting Spray

Het verbaasde mij eigenlijk hoe weinig setting spray ik deze maand heb gebruikt, wellicht dat ik vorige maand te veel gebruikte. Hoe dan ook is er wel progressie te zien, maar zal het nog wel even duren voordat deze spray op is!

Anastasia Beverly Hills Brow Definer – 02 Medium Brown

Kijk dit wenkbrauwpotlood gaat lekker regelmatig op, vind ik toch weer leuk om te zien! Het blijft een fijn potlood, je ziet dat er nog genoeg product is om op te maken.

Chella Tantalizing Eyebrow Cream – Taupe

Het is lastig om de progressie van deze wenkbrauwpomade te laten zien. Qua gewicht is er niks veranderd en op de foto is het moeilijk te zien hoeveel er nog in zit. Hij doet het nog best wel prima dus ik kan er zeker nog wel even mee vooruit.

E.l.f. Cosmetics Wow Brow Eyebrow Gel – Neutral Brown

Ja hier is weer weinig over te zeggen. Ik gebruik deze wenkbrauwgel zo nu en dan. In gewicht is er niks verandert dus daar kan ik je ook weinig over vertellen (dus dat doe ik dan ook maar niet).

Etos Eyeshadow Primer

Ik nader zo langzaamaan het einde van deze oogschaduwprimer. Hij zal komende maand denk ik nog niet op zijn, maar wellicht de maand erop wel. Ik weet nog niet of ik deze ga openknippen. Dat heb ik in het verleden nog wel eens gedaan met een oogschaduwprimer, maar de kwaliteit van het product ging toen best wel naar beneden helaas.

Colourpop Going Coconuts Palette

Helaas nog geen extra pan te zien in dit oogschaduw palette. Het lijkt op de foto net alsof er geen deuk in de kleur ‘nutty’ zit, maar die zit er wel degelijk! (zal aan het licht liggen). Ik denk dat er in ‘shredded’ of ‘nutty’ het eerst een pan te zien is. Je ziet ook op deze foto goed hoe brokkelig de witte shimmer is, eigenlijk is dit niet zo goed meer te gebruiken.

E.l.f. Cosmetics Bitesize Eyeshadow – Cream and Sugar

Ook hier geen pan te bekennen. Ik heb wel weer 2 gram product opgemaakt (net als vorige maand), dus het gaat langzaam de goede kant op. Het is op de foto wat minder goed te zien, maar in de gouden shimmer komt langzaam een deuk. Zou ik dan in dit palette mijn eerste shimmer pannen?

Tarte Maneater Mascara Travel Size

Over deze mascara ga ik ook kort zijn: ik wissel hem om en om af met mijn Max Factor Mascara af en in de zomer gooi ik hem weg.

Jeffree Star Cosmetics Velour Lip Scrub – Lemon Icebox Cookies

Ik heb deze maand iets minder vaak mijn lippen gescrubd omdat ze erg droog zijn door het weer. Ik heb 1 gram product wel weer opgekregen. De foto van februari is met een andere hoek genomen waardoor de progressie lastig te zien is.

Charlotte Tilbury Re-shape & Re-size Lip Liner Travel Size – Pillow Talk

Met deze lipliner gaat het de goede kant op. De progressie is ook weer vrij regelmatig tot nu toe en dat stemt mij tevreden, zeker aangezien ik hem maar 1 tot 2 keer per week draag.

Lookx Lipstick no. 104 Wild Safari Matt

Er is iets meer lipstick opgegaan deze maand, had ik echt totaal niet verwacht! De lipstick blijft een stuk beter zitten met een lipliner eronder. Ik weet nog niet zeker of ik deze kleur in de lente en zomer ook kan dragen, dat moet ik komende maand/maanden bekijken.

Max Factor Lipfinity Lip Colour – 152 Burnished

Ik denk dat deze lipstick bijna op is. Misschien niet zo goed op de foto te zien, maar als ik hem gebruik merk ik dat het steeds lastiger wordt om er product uit te krijgen. Ik denk dat hij deze maand wel op gaat, zeker als ik hem wat vaker ga gebruiken (even een eindsprintje!)

Sandstone Lipglace – Summer Fling

Deze lipgloss heb ik in het project pan opgenomen toen de vorige op was gegaan. Voor een maand vind ik dit best nette progressie. Het is een beetje een rare structuur dat deze lipgloss heeft, maar als ik hem op mijn bureau zet gebruik ik hem een paar keer per dag. Daardoor gaat hij de goede kant op.

Al met al is het ook deze maand best lekker gegaan vind ik! Op een aantal producten heb ik goede progressie gemaakt en ik heb weer een pan zichtbaar gemaakt. Ik ben benieuwd of komende maand het weer zo’n leuke update wordt, het kan natuurlijk niet elke maand feest zijn.

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.