Empties Updates,  Project Pan

Empties Update Januari

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Ook dit jaar houd ik bij welke producten ik op heb gemaakt en voorzie ik ze van een korte recensie. Wat nieuw is dat ik dit jaar ook andere beautyproducten naast make-up meeneem in deze empties updates. Daardoor kunnen ze wellicht wat lang zijn, maar ik zal mijn best doen om het allemaal zo kort mogelijk op te schrijven!

Bellapierre Liquid Eyecandy – Venus

Helaas is deze in januari over de datum gegaan en moest ik hem weggooien. Ik ben een aardig eind met deze vloeibare oogschaduw gekomen, maar op het einde irriteerde hij mijn oogleden zodanig dat het niet meer verantwoord was om hem te gebruiken. Het was op zich een fijne oogschaduw maar wel lastig te vervagen met poeder oogschaduwen. Ik zal deze niet opnieuw kopen maar wellicht wel een andere vloeibare oogschaduw.

Mco Beauty Lipgloss – Tickle

In 2022 wil ik zo veel mogelijk lipglosses opmaken, degene die ik nu in mijn collectie heb vind ik niet fijn genoeg om te zeggen dat ik lipglosses wil houden. Deze lipgloss is lekker snel gegaan en kon dus al na een maand concluderen dat deze op is. Ga hem zeker niet opnieuw kopen, maar wil wel openstaan voor lipglosses die wel fijn zijn.

Paula’s Choice Pore Clarifying Charcoal Gel Mask

Dit masker is heerlijk als je net als ik een gecombineerde/vette huid hebt (als je meer wilt weten kun je hier een review lezen). Ik heb met Black Friday een nieuwe tube gekocht omdat deze bijna op was, wat ook zo bleek te zijn. Echt een aanrader als je een maskertje wilt gebruiken!

Rituals The Ritual of Sakura Body Cream

’s Avonds smeer ik mijn lichaam in met body lotion/ body creme om mijn huid goed te hydrateren. Dit doe ik met name in de winter wanneer mijn huid wat droger is door de verwarming die aanstaat. Deze body crème van Rituals is heerlijk! Deze crème heeft een subtiele geur en trekt goed in wat ik aangenaam vindt. Komt zeker binnenkort een nieuwe van, ik weet nog niet of ik dezelfde geur neem of een andere ga proberen.

Ivy AïA Eye Patches

Deze oogmaskertjes zaten in de Goodiebox adventskalender van 2021. Oogmaskers vind ik altijd wat lastig om te beoordelen omdat je vaak maar één paar krijgt en daardoor niet goed kan inschatten wat het nu doet voor de huid onder je ogen. Dit heb ik ook met deze oogmaskers. Op zich waren ze fijn, bleven goed zitten, maar heeft het nu iets voor de huid onder mijn ogen gedaan? Niet echt voor mijn gevoel. Ben ook niet van plan om deze (of andere oogmaskers) te kopen.

Ivy AïA Hand Cream

Naast mijn body lotion/crème en lippenbalsem staat ook een flesje handcrème op mijn nachtkastje. Zeker in de winter zijn mijn handen erg droog en helpt het om voor het slapen gaan mijn handen goed in te smeren. Dit was best een fijne handcrème. Hij trekt snel in en maakt mijn handen lekker zacht. Het merk is helaas niet zo goed te verkrijgen in Nederland waardoor ik hem niet opnieuw koop.

Garnier Loving Blends Gember Boost Haarmasker

Ik probeer zo’n één tot twee keer per week een haarmasker te doen om mijn haar te voeden. Dit haarmasker van Garnier is erg fijn, vooral omdat hij maar drie minuten in hoeft te trekken. Doordeweeks houdt ik die drie minuten wel aan, maar in het weekend laat ik het masker er vaak 10-15 minuten in zitten. Het maakt mijn haar mooi zacht en glanzend en is dus zeker een aanrader! Ik heb nog een pot maar dan in de honing variant waar ik nu mee aan de slag ga, je doet echt onwijs lang over één zo’n pot!

Paula’s Choice Perfectly Balanced Foaming Cleanser

Dit is oprecht een van mijn favoriete reinigers! Ik heb deze reiniger recent vergeleken met een andere reiniger van Paula’s Choice (die recensie vind je hier). Hij schuimt genoeg, reinigt je huid goed maar is tegelijkertijd niet te agressief voor je huid. Ik heb met een mini spateltje echt alles uit de tube gehaald omdat het pompje op een gegeven moment het product niet meer eruit kon krijgen. Als ik wat meer reinigers op heb ga ik deze zeker opnieuw kopen!

Paula’s Choice Omega + Complex Moisturizer

Deze mini crème van Paula’s Choice heb ik een keer gratis bij een bestelling gekregen. Die mini’s zijn heerlijk om een product uit te proberen. Ik vind deze crème best fijn, met name in de winter wanneer mijn huid ietsje droger is. Ik gebruikte hem in de avond op de dagen dat ik een exfoliant gebruikte zodat mijn huid wat meer gevoed werd en dat werkte goed! Ik weet niet of ik nu een grote tube zou kopen omdat niet persé zo’n dikke crème altijd nodig heb, maar een mini is voor in de winter zeker handig om bij de hand te hebben!

Beaver Hair Oil

Vorig jaar ben ik voor het eerst begonnen met het gebruiken van een haarolie en dat is mij ontzettend goed bevallen. Door op dagen dat ik mijn haar niet was ’s avonds een paar druppels in de puntjes van mijn haar te doen blijft mijn haar langer mooi. Soms gebruikte ik ook wat meer en maakte ik er een soort haarmasker van de avond voordat ik mijn haar was en dat bevalt ook best goed. Ik kan dit merk helaas nergens vinden (ik heb deze olie in een Goodiebox ontvangen), maar ik hoor goede dingen over Moroccan Oil dus die ga ik binnenkort aanschaffen en proberen!

Al met al best een mooi begin van het jaar. Veel van deze producten waren al bijna op waardoor je snel wat empties bij elkaar verzameld, dus ik verwacht niet elke maand zoveel producten te hebben. Maar toch, het is best leuk om te zien hoeveel er in een maand op kan gaan! Houd jij bij wat je opmaakt elke maand? Ik lees er graag over in de reacties!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.