Empties Updates,  Project Pan

Empties Update December 2021

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

De laatste empties update van 2021. Goed ik geef toe, zoveel zijn er nog niet op mijn blog verschenen omdat ik eind augustus pas met mijn blog begonnen ben, maar toch, het is toch een soort van mijlpaal. Vorige maand liet ik zien dat ik maar 1 product echt opgekregen heb (en een pan had geraakt in een oogschaduwpalette), beetje een domper moet ik zeggen. Deze maand heb ik het ietsje beter gedaan en heb ik drie producten op weten te krijgen (alle kleine beetjes helpen zullen we maar zeggen). Ik laat hieronder weer zien wat ik heb opgemaakt en wat ik ervan vond!

E.l.f. Wow Brow Brow Gel – Neutral Brown (€6.50)

Deze gekleurde wenkbrauwgel van E.l.f Cosmetics is echt ontzettend fijn! Het heeft een klein borsteltje (vergelijkbaar bij een mascara) waarmee je heel mooi je wenkbrauwen vorm kan geven. De kleur past perfect bij mijn wenkbrauwen, ook heel fijn. Ik ben gelijk aan mijn volgende Wow Brow begonnen, wellicht dat ik daarna een wenkbrauwgel van een ander merk probeer om het leuk en afwisselend te houden, maar dit is zeker een van mijn favorieten!

Benefit Cosmetics 24H Brow Setter (€16.95)

Vorig jaar heb ik deze mini wenkbrauwgel gekocht in een setje met andere wenkbrauwproducten. Ik heb er serieus het hele jaar meer gedaan en pas nu merk ik dat er nauwelijks meer product op het kwastje terecht komt. Tijd dus voor een nieuwe wenkbrauwgel. Ik moest enorm wennen aan met name het kwastje van deze gel: het is een plat kwastje met op de korte kanten een kammetje. Met het platte gedeelte kun je de gel op je wenkbrauwen smeren, het kammetje gebruik je dan om het product door de haartjes te kammen zodat je wenkbrauwen mooi op zijn plaats blijven zitten. Uiteindelijk vond ik het wel een hele fijne gel, het scheelt ook dat mijn wenkbrauwen niet zo eigenwijs zijn als ik. Ik denk dat ik in de toekomst wel een fullsize van dit product ga kopen.

Melusine Mascara (€21)

Deze mascara heb ik denk ik nog geen twee maanden gebruikt, maar hij is nu al op voor mijn gevoel. Ik ben echt zoveel tijd kwijt om mascara op mijn wimpers te smeren en hij klontert mijn wimpers ook nog eens gigantisch samen. Ik twijfelde al over deze mascara toen ik hem begon te gebruiken, maar na twee maanden wijs ik hem met liefde de prullenbak. Het leven is te kort voor slechte mascara’s, dus ik ga het nieuwe jaar vers beginnen met een nieuwe, en hopelijk fijnere, mascara.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol.1 Palette (€42)

Naast de producten die ik heb opgemaakt heb ik ook weer de bodem geraakt in een oogschaduw. Dit keer is dat in het Textured Neutrals Palette van Tati Beauty. Dit palet is één van mijn favoriete paletten en dat kun je zien: één oogschaduw is al bijna op en nu heb ik dus bij een tweede oogschaduw de bodem geraakt. Het palet is echt een aanrader, maar is helaas niet meer verkrijgbaar. Blijft leuk om de bodem van zo’n oogschaduw te zien!

Al met al toch drie make-upproducten op weten te kregen en de bodem in één oogschaduw geraakt. Niet echt een klapper om zo te zeggen, maar het is beter dan niks. In een komende blog blik ik terug op mijn project pan project van 2021 en laat ik zien wat en vooral hoeveel producten ik in 2021 heb opgemaakt (is toch leuk om te zien). Ik zal ook laten zien hoeveel verzorgingsproducten ik heb opgemaakt (hint: het is een hoop!). Heb jij deze maand nog producten op weten te krijgen? Laat vooral een reactie achter!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.