Lifestyle

These are a few of my favourite things! (Haul #2)

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Twee weken geleden was het Black Friday, één van de beste momenten van het jaar om je grote inkopen te doen. Op Black Friday zelf heb ik een blog gepost over een aantal merken/webwinkels en wat de aanraders wat mij betreft zijn. Ik heb niet alle producten gekocht die ik zelf heb aangeraden, maar ik heb zeker wel wat uitgegeven op Black Friday zoals ik in mijn blog van vorige week bekende. Vandaag laat ik je zien wat ik gekocht heb. Sommige merken hadden vlak voor Black Friday ook al een goede deal, dus sommige producten zijn officieel niet van Black Friday zelf, maar ik laat ze hier toch zien, alleen maar leuk (hoop ik).

Uiteindelijk heb ik bij 7 webwinkels producten besteld. Over de prijs gaan we het maar niet hebben. Ik moet (helaas) toegeven dat ik meer heb gekocht dan dat ik van te voren van plan was. Ik heb zeker ‘nuttige’ producten gekocht: producten die bijna op zijn en waar ik dus een nieuwe versie van nodig heb. Ik heb ook producten gekocht ik die totaal niet nodig had, maar wel heel leuk vond en (soms) al een tijdje op mijn wensenlijstje had staan. Ik heb ook voor jou wat geshopt, want ik heb van de aanbiedingen gebruik gemaakt en producten gekocht die ik in 2022 in een winactie zal weggeven! Volg mij dus zeker op mijn instagram kanaal als je op de hoogte wilt blijven hiervan! (@jo_s_beauty_corner).

Beautybay

Beautybay had te mooie aanbiedingen om niks te kopen, althans dat vond ik dan. Ik heb uiteindelijk drie oogschaduwpaletten en een peelinggoedje gekocht. Twee paletten stonden ook in mijn aanraders blog: het Wilderness en het Age of Opulence palet. Het Wilderness palet is een prachtig palet dat mij echt aan de natuur doet denken met de groen- en roodtinten die erin zitten.

Het Age of Opulence palet heeft echt kleuren die ik nog niet heb en die ik tegelijkertijd ook heel spannend vind om te gebruiken (zeker op een werkdag), want ja kleur gebruik ik niet echt in mijn oogschaduwlooks (neutral looks for life). Het palet bestaat uit blauw- paars- en bruintinten waarmee je zeker alledaagse looks kan maken, maar ook kan uitpakken als je een feestje bijvoorbeeld hebt (wanneer dat natuurlijk weer mag).

Het derde palet is het Beautiful in Barcelona palet van BH Cosmetics. Ik heb nog niet eerder iets van dit merk geprobeerd, en het leek me daarom juist leuk om een keer iets van hun te kopen. Het palet bevat 16 oogschaduwen (voornamelijk glimmers) in neutrale bruintinten en wat blauw om het toch nog spannend te maken. Ik zou zelf deze kleuren niet zo snel met Barcelona associëren (hoewel ik er nog nooit geweest ben, dus hoe kan ik er dan wat van vinden), maar het is een mooi palet.

Als je enthousiast wordt na het zien van deze foto’s en eerste look, dit palet van BH Cosmetics kun je in 2022 met een winactie winnen!

Als laatste heb ik AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution van The Ordinary gekocht. Dit goedje kom je vaak op sociale media voorbij doordat het rood van kleur is en het net lijkt alsof je bloed op je gezicht smeert. Ik gebruik al meerdere malen per week een exfoliant van Paula’s Choice, maar ik ben benieuwd wat deze exfoliant voor mijn huid doet. Je kan hier zeker een blog over verwachten!

Boozyshop

Ook Boozyshop had een leuke Black Friday aanbieding! Ik heb hier ietwat nuttigere dingen gekocht als je het mij vraagt, maar goed ik heb wel een ruime definitie van wat nuttig is zoals je kunt lezen. Ik heb twee nieuwe make-upsponzen (één van Boozyshop en één van Beautyblender) gekocht, een zonnebrand, een kwastenzeep en een wenkbrauwkwastje. Ik mocht ook nog een cadeautje uitzoeken en ben voor de gehoekte wenkbrauwkwast gegaan die je gebruikt met een wenkbrauwpomade (wenkbrauwspul dat in een potje zit).

De sponzen zijn deels omdat ik ze vaak na een half jaar weggooi in verband met hygiëne en dus sowieso nieuwe nodig heb op termijn, maar ook deels omdat ik een blog wil schrijven waarin ik sponzen van verschillende merken wil vergelijken. Lijkt je dit wat? Laat het dan vooral weten in de reacties, ook als je bepaalde merken in de vergelijking wilt zien!

Mijn zonnebrand van The Inkey List is zo goed als op. Ik vind het op zich een prima zonnebrand, maar hij werkt niet echt lekker onder make-up. Ik las goede verhalen over de COSRX Soothing Sun Cream SPF 50, dus deze heb ik gelijk meegenomen toen ik zag dat er korting was op dit product. Ik ga zeker een blog schrijven waarin ik wat dieper inga op deze zonnebrand! Een kwastenzeep is altijd handig. Ik gebruik nu een normale handzeep van Unicare, maar deze werkt een stuk minder goed voor make-upsponsjes. Des te meer reden dus om een andere zeep te proberen en voor deze prijs kon ik dit niet laten liggen!

Clay and glow

Ik heb op mijn blog twee recensies gewijd aan producten van Clay and Glow, namelijk het roze kleimasker en het vitamine C serum. Met name over het kleimasker ben ik erg enthousiast en was de kortingsactie met Black Friday voor mij genoeg reden om een nieuwe pot in te slaan, mijn oude potje is inmiddels ook zo goed als op. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook een maskerkwastje te kopen, dan kan ik het masker wat zuiniger aanbrengen en doe ik er (hopelijk) langer met een pot. Uiteindelijk had ik het kwastje niet nodig omdat hij ook al bij het kleimasker zelf zat (wat ik niet wist), maar goed, dan heb ik er eentje extra, kan nooit kwaad toch?

Clay and Glow heeft recentelijk een toner op basis van hyaluronzuur gelanceerd. Ik heb een aantal recensies gelezen en het leek mij zo’n fijne toner dat ik deze ook heb gekocht. Ik ga hem de komende tijd testen en zal er dan ook zeker een recensie over schrijven.

Colourpop

Colourpop is een merk wat ik maar sporadisch koop vanwege de inklaringskosten. Vlak voor Black Friday hadden ze een aanbieding waarbij de zogenoemde ‘mega’ paletten (paletten met 30 verschillende oogschaduwen) met 50% korting waren. Ik heb al een tijdje twee van deze paletten op het oog (haha oogschaduw palet ‘op het oog hebben’, dit is een hele slechte woordgrap), dus toen deze aanbieding kwam kon ik ze niet laten liggen. Ik heb het Bare Necessities en het Stone Cold Fox palet gekocht, want zoiets als te veel neutrale oogschaduw bestaat niet.

Het Bare Necessities palet bestaat uit neutrale, bruine oogschaduwen en prachtige glimmers. Perfect dus voor elke dag (daar had ik nog niet genoeg van).

Het Stone Cold Fox palet lijkt ontzettend op het Bare Necessities palet, maar bestaat uit meer koelere bruintinten, soms zelfs tegen het grijze aan. Ik denk dat de twee paletten elkaar mooi aanvullen. Zeker in de zomer kan het mooier zijn om wat warmere tinten te dragen die in het Bare Necessities palet zitten. Op mijn instagram heb je al wat looks met het Stone Cold Fox palet voorbij zien komen, mocht je benieuwd zijn naar wat ik er mee maak (@jo_s_beauty_corner).

Ici Paris XL

Mijn aankoop bij de Ici Paris XL was enigszins nuttig/noodzakelijk (het is maar hoe je het bekijkt). Ik ben nu met mijn laatste setting spray bezig (van MAC Cosmetics) en met 30% korting is het toch leuker om een back-up te kopen. Ik heb eerder dit jaar de Urban Decay All Nighter Setting Spray gebruikt en opgemaakt (pre-blogtijd) en vond dit een erg fijne setting spray. Ik heb dus maar een fles hiervan ingeslagen, dan kan ik weer even vooruit met mijn twee setting sprays. Vind je het leuk om een recensie over deze setting spray (of die van MAC Cosmetics) terug te zien? Laat het dan weten in de reacties!

Laura Lee Los Angeles

Vorig jaar heb ik een mysterybag van Laura Lee Los Angeles (LLLA) gekocht en het was liefde op het eerste gezicht! Haar eerste grote oogschaduwpalet, Nudie Patootie, is zo mooi, zo perfect voor elke dag dat ik echt mijn best moet doen om hem niet elke week te pakken. Omdat dit merk leuke kortingen had op de producten die ik nog graag wilde ben ik redelijk los gegaan.

Omdat ik zo’n plezier heb van het Nudie Patootie palet heb ik het Nudie No.2 palet gekocht. Deze is ietsje kleiner dan haar grote zus en daarom wat handzamer als je op reis gaat.

Een paar weken geleden is LLLA uitgekomen met een blush palet, het Blush Aesthetic Palette. Dit palet bevat 7 blushes en 1 highlighter. De blushes zijn allemaal matte, wat ook zeker mijn voorkeur heeft, en ze komen in 7 tinten die denk ik voor bijna elke huidskleur geschikt zijn. Later deze maand laat ik al mijn blushes zien (dus ook dit blush palet) en laat ik ook swatches zien!

In de mystery bag zaten ook drie vloeibare lipsticks waar ik erg gecharmeerd van ben. Ik heb uiteindelijk vier nieuwe vloeibare lipsticks gekocht die wat meer neutraal gekleurd zijn. De eerste drie zijn neutrale lipsticks die wat meer richting het roze gaan; de laatste is een echte “nude”. Prachtige kleuren zijn het!

Als laatste heb ik nog 2 keer de make-up spons van LLLA gekocht (je ziet er eentje op de foto hierboven). Deze zat ook in de mystery bag en ik vond het een super fijne spons om mijn concealer te mengen met mijn huid. Helaas zat er al vrij snel schimmel in de spons en moest ik hem helaas wegdoen (ik denk dat dat door mijn zeep komt). Ja als je dan toch al aan het bestellen bent kun je maar beter een voorraadje inslaan, vandaar de twee sponsjes.

Paula’s Choice

Ja het kon natuurlijk niet zo zijn dat ik niks bij Paula’s Choice kocht, stel je voor. Ik heb er wel voor gekozen om producten in te slaan die (bijna) op zijn, of waarvan ik een laatste fles heb aangebroken. Zo heb ik de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant gekocht, een product dat inmiddels niet meer weg te denken is uit mijn routine. Ik gebruik het om de dag en mijn huid ziet er zoveel beter uit! Het is zeker tijd dat ik er een blog over schrijf, dat verdient dit product echt (hint: die blog komt er deze maand nog!).

Verder heb ik de Skin Balancing Toner gekocht, een hele fijne toner die ik voor een speciaal project dat ik in januari en februari doe nodig had. Ook heb ik het Pore Claryfing Charcoal Gel Mask gekocht waar ik in november een blog over heb geschreven. Een heerlijk masker voor de gecombineerde/vette huid en mijn tube is bijna op, dus ja dan moet je wel een nieuwe inslaan.

Omdat ik op zoek ben naar een betere zonnebrand heb ik ook de zonnebrand van Paula’s Choice gekocht om te kijken wat deze voor mijn huid doet en hoe hij presteert als ik make-up erover aan breng. Verwacht hier zeker een recensie over in de nabije toekomst! Als laatste heb ik een mini Defense Antioxidant Pore Purifier gekocht. Dit serum lijkt mij erg interessant, en ik zat zo dicht bij een bedrag waarop ik een gratis product kreeg dat dat genoeg reden was voor mij om een mini mee te nemen. Ik vind het lastig om alleen op basis van een mini een recensie te schrijven (producten hebben vaak wat langer nodig om een effect te laten zien), maar als je graag een recensie wilt, laat het dan in de reacties hieronder weten!

Zoals gezegd kwam ik dus op een punt dat ik een gratis mini exfoliant en een full-size product mocht kiezen uit een voorselectie. Omdat iedereen de kans moet krijgen om de BHA exfoliant te proberen ben ik daarvoor gegaan en gaat dit product in een toekomstige winactie. Als full-size product ben ik voor de Calm Soothing Liquid Toner gegaan. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik de voorselectie niet heel spannend vond. Dit product heb ik nog niet eerder gebruikt en dat is ook gelijk de reden dat ik voor deze ben gegaan. Wellicht is het een wonder toner, en zo niet, dan kan ik er altijd een recensie over schrijven.

Wat heb jij gekocht met Black Friday? Ik ben heel benieuwd naar je aanwinsten! Laat het vooral in de reacties hieronder weten!

3 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.